HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 10:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,81
28.485
734
38,80
38,90
0,26%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nisam mislio na kvalitetu ljudi koji odlaze već na dioničare HT-a koji se vesele rezanju troškova na leđima ljudskih sudbina!

mala usporedba telekoma.

– OPTE broj zaposlenih 2008.g. 452, broj zaposlenih danas 381 .
– a neto dobit im je fan-fan-fantastična.
– kod HT-a u istom vremenskom periodu broj zaposlenih se skoro nije promijenio, postotno.
– a dobit im je o-ho-hooooo .

– I love this game.
Pozdrav !

I 381 je previse.
to samo znaci da ima mjesta za rezanje troskova.

Tesko je ljudima od 50 god dati otkaz ali hebiga, svi smo glasali za kapitalizam

Ivana.
Ajde mi molim te pokazi gdje je dug po kreditima (glavnica) optime 1 mlrd kuna.
Da budemo fer.
Jer ovako ispadas isti kao i oanj lik iz SDP-a koji je rekao da Konzum duguje 7 mlrd kuna a nezbna sto je bilanca

drz se frajeru

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ivana.
Ajde mi molim te pokazi gdje je dug po kreditima (glavnica) optime 1 mlrd kuna.
Da budemo fer.

gospon Blueman.

– ipak je ovo tema HT.
– te je stvarno bezvezno da temu zatrpavamo s firmama koje će u stečaj.
– imate temu OPTE pa pišite tamo.

– I love this game.
Pozdrav !

Naravno, stvarno je bezveze da se laze cim se zine.
Kratke noge momak, kratke

Ht je ok ali nije fer sa ovim maržama, a dok smo živjelu u zapećku hakom nije ništa radio
polako se sve okreće.

Ivana, opet nisi odgovorila na pitanje, pošalji link.
Zašto lažeš kad pišeš, neozbiljna si, kao dječarac od 5 godina.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

@blueman.

– znam kako je teško kada imate dionicu kojoj cijena stalno pada i nemate je kome prodati a da pri tome još ne izgubite 20% love.
– to je još teže gledati kada nemate dionicu kojoj cijena očito raste.
– a jako dobro znate kako zbilja nema nikakve šanse da vam vaša dionica isplati ikakvu dividendu.
– i još je žalosnije kada vi gospon Antiša, Loris… dolazite tu spamati temu kako bi reklamirali te vaše i više nego blesave investicije.

– puno je pošteniji gospon Šef kada piše na temi bez cenzure o dionicama.
– pa napiše Dow Jones je… Nasdaq je… i ima jedna mala Slatinska banka.
– tako isto i vi trebate pisati…. ima i jedna najzaduženija mala firmica OPTE koja još uvijek nije bankrotirala…

– i zašto me vrijeđate.
– ne piše se lažeš, to nije od vas lijepo, napiše se iznijeli ste podatak koji možda nije točan.
– i ako ste se vi zahebali u svojim investicijama, zašto želite i druge uvaliti u te propale firme.
– ipak u HT ulaže specifićna vrsta investitora koja je zadovoljna s 10%.
– a vas čine sretni gubitci od 50% naviše.
– eto različiti smo.
– i malo kulture vam ne bi bilo na odmet, nemojte vrijeđati.
– a za OPTE imate posebnu temu te se toj dionici tamo možete diviti vi i gospon Antiša.

– I love this game.
Pozdrav !

To ko Hebrang, ne lažem samo što koji put ne kažem istinu.
Prozirno i jadno.
Laz je vrhunac nekulture, sve ostalo su male carke.
Moj gubitak, moja stvar, isto kao i dobitak, barem ne lazem a to je ono najjadnije.

Ivana, jos jednom Vas pitam zasto govorite neistinu

A sad nesto o HT-u
Ht je ok firma samo što bi za gospodarstvo bilo bolje da pod nalogom HAKOM-a supste cijene na fer cijenu svoga povrata kako bi se spustile cijene drugim operaterima koji bi postali profitabilniji i koji bi mogli ponuditi konkurentnu uslugu koja bi krajnjem korisniku dalaj vise izbora i jeftinije poslovanje.

