Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,30 | 57.363 | 1,538 | 37,50 | 37,90 | 2,72% |
Razlika između financija moje obitelji i državnih financija? Nisam dužan niti lipu nikom, živim i trošim prema svojim mogućnostima, i ono najvažnije – nikad ne bi prodao HT…
Ovo zadnje ti je velika greška. Ja bih ga prodao iste sekunde. Ne smije se emotivno vezati uz dionicu.
Tvrtka ima konstantno manju dobit iz kvartala u kvartal a tako će biti i dalje. Nema lošije stvari za dionicu ma koliko firma još uvijek zarađivala. Kad ekipa odluči preko noći će srušiti dionicu za 50 %.
LP
[/quote]
u pravu ste kolega, firme koje rade s gubitkom su puno prespektivnije, pogotovo ako ga konstantno povečavaju, kakve emocije pa pravim ulagačima treba andrenalin a njega najviše proizvodi investitor kad si misli hoće li mu investicija u stečaj ili ne [lol]
dakle, čim dalje od ht-a jer tu nema velikog uzbuđenja
Razlika između financija moje obitelji i državnih financija? Nisam dužan niti lipu nikom, živim i trošim prema svojim mogućnostima, i ono najvažnije – nikad ne bi prodao HT…
Dužni ste vi, dužni … samo što se niste zadužili za sebe nego su vas drugi zadužili za (ajmo se malo praviti naivni) "opće dobro". 😉
Baš malo čitam HT-ova izvješća za H1 i nešto mi je čudno.
– vi ovdje pričate o perspektivi, uprava HT-a u izvješćima naglašava kako očekuje daljni pad prihoda do kraja godine i "eroziju EBITDA"
– svi HT-ovi alternativni konkupernti TELE2, Optima, Metronet, H1, Bnet su imali rast prihoda Q2 i poboljšali su rezultat u odnosu na isto razdoblje prošle godine a očekivanja su da će se trend do kraja godine poboljšati i ubrzati.
Znate li kako završavaju dionice firmi koje pogoršavaju poslovanje?
Recesija je, ljudi žele jeftino telefonirati….
antiša, majstore, što na optimi ne pišeš ove "rano moja predji na drugoga" priče?
znaš li kako završavaju firme koje ne mogu servisirat dugove?
znaš li kako završavaju prezadužene firme u recesiji?
a njihovi dioničari?
ne znaš?
e, pa saznat ćeš jer imade4š optime.
nisam neki ljubitelj HTa, ali HT može raditi i bez dobiti i preživjet će.nema duga.
mogu otpustit koju čistačicu i tako..
ttm imaju EPS 21kn, nek padne na 20kn sljedeće krizne godine, nije problem.na 19?na 15?
tvoja optimica samo tone sve dublje, kapitala nema, love nema, dobiti nema…
ostale su samo priče i obećanja! bajke i basne[thumbsup]
živio rođo
Ovo nije topic o Optimi već HT-u, ovdje se druka protiv ili za HT.
U svijetu se telekomi trže na booku ili ispod, HT iznad dva booka drži jedino dividenda i mirovinci.
Prezadužena konkurencija se stabilizirala, uredno servisira obveze po kreditima, raste, akvizira nove korisnike.
HT će za dvije godine zarađivati možda 10 kn po dionici i još uvijek će biti dobra firma bez dugova ali to im neće pomoći da se trže iznad booka (120 kn).
Trend poslovanja je negativan, otegotna okolnost je recesija koja prisiljava poslovne i rezidencijalne korisnike da režu troškove gdje god mogu.
Na impulsima je najlakše…. [bye] [bye] [bye]
meni nije jasno kako nekom uopće moze past napamet da uspoređuje tamo nekakvu optimu sa ocvim liderom-gigantom!? znači isto je COCA COLA I SKY COLA? ISTO!!! aj super neposjedujem ht lp STFACA
optima (danas, ZSE) :
HRK 26,71 26,71 26,71 26,71 26,71 28,50 10 267,10 -6,28%
gle, pa ovo je smješno…
Evo i link,pa da se vidi na što se žali sindikat.
http://www.rsrh.hr//index.php?option=com_content&task=view&id=841&Itemid=1
Evo i link,pa da se vidi na što se žali sindikat.
http://www.rsrh.hr//index.php?option=com_content&task=view&id=841&Itemid=1
Najbolje da Hrvatski zakoni ne vrijede za Deutche Telekom, zapravo najbolje da niti jedan zakon na svijetu DT ne treba poštovati.
U Hrvatskoj su naučili da mogu raditi što žele, pa se teško priviknuti na malo reda.
Baš me zanima kako bi im ove ucjene prošle u Njemačkoj.