HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 16:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

IMHO Alternativci nesmiju propast i drzava to nece dopustiti nikako jer je previse muke ulozeno u liberalizaciju trzista i ponovni povrat na monopol nebi se dobro odrazio na odnose s EU…Zato su tu uostalom i regulatorna tjela i taj cuveni HAKOM na kojeg se pojedini dionicari HTa bezrazlozno ljute

P.S
Imam dionice HTa nemam dionice Optime

Briga državu za propast bilo koje firmice,ala telek.alternativaca.Da zapošljavaju par tisuča ljudi,onda bi to bila druga prića.Propao "Pevec"koga briga,stečaj,a ima i drugih.Isto tako,ako tko propadne od alternat.doči će netko drugi,nadam se sa lovom,a ne ko ovi kokošari koji bez krede ne mogu kupiti ni metar UTP kabla.

Alternativci neće propasti, zato što su potebni upravo HT-u. Samo što neće nikad postići neku ozbiljniju priofitabilnost, već će preživljavati… kao i dosad.

svim forumašima i dioničarima želim sretnu i uspješnu Novu 2011. godinu

proklet bio na božić 2010.

tako je ivana, opte ce propasti a lukovic ce samo tako otpisati miljardu kuna iz bilance ili nesto malo manje i reci u italiju
a decki cujte, samo sam izgubio milijardu kuna, nema veze

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

T-mobile 50% na sve i svima [thumbsup]

a od mene u novoj svako dobro i 100% zaradu svima, [kiss] forumašicama

Na ovoj temi nema komentara,nema adrenalina ili ? kada probijamo 300 ?

obožavam strvine-posebno ovce

300? pa to se probije skoro svake godine, nego kad se probija 400?

Građani drže na štednji 12o milijardi kuna,prinos je negdje oko 3-4 %, a dividenda na HT je minimalno dupla,kako smo mi pametan narod?

obožavam strvine-posebno ovce

rast na relativno malom prometu za Ht…to bi trebalo biti dobro

No pain no Game

ili su brokeri na skijanju [lol]

ima nas samostalnih brokera u izobilju. imam osjecaj da ce poduzeca s preuzimateljskom snagom uzletiti kad tad. ako ht dobije kosovo, moze im dobit padati jos x godina, ali novih 300 mil kn dobiti ce sasvim uredno drzati dobit na oko 1.5-2 milijarde kuna…sto je u nekih 10ak godina…ono sto su nazivali poslom stoljeca (3 milijarde eura) ha ha ha. HT ce u narednih 12 godina vjerojatno imati ciste dobiti kao cijeli "CG" posao stoljeca. bas me zanima hoce li adris koga naciljati, a ht zelim kosovo.

Ma znam da sam dosadan ali baš čitam neku analizu tržišta pristpa fiksnoj mreži.
Prijedlog odluke je da se alt. operaterima koji pružaju usluge putem CPS-a omogući najam POTS-a tako da bi korisnici za usluge mogli plaćati putem jednog računa. Cijena najma POTS-a bi bila 42,5 kn.

Prema tome HT će umjesto da naplaćuje preplatu 60 kn od CPS korisnika izajmljivati POTS za 42,5 kn.
Pošto trenutno ima 224 000 CPS korisnika tom odlukom HT će odmah izgubiti 47 mil kn.

Nemam pojma kada to stupa na snagu ali lijepo je vidjeti! [thumbsup] [wink] [bye]

New Report

Close