Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
Antiša legendo!!!
HT je toliko jak, da ćeš za jednu(1) kunu dobiti LCD monitor.
Moći ćeš Analizirati iz Veće perspektive…
Antisa i tih 42 kuen je previse,
HT moze iznajmljivcati POTS po cijeni njegovog povrata na kapital od cca 10-15%.
sada iznajmljuje po sigurno preko 30%.
i tu ce alternativnici kada to stupi na snagu a sa tim HT najvise odugovlaci najvise dobiti; oni koji imaju jak voice (citaj optima i H1).
a koliko zaraduju po iznajmljivanju se najbolje vidsi koliko iskonu naplacuju i kako iskon a kako ht posluje.
Bude brzo to doslo na red.
2012 su nova pravila od pocetka.
nazalost dosta kasno zbog velikih dugova ali i to ce se dosta otpisati.
HT ej ok, ali nije fer i radi toga lagano hakom svako malo skida.
I jos ovih 50% mobile besplatno, nije bas neka vijest za ljubitelje HT-.a
Ma znam da sam dosadan ali baš čitam neku analizu tržišta pristpa fiksnoj mreži.
Prijedlog odluke je da se alt. operaterima koji pružaju usluge putem CPS-a omogući najam POTS-a tako da bi korisnici za usluge mogli plaćati putem jednog računa. Cijena najma POTS-a bi bila 42,5 kn.
Prema tome HT će umjesto da naplaćuje preplatu 60 kn od CPS korisnika izajmljivati POTS za 42,5 kn.
Pošto trenutno ima 224 000 CPS korisnika tom odlukom HT će odmah izgubiti 47 mil kn.
Nemam pojma kada to stupa na snagu ali lijepo je vidjeti! [thumbsup] [wink] [bye]
Da li je u te 42,5 kune uračunat i PDV?
Ne razumijem ove likove koji pišu ovako "inteligentne" postove. Kao da je nekog zaista briga jesi li ti,predvodnik svih zbivanja, prodao ili kupio. Svašta…
[/quote]
Sve čekam ovog lika DELUXA da se javi kako je kupio opet HT po 288-289 kn… [lol]
To mi je jedan od nasmiješnijih likova ovdje na forumu…
http://www.t.ht.hr/investitori/kalendar.asp
[/quote]
Prosle godine ako se ne varam, zajedno s godisnjim rezultatima u veljaci uprava je dala prjedlog o visini dividende, dividenda je izglasana u travnju i dobili su je svi koji su imali dionice HTa 3danaprije glavne skupštine, a tako ce biti onda biti i ove godine..Dakle prjedlog dividende ocekujemo 14.2
Ma znam da sam dosadan ali baš čitam neku analizu tržišta pristpa fiksnoj mreži.
Prijedlog odluke je da se alt. operaterima koji pružaju usluge putem CPS-a omogući najam POTS-a tako da bi korisnici za usluge mogli plaćati putem jednog računa. Cijena najma POTS-a bi bila 42,5 kn.
Prema tome HT će umjesto da naplaćuje preplatu 60 kn od CPS korisnika izajmljivati POTS za 42,5 kn.
Pošto trenutno ima 224 000 CPS korisnika tom odlukom HT će odmah izgubiti 47 mil kn.
Nemam pojma kada to stupa na snagu ali lijepo je vidjeti! [thumbsup] [wink] [bye]
Ali tu moras uracunati i cijenu odrzavanja, cisto sumnjam da ce se HT odreci tog velikog dijela kolacica 😉 Ili da ce HT dopustiti ljudima iz optime ili amisa ili metroneta ili H1 da prckaju po njihovim centralama….
Druga stvar jest at ako HAKOM naredi HT-u da mora davati u najam drugim alternativcima onda skace sam sebi usta….nije li ustavni sud dosudio da je citava infrastruktura u vlasnistvu HT-a, a ne u vlasnistvu lokalne zajednice!!!???
Alo sad kazu da svi imaju jednako pravo na infrastrukturu onda bi i lokalna zajednica mogla traziti svoj dio kolaca i ponoviti postupak star 15 god 😉
aAIIIHAAAAAAAAAAAAA ocemo li danas na 300?
aAIIIHAAAAAAAAAAAAA ocemo li danas na 300?
Stvarno je HT-R-A pop..dila danas !
Gdje joj je kraj ?!
Ali tu moras uracunati i cijenu odrzavanja, cisto sumnjam da ce se HT odreci tog velikog dijela kolacica 😉 Ili da ce HT dopustiti ljudima iz optime ili amisa ili metroneta ili H1 da prckaju po njihovim centralama….
Druga stvar jest at ako HAKOM naredi HT-u da mora davati u najam drugim alternativcima onda skace sam sebi usta….nije li ustavni sud dosudio da je citava infrastruktura u vlasnistvu HT-a, a ne u vlasnistvu lokalne zajednice!!!???
Alo sad kazu da svi imaju jednako pravo na infrastrukturu onda bi i lokalna zajednica mogla traziti svoj dio kolaca i ponoviti postupak star 15 god 😉
[/quote]
Treba sve činjenice staviti jasno na stol. Zato ja i pitam kolegu da li je u tih 42,5 kuna uračunat i PDV. Jer u ovih 60 kuna koje HT trenutno naplaćuje je i PDV i ako njega odbijemo, dobijemo osnovicu od 49 kuna. Znači taj pad ne bi bio tako drastičan,smanjenje prihoda bi bilo nekih 20 a ne 47 milijuna koje spominje kolega Antiša.