HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 13.11.2024. u 00:10
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,29
57.455
1,583
36,40
36,60
0,55%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

HT-R-A 258,00 10000 2.580.000,00 13.8.2010 12:03:47

who dares, wins

Mislim da će sljedećih pola godine ovo biti najdosadnija dionica na burzi, raspon kretanja cijene 10 kuna, odnosno 4%. Teško je i špekulantima nešto zaraditi u tako malom rasponu, pa će špekulativni kapital ići negdje drugdje. Možda izostane i rast prije dividende, svi su već naučili lekciju.

huh kak je ovo išlo, 10 000 kom po 258, i šta sad, idemo do 260………

proklet bio na božić 2010.

Gledajući graf, HT me podsjeti na EKG u zadnja dva mjeseca ——————

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Opet malo prekrcavanja ko neki dan kad je tako prebaceno 25 000komada po istoj ovoj cjeni..Moglo bi jos takvih transakcija danas biti..IMHO nekome trebaju novci za druge stvati pa prodaje dionice a drugi se zeli nakrcati po ovi cjenama pa kupuje, dakle pozitivan znak da cjena nece dole…….nece li? 🙂

...

Mislim da će sljedećih pola godine ovo biti najdosadnija dionica na burzi, raspon kretanja cijene 10 kuna, odnosno 4%. Teško je i špekulantima nešto zaraditi u tako malom rasponu, pa će špekulativni kapital ići negdje drugdje. Možda izostane i rast prije dividende, svi su već naučili lekciju.

4% je tebi mali raspon??? Drži te se Vi kolega koeficienata pustite ovo. Sigurno je sigurno.

who dares, wins

a ja mislim da će iduće godine ht dosegnuti 350 kn

Opet malo prekrcavanja ko neki dan kad je tako prebaceno 25 000komada po istoj ovoj cjeni..Moglo bi jos takvih transakcija danas biti..IMHO nekome trebaju novci za druge stvati pa prodaje dionice a drugi se zeli nakrcati po ovi cjenama pa kupuje, dakle pozitivan znak da cjena nece dole…….nece li? 🙂
[/quote]

Uvijek onome što prodaje trebaju novci za nešto drugo, a onaj koji kupuje se krca, samo ste opisali nešto što se zove trgovina.
Ovakvi pretovari nisu nikad bili dobri, niti mi ih je drago vidjeti bez obzira što nemam HT.
Obično se togađa pred neki veći pad dionice ili burze, a prodaju ljudi koji imaju informacije o tome (direktori banaka, fondova) a kupci su gotovo uvijek njihovi fondovi.
Slična situacija je bila s DLKV na početku godine oko 350 kn ili PTKM oko 140 kn kad su slični paketi prolazili u više navrata, a 2008g na Crobexu iznad 3000 bodova takvih transakcija je bilo na stotine.

Antiša @ i tako se ekipa cudi ,,ma tko to kupuje kad pada… [lol] [lol] [lol] kupuje se njihovim udjelima u fondovima…pa vi dajte svoje pare fondovima…. [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Antiša @ i tako se ekipa cudi ,,ma tko to kupuje kad pada… [lol] [lol] [lol] kupuje se njihovim udjelima u fondovima…pa vi dajte svoje pare fondovima…. [bye]

Točno tako kolega Inverter! Pa nisu njihovi novci.

26.11.2010 - Dan D

Ne pada vam na pamet da ovako velikim transakcijama netko možda želi i zaraditi ako bi cijena porasla? Zašto govorimo uvijek o padu? Ke će ljudi prestat pričat mobitelima i masovno bacat adsl uređaje kroz prozor ili – dakle slijedi veliko oslobađanje od pretplate fiksnog hta? (:

proklet bio na božić 2010.

ht polako posustaje, evo i u moje selo stigla optima 😀 flet iznosi 89kn

New Report

Close