HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 14:15
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,91
134.043
3,445
39,00
39,10
1,03%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ja prodao trecinu

Ne razumijem ove likove koji pišu ovako "inteligentne" postove. Kao da je nekog zaista briga jesi li ti,predvodnik svih zbivanja, prodao ili kupio. Svašta…
[/quote]
odličan post… [thumbsup]

ja prodao trecinu

Ne razumijem ove likove koji pišu ovako "inteligentne" postove. Kao da je nekog zaista briga jesi li ti,predvodnik svih zbivanja, prodao ili kupio. Svašta…
[/quote]
nemojte biti nervozni kolega..
nemorate citati moje postove ako vas iritiraju, drugo za vas ne mogu uciniti…

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

ja prodao trecinu

[/quote]
nemojte biti nervozni kolega..
nemorate citati moje postove ako vas iritiraju, drugo za vas ne mogu uciniti…
[/quote]

Bilo bi tu posla i za određene postupke koje uključuju Bajića i Karamarka

može li cijela dubina naloga ? zahvaljujem [wink]

Koji su ovo investitori zalutali u ovu dionicu ? danas se to dobro vidjelo,sistem dizanja i spuštanja,lako je tako dok nema velikih riba.

obožavam strvine-posebno ovce

opet automatski nalog na kupnji

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Razlika u najvišoj i najnižoj cijeni od 3% daje mogućnost za trejdanje na dnevnoj razini.
Neki su danas to iskoristili, iskrcali se na 294-295 i ponovno se ukrcali na 287-290. Nisu to nikakvi čudni investitori nego špekulanti koji stvaraju gužvu oko svake dionice koja iz nekog razloga postane zanimljiva. Što veća gužva to veće oscilacije cijene! Dobro je dok je tako, dok je dionica in!

ma kakvo trejdanje – čista kocka u kojoj i najbolji pričaju lovačke

Bravo!
Imaš pravo! Mi "mali ulagači" smo jako slični onim kockarima u kladionicama!
I mi po cijele dane buljimo u monitore, u hrpu brojki, pokušavajući iz njih izvuči neku korist!
Isti smo, samo se kockamo na drugačiji način!

Imam jedno pitanje za cjelokupnu zajednicu. Dakle,obzirom da se vrlo vjerovatno slijedeće godine sprema rošada vladajućih te bi na vlast trebali doći ovi što su najavili da će uvesti oporezivanje dividendi-prošle godine je dividenda bila oko 34 kn,dakle za očekivati bi bilo da bi ove godine dividenda trebala biti 1-2 kunu veća,ali bi se morala dogoditi i izvanredna dividenda. Što mislite koliko je ovo realan scenarij?Ja iskreno sam dosta uvjeren u ovaj scenarij, ali isto tako do 3 mjeseca očekujem cijenu HT-a do razina >350 kn (zbog ekstra novca iz INE).

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Zanimljivo razmišljanje.
Ima logike!
Samo mi se čini da se efekt INA ispuhao.

jel ovaj zaspo na prodaji?? Pa sta ne tuče po prodaji, sta nije bio konsenzus da ide na 280

No pain no Game

New Report

Close