Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 96.783 | 2,693 | 36,00 | 36,10 | 0,28% |
Pitanje svih pitanja je da li će u prospektu pisati način rezanja. Moja brokerica kaže da vjerojtno neće a ako i hoće da će imati pravo mijenjati. Tako da izgleda nećemo ništa znati do završetka upisa. Ako se ne varam tako je bilo i kod Magme.[smiley3]
pa toga se ja i bojim, poznavajuci nasu vladu, ostavit ce si slobodne ruke, pa ti budi faca i tocno procjeni broj ulagaca i sve moguce implikacije
uzeo bi dva paketa preko mojih prijatelja i zanima me dali ja mogu dati svoj broj tekučeg računa kod uplate, pa da višak love ide direktno meni na račun? Neče valjda niko komplicirati??
Da vidimo, tko upisuje u ponedjeljak? Ja moram, buduci idem na put pa me nece biti.
ja idem upisati u pon..
da ne listam ovih 250 stranica..
Dali netko zna, kako ce se smanjivati paketi u slucaju veceg odaziva građana?
Da vidimo, tko upisuje u ponedjeljak? Ja moram, buduci idem na put pa me nece biti.
I ja + 3 na clanove
Gro uplata moram napraviti baš u ponedjeljak iako bih volio prije vidjeti Prospekt.
Ipak, neke uplate sam ostavio i za drugi tjedan.
ivek123: ” Da vidimo, tko upisuje u ponedjeljak? Ja moram, buduci idem na put pa me nece biti. ” I ja + 3 na clanove
da li sa ostala 3 člana možeš donjeti samo domovnice sa MBG ili ti trebaju i original osobne? ( jer nemam od roditelja)[smiley6]
a jel to utječe na cijenu !?
[smiley9]
Gro uplata moram napraviti baš u ponedjeljak iako bih volio prije vidjeti Prospekt.
Ipak, neke uplate sam ostavio i za drugi tjedan.
Ja svih 28 komada pucam u ponedjeljak.
T-HT će upisati preko 300 000 jmbg-ova i moglo bi se opasno približiti broju od pola milijona. Znam da vam ovo možda zvuči suludo ali za 2 tjedna ćemo se uvjeriti. Svi iole kreditno sposobni dižu krede za ovo, što “THT” kredite, što gotovinske nenamjeneske i kojekakve, ne zaboravimo da jako puno ljudi ima i slobodne gotovine na štednim računima ili madracima. Kardum, Knjaz, PBZ sponzorstva, reportaže, nacionalne radio stanice, novine, jedino još fale billboardi i citylighti…Nadalje… likova sa 200 i više punomoći ima i više nego što mislite, nude više od pola prosječne plaće za uslugu i uopće mi nije jasno kako to može biti “legalno”. Anyways… svi oni koje znam da kupuju, kupuju minimalno po nekoliko paketa(uža obitelj), oni koji ne kupuju jer nemaju novaca – na njih kupuju frendovi kojima je obitelj i sama kupila. Prospekt još nije vani, preporučam ništa ne upisivati u ponedjeljak dok se konačno ne definira način rezanja, te brzina povrata para. Sve kupljeno nenamjenskim ide van odmah prvih dana po 10-15% max. “Kladionica efekt”… ekipa se iz klade prebacuje na THT, sve ide van po 15%. Nema ozbiljnijeg rasta dok se s burze ne počiste ovi nalozi, nažalost bit će ih previše i može trajati predugo te će se cijena na tom pragu i stabilizirati. Nakon toga su izbori, prijeti porezni mucavac i javit će se strah crvenila burze…
Neznam… sve si više razmišljam da fino s parama namjejenim za T-HT odem u JDPL, ATPL ,DLKV i HDEL i zaboravim na ovaj kuršlus koji je krenuo krivim pravcem.
sretno svima!