HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 12:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,89
111.859
2,876
38,90
39,00
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

povlače se nalozi na prodaji
a novih nigdje
izgleda da će ovo ići brzo gore
imam dionice Ht-a

Ako budemo lagali inače ne .
[/quote]
izgleda da se nismo lagali da sam bio u pravu

odličan rasplet situacije s inom i efekti od zarade brzo će biti vidljivi na ht-u,
uf kako je dobro imati obje dionice u portfelju.

odličan rasplet situacije s inom i efekti od zarade brzo će biti vidljivi na ht-u,
uf kako je dobro imati obje dionice u portfelju.

pazi da ti se fondovi ne istresu po glavi ko zadnji put kad je drzava prodavala svoje…a HT odustane od isplate dividende zbog akvizicije na kosovu..

zadnji put je puklo na 288. da li ovaj put prelazi 290??

sad je puklo na 287 [proud]

Nekako visoko leti!?
Koliko će biti pred dividendu /travanj /?
Da li je ovo kozmetika za kraj godine?

MIslim da se polako ulazi u ovu dionicu ciljano za dividiendu i da sljedi rast do 330 kn prije onog zadnjeg roka za dividendu. Zato je bolje sad uci i prodat dan prije, nego cekat dividendu. prošle je godine mislim dividenda bila 34 kn a pad sljedeci dan nakon istek prava za oko 40kn.

svi računaju na isti način….zato su svi u krivu….
[/quote]

objasni podrobnije što se to po tvome krije

Prošle godine u isto vrijeme 274,00 kuna/dionica.

MIslim da se polako ulazi u ovu dionicu ciljano za dividiendu i da sljedi rast do 330 kn prije onog zadnjeg roka za dividendu. Zato je bolje sad uci i prodat dan prije, nego cekat dividendu. prošle je godine mislim dividenda bila 34 kn a pad sljedeci dan nakon istek prava za oko 40kn.

svi računaju na isti način….zato su svi u krivu….
[/quote]

objasni podrobnije što se to po tvome krije
[/quote]

Pa vjerojatno se kolega vodi logikom kako svi računaju na prodaju na dan dividende ali cijena će počet padat vjerojatno koji dan ranije jer će se počet izlazit ne čekajući dan dividende jer svi računaju da će na taj dan izaći pa da ih preduhitre. Slično je bilo sa Zabom ove godine.

23. prosinac 2005.| Božica Babić

Dioničarima T-HT dividenda od 1,6 milijardi kuna

ZAGREB – Dioničarima T-HT-a do 28. prosinca 2005. bit će isplaćeno 1,638.022.334,64 kuna izvanredne dividende, iz dobiti ostvarene po financijskom obračunu za 2004. godinu. Tu je odluku jučer potvrdila Glavna skupština dioničara društva Hrvatske telekomunikacije.
Većinskom vlasniku Deutsche Telekomu AG (51 %) biti isplaćeno 835,391.393,67 kuna dok će Republici Hrvatskoj (42 %) pripasti dividenda u iznosu 687,969.385,55 kuna, a Fondu hrvatskih branitelja 114,661.554,42 kune.

ovako se dijelila izvanredna dividenda 2005., pametnom dosta, zašto dionica raste…
vrijeme je … vruće za ovo doba godine

http://www.t.ht.hr/cestitka/

ijaaooo
pa tek sad vidim, pa mi smo probili stari vrh

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

New Report

Close