Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,30 | 57.363 | 1,538 | 37,50 | 37,90 | 2,72% |
Pad dobiti od 24,7% ???? [shocked]
Valjda je svima jasno da se HT treba malo korigirati. [bye] [cry] [bye] [cry]
HT-u pala marža za pola, a dobit manja 25 % . Bolje nego sam predviđao .
U prijevodu dividenda 18-20 Kuna, a što je isto jako dobro na ovu cijenu dioninice.
Međutim kao što sam najavio polako se HT približava u realne EU okvire davatelja TK usluga.
@vrana
nisam Matija Marić, ali sam siguran da bi to bolje od njega radio, bolje poznajem struku od njega kao i TK okolnosti i mogućnosti. Matija Marić je navodno dobar biznismen, ali ovdje treba i tehničkog poslovnog umiječa.
loris, kad će dividenda od 100 kuna?
loris, kad će dividenda od 100 kuna?
Pretpostavljam da me pitaš za HT ?
Da odgovorim , čim devalvira Kuna za 80% !
Pretpostavljam da me pitaš za HT ?
Da odgovorim , čim devalvira Kuna za 80% !
[/quote]
Kako će devalvacija kune utjecat na dobit HT-a kad su im prihodi u kunama. Jedino im može poskupiti robu u nabavi koju uvoze.
[/quote]
heheeheheh touche
pad dobiti -25%
Hm, razočaravajuće. Kriza i konkurencija sve više uzimaju danak. Svako novo izvješće bit će sve lošije. To je valjda jasno svima osim našim mirovicnima koji se krcaju kao da su rezultati rekordno dobri [tongue]
pad dobiti -25%
Hm, razočaravajuće. Kriza i konkurencija sve više uzimaju danak. Svako novo izvješće bit će sve lošije. To je valjda jasno svima osim našim mirovicnima koji se krcaju kao da su rezultati rekordno dobri [tongue]
Mislim da fondovi igraju jako dobro, ali ne zbog dividende već akvizicije.
Našim ulaskom u EU HT mora revidirati cijene usluga ( znatno smanjiti ), unaprijediti tehničku podršku ( puno investirati), a DT sve to neće tolerirati pa nisu oni došli raditi nego zaraditi.
Rezultata, DT kroz godine, najkasnije dvije kreče u prodaju HT- a, a fondovi sada za kreiranje svojih pozicija u top 10 koriste samo dividendu od posljednje uplate, a što je dobro za njih. Cijena dionice će pasti, ali njihova pozicija u top 10 biti će dobra, te uz malo nadoplatu mogu i kontrolirati sektor koji će uvijek poslovati pozitivno .