Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,49 | 26.866 | 698 | 38,40 | 38,50 | 0,26% |
bum se malo nadovezal, ne znam jeli je to zbog sinergije sa Combisom ili nekaj drugo ali …;
HT prihodi od prod. 3/10 – 8,311 milijardi, 2009-8,516 M, 2008-8,790 M
netto dobit 3/10 – 1,761 M, 2009 – 2,024 M, 2008 – 2,601 M
E sad pitanje za telkom stručnjake, kakva je šansa da i ove godine dobit bude na razini 2008 g?
I drugo, kako potrošnja ukupno pada a prihodi i dobit ht-u rastu, kaj se tu događa? [rolleyes]
A gdje vi vidite rast prihoda i dobiti? [shocked]
Jel to krenilo zauzimanje pozicija u svrhu dividende, ili to netko nešto zna u svezi akvizicije kosovskog Ptk-a??
Znali li netko što se dogadja s GSM mrezom zadnja dva dana, te koliko ce to kostati? [angry]
Je li to posljedica višegodisnjeg neodrzavanja sustava i smanjenja broja ljudi zadnjih godina?
[undecid]
Kako su zamrznute linije T -MOBA ova dva dana bit će zanimljivo kad se situacija popravi sa mrežom u cijeloj Hrvatskoj, možda će konačno onda ljudi uzet telefone u ruke i nazivat brokere da prodaju od ljutnje HT doduše po nešto večoj – napumpanoj cijeni….
[lol]
to se desava i vipu i tele 2 da centrala rikne ne da ih branim al to je normalano da se nesto pokida
bum se malo nadovezal, ne znam jeli je to zbog sinergije sa Combisom ili nekaj drugo ali …;
HT prihodi od prod. 3/10 – 8,311 milijardi, 2009-8,516 M, 2008-8,790 M
netto dobit 3/10 – 1,761 M, 2009 – 2,024 M, 2008 – 2,601 M
E sad pitanje za telkom stručnjake, kakva je šansa da i ove godine dobit bude na razini 2008 g?
I drugo, kako potrošnja ukupno pada a prihodi i dobit ht-u rastu, kaj se tu događa? [rolleyes]
A gdje vi vidite rast prihoda i dobiti? [shocked]
[/quote]
Dragi kolega, pa na svom računu kod SKDD-a.
Na temi ht-r-a pišem iz čistog alturizma, a podaci su sa http://www.mojedionice.
lude države i još luđe burze.
vjerojatno se prodaju dva velika paketa od nekoliko milijuna dionica,cijena raste.
dva dana im mreža ne radi,gube lovu,povjerenje potrošača ,sramota struke.cijena im raste.
s obzirom tko nam vodi mirovince ovo sve zajedno nije ni čudo.to je ista ekipa koja je kupovala magmu i ingru na 250 kn.
bitno da oni sebi naplate upravljačku naknadu.
za ovu njihovu prevaru je fimi medija kikiriki.
a tako je to u zemlji gdje drug šeki lizaljka priča o moralnom dnu morala.
lude države i još luđe burze.
vjerojatno se prodaju dva velika paketa od nekoliko milijuna dionica,cijena raste.
dva dana im mreža ne radi,gube lovu,povjerenje potrošača ,sramota struke.cijena im raste.
ne slažem se da je ovdje samo problem struke, ovdje je godinama problem upravljanja
srećom po HT jer će te penale platiti Ericsson ili Siemens kojima HT plaća održavanje i srećom po HT da je kraj godine pa su ti ugovori vjerojatno potpisani
s obzirom tko nam vodi mirovince ovo sve zajedno nije ni čudo.to je ista ekipa koja je kupovala magmu i ingru na 250 kn.
bitno da oni sebi naplate upravljačku naknadu.
naplaćivanje upravljačke naknade je jedini smisao fondova
osobno sam imao nešto novaca u OIF-ima dok nisam vidio da njima upravljaju klinci koji imaju dvije godine iskustva
onda sam sve novce izvukao