Ovako ako svi alternativci propadnu, imas jos ljudi na burzi, imas jos manje PDV-a prikupljenog, manje doprinosa a sve da bi se 5 kuna vise dividende povklo u Njemacku.

45% marze nisu fer.

A sad nesto o HT-u
Ht je ok firma samo što bi za gospodarstvo bilo bolje da pod nalogom HAKOM-a supste cijene na fer cijenu svoga povrata kako bi se spustile cijene drugim operaterima koji bi postali profitabilniji i koji bi mogli ponuditi konkurentnu uslugu koja bi krajnjem korisniku dalaj vise izbora i jeftinije poslovanje.

Ovako ako svi alternativci propadnu, imas jos ljudi na burzi, imas jos manje PDV-a prikupljenog, manje doprinosa a sve da bi se 5 kuna vise dividende povklo u Njemacku.

45% marze nisu fer.

– ja, ali i većina dioničara HT-a zbilja nemamo pojma o tom HAKOM-u, niti nas to zanima.
– ne zanima nas ni kako sve to radi i funkcionira.
– ne zanimaju nas ni drugi operateri.

– nas zanima samo to, kao i te Njemce, tih 5kn više dividende.
– i dok bude tako za nas će HT biti o.k. firma.
– većina vas koja nema taj HT ne može ni zamisliti kako je lijepo kada se dobije 100.000kn dividende.
– bilo bi puno bolje kada bi nas isplaćivali kvartalno, ali dobro je i ovako.

– i naučite se pisati kulturno, budite kulturni kao ti Njemci, znam kako vam idem na živce, punite me jedinicama, ali zbog toga se ne morate ponašati kao Balkanac i vrijeđati me.

– I love this game.
Pozdrav !

To ko Hebrang, ne lažem samo što koji put ne kažem istinu.
Prozirno i jadno.
Laz je vrhunac nekulture, sve ostalo su male carke.
Moj gubitak, moja stvar, isto kao i dobitak, barem ne lazem a to je ono najjadnije.

Ivana, jos jednom Vas pitam zasto govorite neistinu

A sad nesto o HT-u

45% marze nisu fer.

Tako se sa damom ne razgovara,pogotovo zato što je u pravu!

Pročitaj si na Business.hr o dugu i uživaj ili sa ovog linka od forumaša
@faust55
http://www.poslovni.hr/forum/opte-otoptima-telekom-dd-3016-pg213.aspx

povlače se nalozi na prodaji
a novih nigdje
izgleda da će ovo ići brzo gore
imam dionice Ht-a

a novih nigdje
imam dionice Ht-a

Pošteno,jasno i glasno!

a novih nigdje
imam dionice Ht-a

Ako budemo lagali inače ne .

@blueman
.

– znam kako je teško kada imate dionicu kojoj cijena stalno pada i nemate je kome prodati a da pri tome još ne izgubite 20% love.
– to je još teže gledati kada nemate dionicu kojoj cijena očito raste.
– a jako dobro znate kako zbilja nema nikakve šanse da vam vaša dionica isplati ikakvu dividendu.
– i još je žalosnije kada vi gospon Antiša, Loris… dolazite tu spamati temu kako bi reklamirali te vaše i više nego blesave investicije.

– puno je pošteniji gospon Šef kada piše na temi bez cenzure o dionicama.
– pa napiše Dow Jones je… Nasdaq je… i ima jedna mala Slatinska banka.
– tako isto i vi trebate pisati…. ima i jedna najzaduženija mala firmica OPTE koja još uvijek nije bankrotirala…

– i zašto me vrijeđate.
– ne piše se lažeš, to nije od vas lijepo, napiše se iznijeli ste podatak koji možda nije točan.
– i ako ste se vi zahebali u svojim investicijama, zašto želite i druge uvaliti u te propale firme.
– ipak u HT ulaže specifićna vrsta investitora koja je zadovoljna s 10%.
– a vas čine sretni gubitci od 50% naviše.
– eto različiti smo.
– i malo kulture vam ne bi bilo na odmet, nemojte vrijeđati.
– a za OPTE imate posebnu temu te se toj dionici tamo možete diviti vi i gospon Antiša.

– I love this game.
Pozdrav !

potpisujem!

sve si bolja i bolja [thumbsup]

New Report

Close