Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
novi hakom
udio HT -1%
Možeš li pojasniti?:)
tach(i) modeli će ići najbolje kod mobitela, onda 600 kn
[/quote]
Kad Hrvatska uđe u EU mogao bi HT i preko 1000 -1500 kn! Zašto? Zato!
[/quote]
HT-om se barem trguje za razliku od nekih drugih operatora. I to nešto znači 🙂
[/quote]
Što mislite zašto netko prodaje ove vrijedne dionice, pametnije bi bilo da sačekaju par mjeseci pa prodaju po 400 ili 1500 kn?
[/quote]
predložite nam onda nešto bolje. ima li neka dionica koju nitko ne prodaje? [smiley]
[/quote]
Nema, ali ima onih koje nitko ne kupuje! Npr. HT-RA se samo prodaje … [lol]
udio HT-a u fiksnoj pao za 1% u usporedbi sa zadnjim kvartalom
odite na hakom i pogledajte
nije to tolko vazno ali je indikativno
HT ce rasti u IT-u vjerovatno i tu pokusati kompenzirati
netko je odlucio cijenu zadrzati na 276-277, vidjet cemo hoce li im uspjeti.
netko je odlucio cijenu zadrzati na 276-277, vidjet cemo hoce li im uspjeti.
jak je Pajdo na HT-u,radi što ga je volja [sealed]
@ Antiša, nije mi jasno čemu taj konstantni druk na dole na ht-u, naredne godine ht bi mogao odraditi dvije velike akvizicije kosovsku i bosansku, jednu plaćenu kešom a drugu kreditom, pa ti vidi na kojim bi razinama cijena dionice mogla biti [bye]
@ Antiša, nije mi jasno čemu taj konstantni druk na dole na ht-u, naredne godine ht bi mogao odraditi dvije velike akvizicije kosovsku i bosansku, jednu plaćenu kešom a drugu kreditom, pa ti vidi na kojim bi razinama cijena dionice mogla biti [bye]
Kako akvizicija može dignuti cijenu, gdje si to pročitao ili po kojoj računici akvizicija uvećava vrijednost firme?
Dali tvoja imovina vrijedi više ako digneš kredit pa kupiš stan?
Imaš stan koji možeš rentati i ostvarivati prihod ali s druge strane imaš obvezu vraćanja glavnice kredita, kamata i rizik da ti vrijednost tog stana padne ispod kupovne cijene pa popušiš na investiciji!
Kako akvizicija može dignuti cijenu, gdje si to pročitao ili po kojoj računici akvizicija uvećava vrijednost firme?
Dali tvoja imovina vrijedi više ako digneš kredit pa kupiš stan?
Imaš stan koji možeš rentati i ostvarivati prihod ali s druge strane imaš obvezu vraćanja glavnice kredita, kamata i rizik da ti vrijednost tog stana padne ispod kupovne cijene pa popušiš na investiciji!
[/quote]
Evo vidiš opet drukaš, niti jedan post nemožeš napisati u realnom razmišljanju!
A šta je s onom akvizicijom koja će biti odrađena u gotovini?? Btw oba telekoma su prosperitetna a ti pričaš o nekakvom gubitku vrijednosti?? [lol]
Imas gotovinu
kupis telekom
ako ne zaraduje vise od orocenja gotovine ispusio si
nista vise
koje su sinergije kosovskog i rvatskog telekoma
ja neznam, recite
Evo vidiš opet drukaš, niti jedan post nemožeš napisati u realnom razmišljanju!
A šta je s onom akvizicijom koja će biti odrađena u gotovini?? Btw oba telekoma su prosperitetna a ti pričaš o nekakvom gubitku vrijednosti?? [lol]
HT od keša na računu u bilanci ostvaruje financijske prihode, ako će dobit PTK biti veća do kamata koje imaju na keš kao što je Blueman rekao onda je to dobra kupnja, znači sve ovisi o kupovnoj cijeni.
"Kad HT kupi PTK dionica ide na 400 kn" su gluposti na nivou djeteta iz osnovne škole
Ja uvijek drukam protiv HT-a imalo to smisla ili ne, šta ću mrzim HT, takav sam! [kiss]