HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 07.01.2025. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
39,87
16.904
424
39,80
40,00
-1,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pozz drustvu

Zanimljiva transakcija br. 685.
Tko bi znao tko tkome i zašto?

jeste li primjetili te transakcije sa 69 kom,
mjesecima uvijek isto!

oce li biti dividenda ako kupe kosovski tk

pozz drustvu

Zanimljiva transakcija br. 685.
Tko bi znao tko tkome i zašto?

jeste li primjetili te transakcije sa 69 kom,
mjesecima uvijek isto!
[/quote]
a tek prije 2 godine sve neke transakcije bile po 63
mora da je neki đava

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

vjerujem da hoće

frka me je jedino ako budu kupili dionice od umirovljeničkog fonda

Bnet ide sa uslugom prije ili paralelno sa HT-om i to po svojoj infrastrukturi. Optima kreće sa nekom islugom nakon što HT skupi 200 ili 300 tisuća pretplatnika i to po HT-ovoj infrastrukturi.

Istina Bnet je za sada jedini ravnopravni konkurent HT-u za razliku od alterntivaca koji se muče s svojim problemima, konkurencijom i razvojem.
Imali su znatno bolju startnu poziciju, svoju infrastrukturu i 100 tisuća korisnika kabelske televizije, tj kvalitetnu bazu koju su postupno nadograđivali dok je Optima odmah u startu otišla preširoko bez sigurnog plana financiranja razvoja.

Samo da se HT-ovci ne preplaše TotalTV ima tek par tisuća korisnika i mislim da je satelitska TV prošlost uz IPTV. HT samo pokušava pokriti područja koja nemaju mogućnost IPTV-a.

Aha tu su isplate krajem godine tako da bi uskoro mogla neka količina po bidu da zvizne. Valjda će naći nekoga da to otkupi u komadu ili će biti općenarodno veselje.

ma meni je blesavo da za sve postoji fond kojim netko upravlja i za to ubire razne naknade

i sad vlada je donijela odluku da prenese dionice u fond po 285 kuna, a sad je fond taj koji treba prodavati HT – da li se fond treba uopće složiti sa tom odlukom da uzme dionice HT-a

može netko malo opisati proces kako to funkcionira u praksi, kako je država prošle godine izvršila isplatu duga?

[/quote]

2009 godine 11 mjesec, vlada je na isti nacin i iz istog razloga bila prenjela dionice ht u umirovljenicki fond odnosno HPB invest, ali nista da danas nisu prodali vec samo ubiru dividendu.

HT ima takvu bilancu da se može i zadužiti za kupnju Kosovo Telekoma , pa onda i isplatiti dividendu.

Ako neće ić na zaduženje neće biti ni dividende ali će biti viših prihoda i veće dobiti u idućim godinama što je puno bitnije

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

HT neće kupiti kosovski telekom u to sam gotovo pa uvjeren. U HT-u to ne znaju odraditi.
Sa stanovišta dioničara bih volio da se ta kupnja realizira, ali bih više volio da se za cca 60% akvizicije koriste krediti. Pogotovo što s obzirom da je HT dio DT grupe, kredit bi se mogao direktno uzeti kod neke od velikih banaka, a ne njenih malih podružnica po zanemarivim kamatama.

Po meni, favorit za kupnju su Turci.

Ja ne bih volio da trezor otkupi dionice od umirovljeničkog fonda po cijeno od 285 kuna jer je to po meni previše s obzirom na padajuće dobiti iz godine u godinu. Za taj pothvat bi potrošili dosta keša i onda iduće godine bi bila puno manja dividenda.

Ht je konačno dobio priliku od DT-a da krene sa akvizicijama (do sada su i makedonski i crnogorski telekom akvizirali preko mađara), ali nije kupiti telekom kao kupiti kabele ili centrale. Ovo je im jedna od rijetkih prilika da se nametnu (pod prilikom smatram mogućnost širenja izvan RH).

Po kojoj cijeni će mirovinci utopiti državni paket ? koliki diskont će dati ‘ ako daju 10 % onda bi cijena mogla biti oko 260 ili ?

obožavam strvine-posebno ovce

Po kojoj cijeni će mirovinci utopiti državni paket ? koliki diskont će dati ‘ ako daju 10 % onda bi cijena mogla biti oko 260 ili ?

krenulo je rušenje HT-a….prodaje li to Kapitalni fond da skupi lovu za penzije? mogla bi onda cijena i do 250 kn….

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

Prodaje kapitalni po 270,dali će ići niže neznam,treba im hitno lova za isplatu.

obožavam strvine-posebno ovce

New Report

Close