HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.12.2024. u 22:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
39,90
61.569
1,543
39,80
40,10
0,25%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

097 ili BonBon

Pravi bonbon za HT i njihovu blagajnu .

Obračunska jedinica 60 sekundi ili 61 sekunda razgovora 1,40 Kuna.

Ako se ne varam ne postoji skuplja tarifa na tržištu ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

097 ili BonBon

Opet dezinformiraš.To ti je njupa?

097 ili BonBon

Taj Bonbon je jako nespretno uveden na tržište, očito je da ih je TELE2 dobro stisnuo.
Ne mogu se prebacivati brojevi u Bonbon mrežu, skupi su i nemaju nikakvu ponudu mobilnih uređaja.
097 brojevi mogu raditi jedino na slobodnim aparatima kojih je malo s obzirom na ciljanu skupinu i na aparatima kodiranim na t-mobile.

To će na kraju za HT ispasti preljevanje iz šupljega u prazno!!!

097 ili BonBon

Opet dezinformiraš.To ti je njupa?
[/quote]

Ne vidim što sam krivo napisao ?

Kako HT skriva informaciju na BobBon obračunskoj jedinici kao zmija noge, morao sam se informirati u T-mobile službi i dobio odgovor da im je obračunska jedinica 60 sekundi.
Kada se kupuje "prepaid" usluga ( VIP-me, Tele2, Simpa pa i sada BonBon ) uvijek se pita samo jedno pitanje ; koliko košta 61 sekunda ? Tu leže sve skrivene brojke, a u slučaju BonBon-a 61 sec košta 1,4 Kune.
E sada usporedbe radi Tomatao ima uspostavu poziva ( kao u kameno doba ) lipa 0,25+0,29/min ili za 61 sec sveskupa 0,83 Kuna, a što je gotovo duplo jefinije od BonBona.

Ako imaš pretplatu bilo kojeg operatera pitaš koliko dobijem minuta za 110 Kuna ili 11 Kuna na mjesec i isto tako dobiješ sve odgovre s jednim pitanjem .

Zato mislim da ovdje HT dezinformira, a ne ja.
HT je trebao jasno napisati, a što nije ;
1. Telefonski broj za informacije o BobBon usluzi
2. Cijena po minuti – 0,7 Kuna
3. Cijena SMS – 0,20 mislim
4. Obračunska jedinica – šute
5. MMS- šute
6. Cijena uspostave poziva – OK nema naplate
7. Uvijeti nadoplate – piše na www

Ali HT je ovaj put namjerno preskočio informaciju o obračunskoj jedinici ili 60 sec .
Uđite u bilo koji centar i pitajte koliko za ovu ili onu prepaid tarifu košta 61 sec razgovora i nećete dobiti odgovor već muljažu.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

a kako će ispasti ovi novi zahtjevi za maxTV sad kad je analogni ukinut? [pray]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

Nije povezano.
MAX TV ide po telefonskoj parici.
U praksi koma, nema DVD snimanja nego ponovo platiti njima "Snimalicu" i još 50 tehničkih nebuloza koje samo traže dodatna i sve veća investiranja u audio-video opremu umjesto obrnuto, uostalom kao BonBon.
Zato tko može neka Max TV pusti Mudriniću, a sam sjedne na bicikl i skidati nepotrebne kile.
Dobro za džep i zdravlje.

A tek novih 1300000 korisnika na Kosovu, zatim sudjelovanje u privatizaciji HEP-a … [rolleyes]

Nije povezano.
MAX TV ide po telefonskoj parici.
U praksi koma, nema DVD snimanja nego ponovo platiti njima "Snimalicu" i još 50 tehničkih nebuloza koje samo traže dodatna i sve veća investiranja u audio-video opremu umjesto obrnuto, uostalom kao BonBon.
Zato tko može neka Max TV pusti Mudriniću, a sam sjedne na bicikl i skidati nepotrebne kile.
Dobro za džep i zdravlje.
[/quote]

kolega čim ste vi kontra HTa, to je odličan znak za dioničare [thumbsup]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

suzuje se bollinger na 1 mjesecnom, moglo bi uskoro malo krenut negdje…pretpostavljam gore…

No pain no Game

Koje su procjene za 3. kvartal, ima netko malo upućeniji?

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Na ovih 272.75…273 cini mi se da netko prilicno kupuje zadnjih dana, cim nestane bid, odma iskoci novi na tim razinama…

No pain no Game

Nego da ja jos malo popricam sam sa sobom…:) Htio sam reci da u trgovanju ima opet jako puno 69-tki, sto nam to govori…da dosla voda do grla pa se prodaju dionice ili nesto drugo??

No pain no Game

New Report

Close