HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 09:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
39,04
45.867
1,175
39,00
39,10
0,26%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Možda mu trenutno prihodi i dobit padaju, ali jednom dobrom akvizicijom se to lako okrene !

Sutra će biti navala!

Daaa…a zašto? [shocked]
[/quote]

Uhh, sunce ti kalajsano, da demantiram sam sebe, ne sutra već u ponedjeljak, vlada dionice prenosi
što znači da oni koji su se bojali i čekali da dionica padne izlaskom na burzu, više nemaju razloga
za čekanje. krcanje je počelo [thumbsup]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Sutra će biti navala!

pa ti ništa ne razumješ, kako uopće ulažeš na burzi? mora da imaš gadne minuse??

čitaj ljepo ti piše:
Republika Hrvatska kao imatelj 2.859.148 dionica HT-Hrvatskih telekomunikacija (ZSE:HT-R-A), nominalne vrijednosti 100,00 kuna po dionici, a tržišne vrijednosti utvrđene na temelju zadnje cijene trgovanja na dan donošenja ove Odluke, prenosi iste bez naknade Umirovljeničkom fondu, u svrhu unosa imovine u skladu sa Zakonom o umirovljeničkom fondu, izvijestio je vladin Ured za odnose s javnošću.

jasno je da su fondovi digli cjenu sa 260 na 283 kune kako bi se po toj cijeni odobrio prekrcaj državnih dionica u umirovljenički fond. sad će to fond prodat po toj istoj cjeni i dobit lovu za penzije. nakon toga HT će potonit nazad na 260 kn. bit će navala, da…ali za što prije prodat HT!!!

sve što pišem moje je mišljenje, i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

Sutra će biti navala!

pa ti ništa ne razumješ, kako uopće ulažeš na burzi? mora da imaš gadne minuse??

čitaj ljepo ti piše:
Republika Hrvatska kao imatelj 2.859.148 dionica HT-Hrvatskih telekomunikacija (ZSE:HT-R-A), nominalne vrijednosti 100,00 kuna po dionici, a tržišne vrijednosti utvrđene na temelju zadnje cijene trgovanja na dan donošenja ove Odluke, prenosi iste bez naknade Umirovljeničkom fondu, u svrhu unosa imovine u skladu sa Zakonom o umirovljeničkom fondu, izvijestio je vladin Ured za odnose s javnošću.

jasno je da su fondovi digli cjenu sa 260 na 283 kune kako bi se po toj cijeni odobrio prekrcaj državnih dionica u umirovljenički fond. sad će to fond prodat po toj istoj cjeni i dobit lovu za penzije. nakon toga HT će potonit nazad na 260 kn. bit će navala, da…ali za što prije prodat HT!!!
[/quote]

Čuj njega, on zna da će to fond ići prodavati [lol] [lol]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Jadni moji pesimisti, nikad im ništa nevalja, uvjek i iz svega izvlače samo ono negativno, pa kako da se već nisi razbolio od te silne negative burki a???

Dragi kolega, pa na svom računu kod SKDD-a.

Na temi ht-r-a pišem iz čistog alturizma, a podaci su sa http://www.mojedionice.

Evo vam malo preciznijih i točnijih podataka, sve lijepo i transparentno piše. E da su bar sve firme kao HT…
[lol]
[/quote]

Ne kužim, mojed….. objavljuju netočne podatke ili imaju manjkav preglednik koji ne prezentira broj telefonskih govornica u upotrebi a što je odlučno za investiranje u tk sektor ili kaj? [lol]

[/quote]

Dragi kolega ja više ne znam kako da vam na fin i kulturan način objasnim da HT-u prihodi i dobit ne rastu već padaju! [undecid]
[/quote]

[lol]

Netko je davno napisao "krhko je znanje" ili nekak slično, a ipo opte to potvrđuje.
Ajde kupite malo, s ht-om lakše se diše [proud]

da nije tih šekulacija išla bi preko 300 ionako je najbolja na tržištu, vjerojatno se je malo previše zaletila prenaglo pa sad malo hlađenje

Za HT nema problema. To je jedna od svega nekoliko dionica na našem tržištu koja VRIJEDI. I koja će još dugo vrijediti. A oscilacija u cijeni će uvijek biti… I treba ih iskoristiti za dokup.
Obzirom na imovinu, aktivu i pasivu, poziciju na tržištu, te obzirom na to tko je vlasnik, HT je stabilniji od države [proud]
Naravno to je samo moje mišljenje.

da nije tih šekulacija išla bi preko 300 ionako je najbolja na tržištu, vjerojatno se je malo previše zaletila prenaglo pa sad malo hlađenje

Na žalost, ja ćekam kupiti HT-R-A na 260-265 kn!

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Ovim potezom država i fond branitelja mogu srušiti cijenu na 265,00 kn,nema se novca za isplate udjela,još manje za mirovine,jednostavno ponuda se drastično povečava,potražnju hladi Šuker s novim obveznicama.Nije dobro ali tako je kako je.

obožavam strvine-posebno ovce

Ovim potezom država i fond branitelja mogu srušiti cijenu na 265,00 kn,nema se novca za isplate udjela,još manje za mirovine,jednostavno ponuda se drastično povečava,potražnju hladi Šuker s novim obveznicama.Nije dobro ali tako je kako je.

kolega budite obzirni, ovo ne prodaje umorovljenicki fond, te ni tehnicki nemoze jos prodavati, ali pricip je isti kao i 11.2009 pa nisu nista prodali vec zive i cekaju dividendu.

medutim spekulacije rade svoje, a ozbiljnija potpora se nalazi na 265

Zanima me kolega tko će kupiti tolike dionice ako se ponude na prodaju,mogu li to mali dioničari? a dividenda možda bude a možda ne, ovisi o DT.

obožavam strvine-posebno ovce

New Report

Close