Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
Na dnevniku kaze da ce vise od 100 000 osoba upisati, i sad strase kreditima, “nemalim provizijama” brokera itd.
Ja se jos uvijek nadam da nece biti rezanja paketa jer tek onda si dobio nervozne birace ivo![smiley16]
T-HT će upisati preko 300 000 jmbg-ova i moglo bi se opasno približiti broju od pola milijona.
mislim da malo pretjeruješ. za INAu su govorili da neće ništa ostati za fondove i da će upisati 70 ili 80 tisuća ljudi a na kraju je upisalo 45. da bude 3x koliko je upisalo INA to je 135 tisuća i mislim da je nekakav optimalni broj. a ljudi baš nemaju para koliko se misli.
tenkista:
”
Dakle ako imam još važeću osobnu na kojoj je JMBG treba mi za upis samo ona i kartica tekućeg. Jel tako? To i imam stalno u džepu. E sad ako nemam takvu osobnu, onda novu osobnu i probušenu staru. Jel uz to onda treba i Domovnica?
”
Treba ti jedan ili kombinacija dokumentata na kojima se nalazi JMBG i tvoja sličica te kartica tekučeg računa.
To može biti osobna, pasoš, vozačka, zdravstvena ili nešto peto….
Vidim da si se udarnički spremio za HT. [smiley2]
Veselim se s tobom za očekivanu zaradu.
Nemože vozačka ali može vojna iskaznica!Je glupost al šta češ!
Kardum, Knjaz, PBZ sponzorstva, reportaže, nacionalne radio stanice, novine, jedino još fale billboardi i citylighti…Nadalje…
Pocela je i negativna kampanja(vecernjak i dnevnik HTV), bez brige, sto vise strase ljude, ja sretniji… Ja se jos uvijek nadam da uopce nece bit rezanja paketa…
Baš i ja danas gledam u dnevniku kako je počela “anti-propaganda”, mada to zapravo i nije već samo iskreno upozoravanje na činjenice koje su ljudi u afektu predvidjeli. Najviše mi se svidio dio u kojem poručuju puku kako neće moći prodati dionice na koje su digli kredu i koje su pod zalogom barem 7 dana, te da bi im to moglo drastično utjecati na zaradu … Definitivno dobra i iskrena napomena. Tim više što će i banke imati interes odugovlačiti taj proces da se njhovi fondovi domognu dionica po jeftinijim cijenama, jer kad puk vidi da je vlakić prošao mogli bi prodavati kao i u ovoj korekciji samo da se riješe dionica i domognu keša za isplatu kredita. A banke su ako ništa drugo pobrale naknadu za odoravanje kredita.
Ako je Galinac zaradio na Industrogradnji koja još nije zaradila lipice onda bi se po zdravom razumu moralo zaraditi i na T-HT, pošto će biti i diskontić!
No, vidim da mu ide dobro ( malo se ubucmenio ) pa to dosta govori![smiley2]
Ljudi nemojte uzimat dijonce HT-a jer one skoče pa padnu[smiley8]
Ostalo možte pročitat ako kliknete na link
Ljudi nemojte uzimat dijonce HT-a jer one skoče pa padnu[smiley8] Ostalo možte pročitat ako kliknete na link Vaš link
Dvije stvari su provukli kroz ovaj tekst.
Nemojte kupovati jer če narasti pa pasti[smiley2][smiley2]Na ovo sam se odvalio
Ako ipak kupite prodajte ih što prije jer će pasti[smiley10][smiley11][smiley10][smiley11]
Na ovo drugo sam se zamislio…….
Pripremaju teren za predstojeću utakmicu …[smiley10]
Ljudi nemojte uzimat dijonce HT-a jer one skoče pa padnu[smiley8] Ostalo možte pročitat ako kliknete na link Vaš link
Dvije stvari su provukli kroz ovaj tekst.
Nemojte kupovati jer če narasti pa pasti[smiley2][smiley2]Na ovo sam se odvalio
Ako ipak kupite prodajte ih što prije jer će pasti[smiley10][smiley11][smiley10][smiley11]
Na ovo drugo sam se zamislio…….
Pripremaju teren za predstojeću utakmicu …[smiley10]
Ja bi prije izvukao zakljucak da u ovoj zemlji svatko moze biti novinar.
Bare: ” Ljudi nemojte uzimat dijonce HT-a jer one skoče pa padnu[smiley8] Ostalo možte pročitat ako kliknete na link Vaš link Dvije stvari su provukli kroz ovaj tekst. Nemojte kupovati jer če narasti pa pasti[smiley2][smiley2]Na ovo sam se odvalio Ako ipak kupite prodajte ih što prije jer će pasti[smiley10][smiley11][smiley10][smiley11] Na ovo drugo sam se zamislio……. Pripremaju teren za predstojeću utakmicu …[smiley10] ” Ja bi prije izvukao zakljucak da u ovoj zemlji svatko moze biti novinar.
To bilo stvarno sramota za novinarsku branšu,jer ako je taj tekst napisan na taj način svatko sa ulice ( kojoj je namijenjena ona reklama ) može kod nas biti novinar,
ali ako je to naručen oblik teksta za jednu ideju , o tome razmišljam.[smiley11]
” Ja bi prije izvukao zakljucak da u ovoj zemlji svatko moze biti novinar.
U ovoj zemlji svak može bit i premijer, a kamol ne novnar
…
To bilo stvarno sramota za novinarsku branšu,jer ako je taj tekst napisan na taj način svatko sa ulice ( kojoj je namijenjena ona reklama ) može kod nas biti novinar,
ali ako je to naručen oblik teksta za jednu ideju , o tome razmišljam.[smiley11]
Nemoj samo otvorit temu “Utjecaj novinarstva na trziste kapitala u Hrvatskoj”…