Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
Antiša legendo!!!
Snijeg te zove, silne si novce zaradio prošle godine…
Pusti ti korisnike HT-a, oni sad uživaju kao i TI; sve po 50% – SALE, REDUZIERTE
Vidjeh na svoje oči da uživaju u T-centrima…
A ti !!!!
Si kupil kaj?
A na kraju pokolj,nije mi bistro zašto se to ruši ? nedaju veliki ili ?
A na kraju pokolj,nije mi bistro zašto se to ruši ? nedaju veliki ili ?
pa ima vremena za skok, neće baš do 330 al ne može ni vako naglo na dosta defenzivnoj dionici. nije ovo IGH ili INGRA ili druga manipulatorska firma. [url="http://www.jeftinije.hr/gps-i-telefoni/stacionarna-telefonija/bezicni-telefoni/grundig-bezicni-telefon-elya_-_CX0014FC02"%5Dtelefon%5B/url%5D u ruke i nabijajte cijenu 😀
a s gornjeg linka da citiramo za antišu još jednom ako je lijen kliknut
”Posljednji financijski pokazatelji govore o kakvim je zapravo dugovima riječ. Alternativni telekom operateri u ovom trenutku imaju vrlo visoke kratkoročne i dugoročne obveze koje premašuju ogromnih 1,8 milijarde kuna, najviše je zadužena Optima više od milijardu, slijedi Metronet s oko 600 milijuna, te H1 Telekom s oko 240 milijuna kuna.”
[bye]
a s gornjeg linka da citiramo za antišu još jednom ako je lijen kliknut
”Posljednji financijski pokazatelji govore o kakvim je zapravo dugovima riječ. Alternativni telekom operateri u ovom trenutku imaju vrlo visoke kratkoročne i dugoročne obveze koje premašuju ogromnih 1,8 milijarde kuna, najviše je zadužena Optima više od milijardu, slijedi Metronet s oko 600 milijuna, te H1 Telekom s oko 240 milijuna kuna.”
[bye]
ovo samo znači da se bude brzo pružila prilika za dokapitalizaciju, ima Marić još dionica [lol]
Zna li netko kada bi trebao biti poznat ishod tendera za Kosovski telekom??
Zna li netko kada bi trebao biti poznat ishod tendera za Kosovski telekom??
Neće prije izbora na Kosovu sredinom veljače.
Nego jeste li se vi odlučili hoće li HT preuzeti PTK ili će biti izvaredna dividenda, šta je bolje?
Ja nikada nisam tvrdio da će biti izvanredna dividenda ali redovna će biti sigurno i to rekordna, a ono što sam tvrdio a to i dalje mislim da je za ht-ove dioničare bolje da preuzmu PTK!!
Neće prije izbora na Kosovu sredinom veljače.
Nego jeste li se vi odlučili hoće li HT preuzeti PTK ili će biti izvaredna dividenda, šta je bolje?
[/quote]
Izbori na Kosovu su gotovi još u 12-om mjesecu Hashim Thaci je novi stari premijer, o čem ti to povedaš kolega??
Ako je EPS najniži u zadnih 6-7 godina tj. 21.5 kn kako će HT ispatiti više od 34 kn po dionici i platiti PTK između 400 i 600 mil Eur tj 36 kn – 54 kn po dionici.
Odakle Ht-u gotovo 90 kn po dionici za ispunjenje snova svojih dioničara?
Znam, postoje banke i krediti ali to ispada da se diže kredit za isplatu dividende, nije li to malo suludo?