HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 13:11
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,49
82.517
2,144
38,50
38,80
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pala dobit-veća dividenda.

http://danas.net.hr/novac/page/2010/02/16/0107006.html

Ja ne znam šta ste svi vi očekivali? Da će profit rasti? Koliko je kompanija dosad imalo veći profit nego lani? Dajte ih nabrojite.
Meni je izvješće prihvatljivo.

INA, ATGR, PODR, ATPL, ULPL, zapravo gotovo sve firme osim HT-a i građevinara… [cool]

Izvješće je sasvim u redu. Dobro je to što će telekom do kraja godine zaraditi 2 milijarde kuna čiste love koju će nam dati u 5 mjesecu i to je to. Možda bi bilo bolje da kupi sa lovom PTK ali i dividenda je OK. Sve ostale firme sa ZSE izuzev banaka neće zaraditi zajedno te novce, pa usudio bih se reći još barem dvije godine tako. A i oni koji imaju dobit sigurno je neće dijeliti već zadržati za likvidnost u idućoj godini. Pa sad kome što paše trejding ili sigurnih 10%.. a opet bi u ožujku 2011 mogla preko 330kn

i meni je izvješće bolje od očekivanja i ako ostvare dobit kao prošle godine meni je to ok

30 kn po dionici bi bilo super za dividendu

HT je jedan od dva najozbiljnija kandidata za kupit Kosovare

neće cijena dionice rasti na ovo izvješće, tek kad kažu kolika će biti dividenda, onda se može očekivati pokret prema gore [yawn]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Usporedite treće tromjesečje 2009 i 2010. Izgleda da se trend okreće.

SPEKTAKL, SPEKTAKL !!!

Ovdje bez promjena i stresa.Posao ide po planu i sprema se polako lovica za dioničare.

Ja sam danas ušao sa svim kešom u ovo i odoh da legnem i spavam.
Za koji mjesec s dividendom, a možda i prije nje, uzimam najmanje 10%.

Pa gdje toga još ima ? [rolleyes]

Usporedite treće tromjesečje 2009 i 2010. Izgleda da se trend okreće.

u kom smjeru? [sealed]

pa koliko vidim u trećem ove ove godine ima rast dobiti u odnosu na 2009.

III 2009 654.884.540
III 2010 662.386.067

jest da nije neka značajna razlika, ali izgleda da smo dotakli dno (mislim kao država), jer negdje tamo u drugom tromjesečju prošle godine je počeo pad dobiti HT u odnosu na isto tromjesečje prethodne godine. Ovo je prvo tromjesečje nakon toga da HT ima porast dobiti u odnosu na isto tromjesečje prethodne godine.
U tome ima naravno i doprinos COMBIS.

lijepo! [thumbsup]

Ja ne znam šta ste svi vi očekivali? Da će profit rasti? Koliko je kompanija dosad imalo veći profit nego lani? Dajte ih nabrojite.
Meni je izvješće prihvatljivo.

INA, ATGR, PODR, ATPL, ULPL, zapravo gotovo sve firme osim HT-a i građevinara… [cool]
[/quote]

Da, ali zato treba pogledati dividendu koju daju nabrojane firme, ili je nema ili oko 1%, a HT standardnih 10-ak %, ni ove godine neće biti značajno manja.

U svakom slučaju sve nabrojane dionice su dobre, ali HT ostaje i dalje najsigurnija dionica.

Tako se to radi.
http://www.t.ht.hr/press/novosti_disp.asp?id=1610

New Report

Close