Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
G. Poštar s vama se neda kulturno razgovarati.
Meni je ovo zanimljivo, spreman sam na ozbiljan dijalog! [smiley]
Što vi mislite koliko bi HT mogao platiti PTK?
600 miliona eura za 70%
600 miliona eura za 70%
[/quote]
U 2009g. prihod PTK je bio 144 mil EUR dobit 44 mil, ove godine na polugodištu su imali rast od 6%.
Ne vjerujem da će Mudrinić dati 600 mil Eura, najviše 400 mil E ipak je to državna firma.
Cijela uprava HT-a mora ukupno platiti 76.770 kuna kazne
Krivi su jer je HT nudio niže cijene fiksne telefonije i tako prekršio regulirane maloprodajne cijene telekomunikacijskih usluga
Čoće,ludilo!!!!LOL!!!
mislim da bi kupovina PTKa bila prava stvar zbog mogućnosti razvoja na tom tržištu i disperzije rizika od naših lokalnih lopova. No mislim da 3000 radnika tamo nema što raditi (bar ako je usporediti sa HTom). Mogućnost rasta ADSL linija je oko 10-15 puta a veći broj mladih bi trebao barem djelomice anulirati manju kupovnu moć. Kao šlag na kraju bi bilo da DT izgubi na natječaju za telekom srbije pa da se HT jače uvali na tržište BiH.
usput Buzuk je lik koji ima masu kontakata tako da se nadam da je ovo za ozbiljno.
600 miliona eura za 70%
[/quote]
U 2009g. prihod PTK je bio 144 mil EUR dobit 44 mil, ove godine na polugodištu su imali rast od 6%.
Ne vjerujem da će Mudrinić dati 600 mil Eura, najviše 400 mil E ipak je to državna firma.
[/quote]
Je li?
Dobro nam došao, Antiša … [thumbsup]
evo narodna dionica vec na 273! [thumbsup]
kad ce dividenda
u svibnju 2011. [yawn]