HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 23:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,94
56.149
1,480
37,90
38,30
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nisu mi jasni ovi što skidaju s prodaje kada je 12000 dionica na 270 naravno na prodaji.

obožavam strvine-posebno ovce

Prodaje kapitalni po 270,dali će ići niže neznam,treba im hitno lova za isplatu.

kapitalni fond je što?

Mirovinski fond je prikupio nekoliko ponuda za cijeli državni paket.HT nije zainteresiran za otkup,dva fonda su ponudili 250 kuna,to im je bilo malo zato prodaju preko burze jer je cijena puno veća.Vidjet ćemo koliko dugo će prodavati svoj paket.

Naravno opet smo svjedočili insajderskim informacijama gdje su oni koji su znali za ovo prodavali po 280 i više (otišlo cca 70 000 komada) sada ako se zaustavimo na 260 će biti dobro.

Drago mi je samo jedna stvar a to je da država izlazi iz ove dionice. Više su dosadili i Bogu i ljudima.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

Mirovinski fond je prikupio nekoliko ponuda za cijeli državni paket.HT nije zainteresiran za otkup,dva fonda su ponudili 250 kuna,to im je bilo malo zato prodaju preko burze jer je cijena puno veća.Vidjet ćemo koliko dugo će prodavati svoj paket.

odakle vam ta informacija…službene objave nema nigdje

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

[/quote]
A zašto bi je bilo ? dali ti daješ objavu za kupnju ili prodaju ? dionica je likvidna,cijena bude kakova bude.

Sad bu neka obratna igra. Ht dole, druge gore i Crobex na mjestu.

who dares, wins

[/quote]
A zašto bi je bilo ? dali ti daješ objavu za kupnju ili prodaju ? dionica je likvidna,cijena bude kakova bude.
[/quote]
Ja upravljam svojim novcima a ne novcem branitelja ili umirovljenika. dakle nisam dužan obavještavati javnost o transakcijamo..oni jesu.
Ali to je nebitno
pitam tebe, odakle ti to da oni prodaju na burzi…to je neka indajd informacija ili tvoje mišljenje..

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Idealno za dokup ali moze to jos malo nize .

[/quote]
[/quote]
pa ako nije bilo objave kako ti imaš tu info?

evo, ja sam čuo za njemački fond koji je spreman ponuditi 310kn za paket, dogovor je u toku….

bas me zanima tko ce maknuti tih 13k na 270

umirovljenicki fond danas ne prodaje, ali netko se jako trudi da se stekne takav dojam.

Ponavljam fond ne prodaje niti ce prodavati .

New Report

Close