Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,07 | 176.037 | 4,881 | 36,00 | 36,40 | -0,28% |
Aha tu su isplate krajem godine tako da bi uskoro mogla neka količina po bidu da zvizne. Valjda će naći nekoga da to otkupi u komadu ili će biti općenarodno veselje.
Aha tu su isplate krajem godine tako da bi uskoro mogla neka količina po bidu da zvizne. Valjda će naći nekoga da to otkupi u komadu ili će biti općenarodno veselje.
ma meni je blesavo da za sve postoji fond kojim netko upravlja i za to ubire razne naknade
i sad vlada je donijela odluku da prenese dionice u fond po 285 kuna, a sad je fond taj koji treba prodavati HT – da li se fond treba uopće složiti sa tom odlukom da uzme dionice HT-a
može netko malo opisati proces kako to funkcionira u praksi, kako je država prošle godine izvršila isplatu duga?
Isplatila je ali ne znam kako. To sad ponovno ide krajem godine. Treba naći podatak kolika je suma bila u pitanju pa ćemo odmah znati da li sve ove dionice idu u prodaju sad ili će se čuvati i za iduće isplate jer je bilo više grupa penzića. Oni koji hoće odmah lovu ali umanjen iznos ili ovi koji čekaju sve samo što im to ide u ratama. Po meni ove godine nije zadnja rata.
Moglo bi ovo čak i pokrenuti burzu ako se mirovinci ili neki kupci dogovore da će to kupovati po bidu jer je u svakom slučaju količina impozantna za sadašnje prilike. A možda odrade neku blok transakciju i opet po starom.
http://www.poslovni.hr/vijesti/ht-fondu-umirovljenika-131299.aspx
Evo nešto od prošle godine.
http://www.poslovni.hr/vijesti/vlada-osigurala-950-milijuna-kuna-za-isplatu-duga-umirovljenicima-101235.aspx
Ovo je Sanader galantno riješio. [thumbsup] [lol]
Isplatila je ali ne znam kako. To sad ponovno ide krajem godine. Treba naći podatak kolika je suma bila u pitanju pa ćemo odmah znati da li sve ove dionice idu u prodaju sad ili će se čuvati i za iduće isplate jer je bilo više grupa penzića. Oni koji hoće odmah lovu ali umanjen iznos ili ovi koji čekaju sve samo što im to ide u ratama. Po meni ove godine nije zadnja rata.
Moglo bi ovo čak i pokrenuti burzu ako se mirovinci ili neki kupci dogovore da će to kupovati po bidu jer je u svakom slučaju količina impozantna za sadašnje prilike. A možda odrade neku blok transakciju i opet po starom.
možda su to ovi veliki institucionalni prometi koji su se pojavili ova dva dana, možda to fondovi otkupljuju HT od UM fonda…
Sumnjam jer još to nije preneseno na penziće.
4.
RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV
2.859.148 3,49 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Država nije vrati dug KOJI JE TREBAO SJEST 1. 7. 2010 godine!!!
NEMA LOVICE!!!!
Sada dolazi sljedeća rata 1. 12. 2010!!!!
Kako će to vratiti umirovljenicima??????
JACA O TOME NE GOVORI a PENZIĆU ŠUTE KO P*ZDE!!!!!!
HT kreće sa istom uslugom.
O ovome smo pričali kad smo komentirali Optimu. Bnet ide sa uslugom prije ili paralelno sa HT-om i to po svojoj infrastrukturi. Optima kreće sa nekom islugom nakon što HT skupi 200 ili 300 tisuća pretplatnika i to po HT-ovoj infrastrukturi.
Sumnjam jer još to nije preneseno na penziće.
4.
RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV
2.859.148 3,49 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4.
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./UMIROVLJENIČKI FOND
2.859.148 3,49 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA