HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 14:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

kad smo na 310 umjesto da se zamarate bankovnim kreditima i lihvarima?
ja predvidjam do petka.

nema sanse, ide ti dnevno max po pola posto pa racunaj (a ovo je optimisticno predviđanje) gdje ti se žuri ,do objave prijedloga dividende nece vise od 305
[/quote]

[lol] [lol] [lol] [thumbsup]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Tada će bit rezultati za 2010 godinu i objava prijedloga dividende. koji je ujedno i dividenda. 😀

kakva brana, nema brane. pogotovo sad kad je AZ prestao prodavat 🙂

Momentalno nemam uvid na burzu a, do malo prije se stalno vrtilo između 304 i 305 pa pomislih ……….. [smiley]

Mudrinic napada HAKOM.
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/B.IT/Poslovna-rjesenja/Mudrinic-Slijepo-primjenjujemo-EU-regulatorni-okvir

Nevalaj regulator, sta ce nam regulator; živilo jednumlje

Ne drukam ni na nista, samo objavljujem vijesti.
Kad se sudi za DTK vec X godina onda mu to pase jel?

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Mudrinic napada HAKOM.
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/B.IT/Poslovna-rjesenja/Mudrinic-Slijepo-primjenjujemo-EU-regulatorni-okvir

Nevalaj regulator, sta ce nam regulator; živilo jednumlje

„HT bi morao subvencionirati konkurenciju, a to je apsurdno.

Isto kao što je i svaki gradjanin subvencionirao sve sadašnje priključke.
je, problem je, ali eto, nešto se radi, vrti se.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Isto kao što je i svaki gradjanin subvencionirao sve sadašnje priključke.
je, problem je, ali eto, nešto se radi, vrti se.

Ništ od toga.To je kapitalizam.Prije će podijeliti novce nego uložiti u nešto što će morati djeliti sa nekim za kikiriki.Kužiš?

dali tko zna što je sada s ovim da trebamo imati žiro račun u banci umjesto tekućeg za isplatu dividende

Imam dokument od SKDD ,ali neznam ga priljepiti tu na forumu.

dali tko zna što je sada s ovim da trebamo imati žiro račun u banci umjesto tekućeg za isplatu dividende

http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:44:794886626077507::NO:::
Evo,našao sam.Tu pronađi dokument,ispuni ga i pošalji u skdd,plus fotokopiju od banke da si otvorio žirak i br.žiraka.

TO je tu jos od ljetos……Nagadja se priprema za neki buduci porez na dividendu…..ove godine se placao krizni porez na dividendu iznad 6000kn

...

Kolegice Ivana7 sve je manje vaših istomišljenika ovdje, g. Poštar se iskrcao iako su mnogi mislili da je to nemoguće i već aktivno druka na Opte topicu, nema više ni g. Šumara vjerovatno je i on tamo ikognito.

Baš kao što od HT-a bježe korisnici tako su počeli i dioničari pa nemojte se ni propustiti iskrcati jer tamo se skuplja veselo društvo ako ništa bar će biti zabavno!!!

Je, evo, baš danas nadokupio optime ko u priči, rasprodaja, – 3,56%, samo danas… hihi

proklet bio na božić 2010.

Baš kao što od HT-a bježe korisnici tako su počeli i dioničari pa nemojte se ni propustiti iskrcati jer tamo se skuplja veselo društvo ako ništa bar će biti zabavno!!!

Je, evo, baš danas nadokupio optime ko u priči, rasprodaja, – 3,56%, samo danas… hihi

g. Poštar da ne ispadne da ja dezimformiram, g. Šumar ima isto mišljenje kao i ja i spreman je to javno priznati, mogli bi i vi. [thumbsup]

New Report

Close