HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 05:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

2 miljarde kuna na racunu u 3 kvartalu
ja prodajem sve sto imam i bjezim od ovih gubitasa

Bolje protrgovati burek dnevno nego NE! Bolje burek dnevno nego burek tjedno!

danas je bio gadan iskrcaj i gadan ukrcaj 🙂 jel to nekome nestalo para za INA-u? [sealed]

2x po 15.000 na 294,00 i još 2x po 7000 komada.

bit će zanimljivo vidit top 10 za 3 dana.

Dobro, hoce li biti dividende ili ne ove godine????

Ne neće je biti…..Mislim sto mislis da su ljudi ovdje carobnjaci i imaju staklenu kuglu, i jos pitas zapovjednim tonom kao da ti je netko duzan odgovoriti????????????

Svi koji nemaju staklenu kuglu, ili neku inside informaciju saznat ce hoce li biti dividende i kolika ce biti oko 11.2 kao i prosle godine prije toga nitko nije pametan..Ak si tak zivcan i bahat inace radije se okani dionica jer ces izgubiti novce bezveze

LP
[/quote]

Ja se ovom prilikom duboko ispricavam gospodinu HaoRenu , sto sam mu na neki nacin "dirnuo" osjecaje svojim pitanjem… 🙂

Neznam sto sam krivo napravio, zar forum nije za razgovor?

I kakav zapovjedni ton?

Nije mi jasno kako me cujes kroz slova, da nemas mozda ti tu kuglu o kojoj pricas?

Svaka cast Ezelu, ali Semir Gerkhan je ipak najbolji Turcin :)

dividenda preko 28 kuna po mojoj procjeni

Za otpremnine ce biti potrošeno ne vise od 100mil kn.
Akvizicija na kosovu ih ne sprecava da ne nagrade dionicare pa tako i sebe.

Tako da ne mislim da dividende nece biti.

pozz uzivajte!

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

rast spreman

No pain no Game

Evo otpuštaju još 350 ljudi, a zna se kakve firme otpuštaju ljude, izgleda da kriza za HT tek dolazi.

Ovo me sve podsjeća na ona otpuštanja u Ingri 2009g, a znamo dobro što se nakon toga dogodilo s dionicom.

Dakle, HT je još uvijek tamo
i ako oslušnete čut ćete bijesan Antišin glas
(Uvjerit ću ja vas. Uvjerit ću vas makar mi to bilo zadnje što ću učiniti u životu hahahahahaha)
a ako ste dobri, možda načas ugledate i liniju 300.

😉

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

Evo otpuštaju još 350 ljudi, a zna se kakve firme otpuštaju ljude, izgleda da kriza za HT tek dolazi.

Ovo me sve podsjeća na ona otpuštanja u Ingri 2009g, a znamo dobro što se nakon toga dogodilo s dionicom.

Dakle, HT je još uvijek tamo
i ako oslušnete čut ćete bijesan Antišin glas
(Uvjerit ću ja vas. Uvjerit ću vas makar mi to bilo zadnje što ću učiniti u životu hahahahahaha)
a ako ste dobri, možda načas ugledate i liniju 300.

😉
[/quote]

Kako je najlakše biti pametan nakon bitke, evo moje prije bitke.
Predviđam 318 Kn na dan D (za dividendu) koja će prema mojoj procijeni biti 22 Kn.

biti će puno više,samo da fondovi završe akumulaciju Ine,ide to puno puno više.

obožavam strvine-posebno ovce

Moja procjena dividenda 35 kuna

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

steta sto nemamo postenu kladionicu pa da svako stavi 10 kuna na svoj broj i ko blizi uzme dobitak.

Po FI dobitak za prva 3 kvartala je 1,761 miljarda, ukoliko pretpostavimo jednaku dobit u zadnjem kvartalu dolazimo do godisnje dobiti od 2,3miljarde kn sto bi bilo 28,7kn po dionici……Prosle godie je dobit bila oko 2miljarde a dali su dividendu od 34.5kn ……

Nisam siguran no nacuo sam da je po prospektu zadnja godina za "garantiranu" isplatu dividende 2011g , sukladno s time dosta ljudi koje znam vjeruje da ce DT iskoristiit ovu godinu da povuce sto vise love iz HTa no to je sve rekla kazala

Moja želja: redovna 28, plus izvanredna 20kn po dionici
Realno:30 do 40kn
Najgori slucaj:20kn

Pricekajmo 11.2 pa cemo biti pametniji

Autor posjeduje veču količinu HT-R-A i ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju navedene dionice.

...

New Report

Close