HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 16:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,30
57.363
1,538
37,50
37,90
2,72%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

S ovim rezultatima dionica može komotno do 230 vrlo brzo…

pad dobiti -25%
Hm, razočaravajuće. Kriza i konkurencija sve više uzimaju danak. Svako novo izvješće bit će sve lošije. To je valjda jasno svima osim našim mirovicnima koji se krcaju kao da su rezultati rekordno dobri [tongue]

Mislim da fondovi igraju jako dobro, ali ne zbog dividende već akvizicije.
Našim ulaskom u EU HT mora revidirati cijene usluga ( znatno smanjiti ), unaprijediti tehničku podršku ( puno investirati), a DT sve to neće tolerirati pa nisu oni došli raditi nego zaraditi.
Rezultata, DT kroz godine, najkasnije dvije kreče u prodaju HT- a, a fondovi sada za kreiranje svojih pozicija u top 10 koriste samo dividendu od posljednje uplate, a što je dobro za njih. Cijena dionice će pasti, ali njihova pozicija u top 10 biti će dobra, te uz malo nadoplatu mogu i kontrolirati sektor koji će uvijek poslovati pozitivno .
[/quote]
pogodija si u sridu…..još će,prije nego odu kuči,dignuti lijepu dividedicu,a mogla bi pasti i izvaredna i svi sretni…. [smiley]

losi rezultati katastrofa dividenda ce vjerojatno biti dosta manja

Bome je,katastrofa,možda za tebe,ali u ova čupava vremena sve što je u poslovanju bilo koje firme u plusu,za mene je divota.

Kroz HT odnosno T-mobile kao i VIp ili Tele2 djeluje i NTH medija d.o.o.. Zanimljivo je da ta tvrtka nudi u najmanju ruku čudne usluge na čudan način, ali niti jedan operater se ne usudi istima proturječiti na veliki broj reklamacija građana odnosno korisnika usluga operatera.
NTH medija se postavlja kao opcija pretplatničkih usluga iz kojih je vrlo teško se isključiti, a cijena usluge im je konkretna, a što često dovodi do dupliranja mjesečnih računa telefonskih usluga i pretplata. U uslugu bivate uključeni bez vlastite volje ?
NTH ima sjedište u ZG, bez osoblja, povremeno se javi jedna osoba, a slična situacija je i na web igrama oko aukcije . Glavno sjedište im je u Nizozemskoj u Amsterdamu, Postbus 76253 ili poštanski pretinac ili opet bez osoblja.
Tko bi mogao biti toliko moćan da diktira tempo igre svim HR operaterima i njima ostavlja rješenja problematike svih reklamacija dok se oni obvezno bez presedana naplaćuju ?
Da li je moguće da je država našla još jedan modus punjenja proračuna ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

ide ht na 285kn kad se digne ostatak burze moje razmisljanje

ne mari za male stvari i ostat ce male

pijuckaš nešto?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

je malo sam pijuckao, ide na 285 prije drugih, prvo skace ht a onda drugi

ne mari za male stvari i ostat ce male

pad dobiti -25%
Hm, razočaravajuće. Kriza i konkurencija sve više uzimaju danak. Svako novo izvješće bit će sve lošije. To je valjda jasno svima osim našim mirovicnima koji se krcaju kao da su rezultati rekordno dobri [tongue]

Poslovni prihodi i rashodi u usporedbi s istim kvartalom prošle godine gotovo su isti. Prema tome, ne može se govoriti o nekakvom značajnom gubitku tržišta. Problem su financijski prihodi i rashodi koji su negativno utjecali na rezultat u iznosu od cca 200M kn. Bez ovoga dobit bi bila na razini prošlogodišnje.

Kroz HT odnosno T-mobile kao i VIp ili Tele2 djeluje i NTH medija d.o.o.. Zanimljivo je da ta tvrtka nudi u najmanju ruku čudne usluge na čudan način, ali niti jedan operater se ne usudi istima proturječiti na veliki broj reklamacija građana odnosno korisnika usluga operatera.
NTH medija se postavlja kao opcija pretplatničkih usluga iz kojih je vrlo teško se isključiti, a cijena usluge im je konkretna, a što često dovodi do dupliranja mjesečnih računa telefonskih usluga i pretplata. U uslugu bivate uključeni bez vlastite volje ?
NTH ima sjedište u ZG, bez osoblja, povremeno se javi jedna osoba, a slična situacija je i na web igrama oko aukcije . Glavno sjedište im je u Nizozemskoj u Amsterdamu, Postbus 76253 ili poštanski pretinac ili opet bez osoblja.
Tko bi mogao biti toliko moćan da diktira tempo igre svim HR operaterima i njima ostavlja rješenja problematike svih reklamacija dok se oni obvezno bez presedana naplaćuju ?
Da li je moguće da je država našla još jedan modus punjenja proračuna ?

Na NTH se uglavnom žale pretplatnici VIP-a i ostalih triper operatera. Meni su na VIP broju u dva mjeseca ukrali 700 kuna.

Zbog čega se operateri ne bore protiv NTH i ostalih? Vrlo jednostavno. Zbog toga jer im ta suradnja odgovara. Naime, NTH naplaćuje samo poslani sadržaj, a operateri vam naplaćuju podatkovni promet koji je u većini slučajeva skuplji nego sam sadržaj.

Problem kod ovakvih tvrtki nije u odjavi usluge. Ako nazovete tehničku podršku bilo kojeg operatera oni će vam odmah reči o čemu se radi i dati vam podatke o toj tvrtki i uputiti vas što da radite. Isto tako ta tvrtka će na vaš zahtjev odmah isključiti uslugu. Problem je u tome što su njima ciljane grupe pretplatnički računi pa dok vi skužite što se događa ode par stotina kuna.

Danas je u 3-4 naloga ostvareno preko pola danasnjeg prometa na HTu, svi nalozi po 258kn cca 26000dionice…

Sto mislite, ukrcava li se netko u zadnji tren pred rast?

...

Danas je u 3-4 naloga ostvareno preko pola danasnjeg prometa na HTu, svi nalozi po 258kn cca 26000dionice…

Loris i Antiša [proud]

Loris i Antiša [proud]
[/quote]
[thumbsup]

who dares, wins

New Report

Close