Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,88 | 73.795 | 1,948 | 37,70 | 38,20 | 1,06% |
JA sam zaglibio u INgri, ali za sve one koji su u HT-u, a HT nije cijenom na koljenima kao Ingra još.
Posloni dnevnik od danas, str. 2.
HT-u je pao prihod, Tele2 ga 50% povećao, HT izgubio 60% fiksne telefonije, a Mudrinić za sve krivi porez ili Vladu. Mudrinić i Vlada drugim riječima više nisu na ti.
Ono što je ovdje bitno ;
1. HT je naučio na maržu "1600%", a sada ima samo "1200%", a što je za DT bezobrazno neprihvatljivo.
2. HT više ne može odgovoriti Vladu na smanjenje poreza, ali može umijetno povećati rashode s DT-om, a što znači ;
– nova otpuštanja radnika
mala ili nikakva dividenda
Mudrinić je i javno time prozvao Vladu "Porez i naknade su uzrok pada rezultata", a čime je poslao jasnu gornju poruku.
sto se tice dionica od vlade mislim a ce to ht pokupiti, ipak su izglasali da ce kupiti 10% svojih dionica tako da ovih 3 i nesto nema beda, ht je poceo agresivno sa reklamama za i sa spustanjem cijena, pratim kakve zakone donosi europa u svezi racuna za telefoniranje, spusta cijenu non stop i to je dobro kako god vam se sada cini, nitko osim ht i vip nema kompletnu infrastrukturu tako da ovi mali picopjevci nece moci drzati nisku cijenu zbog premale zarade tako da samo najveci opstaju i sve ok, tako barem ja razmisljam
sto se tice dionica od vlade mislim a ce to ht pokupiti, ipak su izglasali da ce kupiti 10% svojih dionica tako da ovih 3 i nesto nema beda, ht je poceo agresivno sa reklamama za i sa spustanjem cijena, pratim kakve zakone donosi europa u svezi racuna za telefoniranje, spusta cijenu non stop i to je dobro kako god vam se sada cini, nitko osim ht i vip nema kompletnu infrastrukturu tako da ovi mali picopjevci nece moci drzati nisku cijenu zbog premale zarade tako da samo najveci opstaju i sve ok, tako barem ja razmisljam
Kolega ma evo od mene 201%
100% za kupnju državnih dionica od strene HT-a i
naravno 101% za kompletnu "HT i VIP" infrastrukturu.
I ja sam to ćuo, ali nije to sve, HT će državi platiti sve dionice po nominali umanjeno za diskont velike kupnje ili 42,88 KN-a, a što će mu znatno umanjiti troškove kao i povečati vlastitu dividendu u novcu, te samim time mali picopjevci će između 400-490% morati diči cijenu svojih usluga jer koriste državnu infrastrukturu preko HT-a.
Samim time dividenda HT-a prema TA TD-a za 2011 je 204 kune po dionici.
[lol]
HT su enonormno pali financijski prihodi što je posljedica isplata enormnih dividendi poslovni prihodi isto su mu pali ali ne tako strašno (nastavit če mu i padati još neko vrijeme) Uskoro će HT ostati skoro na samoj godišnjoj dobiti ja smatram negdje oko 1 500 000 000 kn Što opet daje relativno visok dividendni prinos ako se cijeli iznos dobiti isplaćuje kroz dividendu , a i ako se razdijeli na 50% opet ostaje solidan dividendni prinos.
I ja sam to ćuo, ali nije to sve, HT će državi platiti sve dionice po nominali umanjeno za diskont velike kupnje ili 42,88 KN-a, a što će mu znatno umanjiti troškove kao i povečati vlastitu dividendu u novcu, te samim time mali picopjevci će između 400-490% morati diči cijenu svojih usluga jer koriste državnu infrastrukturu preko HT-a.
[lol]
[/quote]
ajd, napokon i od Lorisa realan post
još ako kome uspije "uvaliti" opte po cijeni boljoj od one po kojoj izlazi iz dkvs-a zaslužio je titulu ulagača godine [lol]
[lol]
[/quote]
ajd, napokon i od Lorisa realan post
još ako kome uspije "uvaliti" opte po cijeni boljoj od one po kojoj izlazi iz dkvs-a zaslužio je titulu ulagača godine [lol]
[/quote]
100%…………. [thumbsup] [lol]
Hvala, hvala, ali
ako želite čitati realne vijesti o HT-u onda ste na pogrešnoj strani, otvorite Seebiz tamo mu sve ide od ruke.
E da si i ti volontirao za Vladu kao Škegro imao bi isti takav ugovor.
E da si i ti volontirao za Vladu kao Škegro imao bi isti takav ugovor.
[/quote]
Ja sam mislio da Škegru plaćaju viskijem.
http://www.youtube.com/watch?v=eII6u50UCVI
Mi smo vjerovatno jedina država na svijetu, uz možda Zimbabve gdje političke političke funkcije obnašaju ljudi su uhvaćeni da metu sve što im se nađe pod rukom.
Zamisite kakva je to država gdje je savjetnik vlade osoba koja je snimljena kako krade bocu viskija od 200 kn.