HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 11:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,48
74.377
1,933
38,70
38,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kakvo je mišljenje da li je obzirom na dividendu, isplativo kupovati na ovim razinama HT dionice ili je prošao vlak?

Možda iz neisplaćene dobiti od prijašnjih godina!! Odakle bi inače išla isplata izvanredne+redovne dividende???

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Zna li netko kada bi trebao biti poznat ishod tendera za Kosovski telekom??

Neće prije izbora na Kosovu sredinom veljače.

Nego jeste li se vi odlučili hoće li HT preuzeti PTK ili će biti izvaredna dividenda, šta je bolje?
[/quote]

Izbori na Kosovu su gotovi još u 12-om mjesecu Hashim Thaci je novi stari premijer, o čem ti to povedaš kolega??
[/quote]
Kolega,
Ne razumijem se u HT i sve ovo što ovdje pišete ali Hashim Thaci traje onoliko koliko želi gazda koji ga je na vlast i doveo.

Izbori na Kosovu su gotovi još u 12-om mjesecu Hashim Thaci je novi stari premijer, o čem ti to povedaš kolega??

Bili su najavljeni za 13.02.2011, nemam pojma ne pratim stanje na Kosovu.

Kažeš da bi HT mogao isplatiti više od 2,8 mlrd kn dividende i preuzeti PTK Kosovo za 4,4 mlrd kn tj. ukupno 7,2 mlrd kn iz zadržane dobiti iz prethodnih godina?
Koliko ja vidim u bilanci HT-a kratkotrajna imovina je 5 mlrd, možda ja krivo vidim ili ne znam gdje se u bilanci skriva lova?

Bili su najavljeni za 13.02.2011, nemam pojma ne pratim stanje na Kosovu.

Kažeš da bi HT mogao isplatiti više od 2,8 mlrd kn dividende i preuzeti PTK Kosovo za 4,4 mlrd kn tj. ukupno 7,2 mlrd kn iz zadržane dobiti iz prethodnih godina?
Koliko ja vidim u bilanci HT-a kratkotrajna imovina je 5 mlrd, možda ja krivo vidim ili ne znam gdje se u bilanci skriva lova?
[/quote]
A jes čuo za onu Halo Bing kako brat? Mudri okrene dva tri poziva i dobije kredit bez problema od 2,3,4,5 milijardi kuna. Naravno da je glupo podizat kredit da bi se dioničarima isplatila dividenda, ali
za investiciju zašto ne.

A jes čuo za onu Halo Bing kako brat? Mudri okrene dva tri poziva i dobije kredit bez problema od 2,3,4,5 milijardi kuna. Naravno da je glupo podizat kredit da bi se dioničarima isplatila dividenda, ali
za investiciju zašto ne.

Investicija se može odraditi i bez dizanja kredita ali bez da se isplati dividenda. Da je Mudri takav debil da diže kredite za isplatu dividende onda HT nebi bio sada tu di je.

Ako kupe PTK onda bi dividenda mogla biti simboličnih 5 kn, ako ne vjerovatno 20 kn s tim da će ovdje kad Vip uđe u fiksnu telefoniju i TELE2 malo ojača dividenda biti teško iznad 15 kn

Kada će biti objavljeno dali će i kolika biti dividenda? Negdje sredinom veljače ili?

Hvala

Dobro, hoce li biti dividende ili ne ove godine????

Svaka cast Ezelu, ali Semir Gerkhan je ipak najbolji Turcin :)

OVE GODINE DA

Ne neće je biti…..Mislim sto mislis da su ljudi ovdje carobnjaci i imaju staklenu kuglu, i jos pitas zapovjednim tonom kao da ti je netko duzan odgovoriti????????????

Svi koji nemaju staklenu kuglu, ili neku inside informaciju saznat ce hoce li biti dividende i kolika ce biti oko 11.2 kao i prosle godine prije toga nitko nije pametan..Ak si tak zivcan i bahat inace radije se okani dionica jer ces izgubiti novce bezveze

LP

...

http://www.poslovni.hr/vijesti/hrvatski-telekom-otpusta-jos-350-ljudi-168670.aspx

Evo otpuštaju još 350 ljudi, a zna se kakve firme otpuštaju ljude, izgleda da kriza za HT tek dolazi.

Ovo me sve podsjeća na ona otpuštanja u Ingri 2009g, a znamo dobro što se nakon toga dogodilo s dionicom.

P.S.
To ovo danas kipa, već 20 mil kn? [bye]

Vlasnik Optime!!!!!

New Report

Close