HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 10.11.2024. u 00:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,10
142.745
3,954
36,30
36,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

e, ako je optima stigla u tvoje selo, ebali smo ježa u leđa… 🙂

proklet bio na božić 2010.

ht polako posustaje, evo i u moje selo stigla optima 😀 flet iznosi 89kn

Evo ti link na kojem možeš izmjeriti brzinu interneta koju ti isporučuje tvoj ISP.
http://www.speedtest.net/

Zanimljivo je da na Hrvatskoj rang listi nema HT-a, toliko o kvaliteti usluge….

sad će to optima sve, nema da fali [yawn]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

ht polako posustaje, evo i u moje selo stigla optima 😀 flet iznosi 89kn

haha a moj kolega pa nije mudrinić budaletna!!!

trebali bi ovi iz TOP 11 početi čitati ovaj forum jer onda im se nebi događalo da pokupuju u mjesec dana više od 100 000 komada ht-r-a, već bi poučeni stručnim grafovima uvaženih kolega prićekali ht na 187 kuna [lol]

Uvijek onome što prodaje trebaju novci za nešto drugo, a onaj koji kupuje se krca, samo ste opisali nešto što se zove trgovina.
Ovakvi pretovari nisu nikad bili dobri, niti mi ih je drago vidjeti bez obzira što nemam HT.
Obično se togađa pred neki veći pad dionice ili burze, a prodaju ljudi koji imaju informacije o tome (direktori banaka, fondova) a kupci su gotovo uvijek njihovi fondovi.
Slična situacija je bila s DLKV na početku godine oko 350 kn ili PTKM oko 140 kn kad su slični paketi prolazili u više navrata, a 2008g na Crobexu iznad 3000 bodova takvih transakcija je bilo na stotine.

Ocito sam se krivo izrazio….Htio sam napisati kako mislim da prekrcaj nije bio iz razloga kakvima ih vi opisujete (veliki idu van jer ce past, a fondovi podmecu ledja) nego mislim da je tu sasvim jedna druga igra u tjeku…Ja sam osobno dobro prosao i dosta usao u HT na razini od 256,65kn te ga ne mislim prodavati u dogledno vrjeme bez obzira hoce li nakratko pasti (u sto ne vjerujem) ..dapace IMHO HT bi uskoro mogao probiti razinu od 260..Dapace ukoliko ste pazljivo pratili transakcije na HTu ovaj tjedan prijetit cete kako ide lagan trend i to uzlazni trend….Ukoliko se i desi vasa prognoza o padu HTa misli da je 250kn trenutno minimum na koji HT trenutno moze doci

Veliki igraci iskoristili su zadnjih 8dana da se dobro nakrcaju dionicama a sada sljedi rast jer je ova dionica dobrano podcjenjena

...

Eo kolege svima 100. Nisam namjerao drukat na ht-u jer je to i meni draga dionica i mislim da će oporavkom tržišta opet rasti na nekadašnje razine. No isto tako me veseli konkurencije, prije sam imao b-net i oni su stvarno odlični, ht-om sam isto bio prezadovoljan, ali su daleko najskuplji i sad prelazim na optimu. Za mene je to velika ušteda jer ću flet i telefon sada plaćati 105kn, a do sada sam za to izdvajao 218kn + jeftiniji pozivi

Eo kolege svima 100. Nisam namjerao drukat na ht-u jer je to i meni draga dionica i mislim da će oporavkom tržišta opet rasti na nekadašnje razine. No isto tako me veseli konkurencije, prije sam imao b-net i oni su stvarno odlični, ht-om sam isto bio prezadovoljan, ali su daleko najskuplji i sad prelazim na optimu. Za mene je to velika ušteda jer ću flet i telefon sada plaćati 105kn, a do sada sam za to izdvajao 218kn + jeftiniji pozivi

Bome nećeš. Ja sam na Optimi i 140-50kn ti ne gine makar telefon u opće ne dirao. 88kn mi je adsl a šta je ostalo pojma nemam.

who dares, wins

kolika vam je kolega pretplata za telefon? našao sam u njihovom prospektu da je telefon opcija mini + adsl flet 105kunića. Meni telefon ne treba, jer ga ne koristim, no on se ne može izbjeći zbog adsl-a

Naravno, da bi imao OptiDSL, treba ti i OptiTelefon priključak. Ali onda za samo 105,96 kuna mjesečno imaš i telefon i ADSL brzine 2048/256 kbps. Točnije, mjesečna naknada za OptiDSL paket 2048/256 Kbps iznosi 38,31 kuna, a za telefonski priključak – 67,65 kuna (PDV uključen).

U pravu ste kolega verdi, čini se da ovdje nisu dodali flatrate cirka 50kn

Kakve su to cijene koje spominješ?Imaš od Iskona,Iskon duo-flet sa PDV-om 150 kn ili Iskon CarNet-duo Flet za 100 kn,a sve ti je to u HT-u i da modemi su ako potpišeš ugovr 1 KN i tvoji su,nema nikakve pretplate ili skrivenih troškova!!!!!! [wink]

Da, ja sam npr. do sada potpisujući 3 ugovora na po 12 mj dobio tri dara, za 3 kune :
1. put sam uzeo logitech soround koji eto i dandanas imam i rade
2. puta uzeo sam digitalac olympusov
3. put uzeo sam bežični router, koji mi je još u kutiji nov, jer sam zadovoljan sa starim d – linkom.
Mislim da bih za te stvarčice morao izdvojiti bar 2000 kn, a dobih ih za 3 kune, eh da da ne zaboravim, 1 peškir za plažu, majicu dugih rukava za suprugu,badminton set,torbicu i pilates loptu dobih za bodove.
Dalje pomoć od operatera uvijek su vrlo kvalitetni.
Ovo je sve istina, iz prve ruke…

proklet bio na božić 2010.

New Report

Close