HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 23:16
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,88
73.795
1,948
37,70
38,20
1,06%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

HT i sam je počeo prodavati svoje dionice, ali to ćemo znati kroz 7-10 dana. Nadam se da griješim.

Kolega Loris,

Možete li reči da li je Ht prodavao svoje dionice.

Kako ste jako doboro upoznati s poslovanjem HT zamolio bih vas da kažete koliko HT ima dionica ukupno za prodati,

LP

Referendum o ZOR-u omogućiti će da ljudi koje rade, rade još više, a ljudi koje ne rade, rade još manje

i btw na koji način to trezor može prodavati svoje dionice osim da nekom da iz uprave kao nagradu ili kao atlanska u dividendu.

Kolega Loris,

sve u redu? Možete li ponovo objasniti potencijal rasta kod INGRE i prednosti te dionice u odnosu na HT dionicu?

Jeste li se čuli s kolegom Konzultantom?

Hvala

Referendum o ZOR-u omogućiti će da ljudi koje rade, rade još više, a ljudi koje ne rade, rade još manje

HT i sam je počeo prodavati svoje dionice, ali to ćemo znati kroz 7-10 dana. Nadam se da griješim.

Kolega Loris,

Možete li reči da li je Ht prodavao svoje dionice.

Kako ste jako doboro upoznati s poslovanjem HT zamolio bih vas da kažete koliko HT ima dionica ukupno za prodati,

LP
[/quote]

HT je prvi dioničar ili DT svejedno, a mislim da je to 51%. Što i vi znate, ali eto malo ironije vam veseli.

Nego znate kako HT ove godine pokušava održati dividendu; ponovo i opet otpušta ljude s posla.
Znam da ne vidite dalje od nosa i da ćete upravo tu činjenicu pohvaliti, ali to je vaš teret koji morate nositi kada primite tu sitnu dividendu u ime tih ljudi na burzi rada izgubljeni u prostoru i vremenu bez nade i vjere više u bilo što.
Moram vam napomenuti da ne poznam niti jednog od tih ljudi, ali teško mi je poistovjećiti se snjima.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Kolega loris meni je portfelj pun takvih prilika koje moraju rasti iz tko zna kojih razloga tipa lrh, bzjk itd. A ovaj čvrsti bedem sa kojim sam svake godine u sigurnom plusu za sada ne mislim prodavati. Jasno mi je, da je prvi kvartal podbacio što se prinosa tiće. No podbacili su i adris i druge visoko kvalitetne dionice. Mislim da se ht-u više može ponoviti ovakav loš kvartal, osim ako se ovakvo stanje u državi ne nastavi do daljeg. Pretpostavljam da će popularnost i zadovoljstvo građana ovim novim potezima vlade sve više rasti, posebno aludiram na pravosuđe i brojne afere koje nas čekaju. Ht je možda među rijetkim firmama koja neće napraviti nekakav enormni bum od 50-100% pri ulasku u Eu i oporavkom tržišta. No ht je zato prilično siguran i još uvijek bere jako dobru lovu, cijedi i cijedit će sve nas. Optima je povoljnija od ht-a, no nije svima dostupna. No i ht ima svog tržišnog konkurenta optimi – iskon. No i pored njega se brojni korisnici odlučuju za ht, zbog brojnih pogodnosti koje on pruža.

A što se tiće ingre. Znam da je neku dionicu teško realno gledati kad ste u njoj, pogotovo kad ste ju kupovali skuplje i već tada mislili da će se određeni prinos ostvariti. No iskreno osim one zadnje vijesti da je stipe mesić ušao u nadzorni odbor, nisam čuo ništa pozitivno o njoj. Moj savijet vam je bio da oslabite malo poziciju na ingri, jer mi se tako čini da svakako dobijate.

Za ovo imate moj naklon i sve je istina, zar je bilo tako teško ?
Poz. L.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Kolega Loris,

Nisam siguran da razumijem. Tko če prodavati HT? Trezor – ima li on dionica uopče? DT?
LP
Hvala

Znate što me posebno iritira.
Mudrinić je praktički za DT opljačkao sve nas kao i državu cijenom svojih usluga i monopolom, otpustio oko pola dijelatnika HT-a ili cca 5.500 ljudi, a vama dijeli sitnu dividendu.

Kada bi ta dividenda bila u okviru 125-150 Kuna po dionici, te svakom otpuštenom djelatniku prelio kojih 500 dionica u sklopu otpremnine onda bi bila čista posla.

Zar vama nije u najmanju ruku čudno gdje HT samo raste ili stoji iako sve ostale dionice samo padaju ?

To je u stvari logicno. Ako postoji deflatorni pritisak onda novac ide prema dionicama koje isplacuju visoku dividendu. Ako postoji inflatorni pritisak onda novac ide prema dionicama koje imaju visok rast.

Kako u Hrvatskoj i EU potrosnja gradana i drzava neumoljivo pada onda postoji jak deflatorni pritisak i dionice koje dijele visoku dividendu prolaze bolje od onih koje ne dijele dividendu.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Znate što me posebno iritira.
Mudrinić je praktički za DT opljačkao sve nas kao i državu cijenom svojih usluga i monopolom, otpustio oko pola dijelatnika HT-a ili cca 5.500 ljudi, a vama dijeli sitnu dividendu.

Kada bi ta dividenda bila u okviru 125-150 Kuna po dionici, te svakom otpuštenom djelatniku prelio kojih 500 dionica u sklopu otpremnine onda bi bila čista posla.

Kolega,

slažem se s vama i zato predlažem da krenemo u referendum zato da svaki građanin ima pravo na 10-ti mobitel i da telefonski pozivi bude 60-70% skuplji. To če omogučiti veču zaposlenost u HTu i dividendu od 125-150 kuna

Hvala što ste podijelili Vaše mšljenje s nama.

Molim Vas zato još jednom objašanje oko mogučnosti rasta Ingre i savjet da li je bolje ulagati u Ingru ili Zlato
LP

Zar vama nije u najmanju ruku čudno gdje HT samo raste ili stoji iako sve ostale dionice samo padaju ?

To je u stvari logicno. Ako postoji deflatorni pritisak onda novac ide prema dionicama koje isplacuju visoku dividendu. Ako postoji inflatorni pritisak onda novac ide prema dionicama koje imaju visok rast.

Kako u Hrvatskoj i EU potrosnja gradana i drzava neumoljivo pada onda postoji jak deflatorni pritisak i dionice koje dijele visoku dividendu prolaze bolje od onih koje ne dijele dividendu.

[/quote]

Kolegice kada želimo biti englezi nije na odmet napomenuti i da niti jedan diler bicikla u HR ne uvozi iste iz Engleske iako su povoljnije nego u Njemačkoj jer imaju volan na desnoj strani, ne .

U ovom trenutku na burzi HT stvarno izgleda bolje od ostatka Crobexa, posebno građevinara i brodara. Međutim, nisam imao živaca ostati u ovoj dionici i čekati rezultate za 2Q, povukao sam se u cash do daljnjega…

Za vratiti se u ovu dionicu biti će još dosta prilike tijekom jeseni, a sada se čeka i traži neki bolji pick, samo da je pogoditi trenutak…

[/quote]

Kolegice kada želimo biti englezi nije na odmet napomenuti i da niti jedan diler bicikla u HR ne uvozi iste iz Engleske iako su povoljnije nego u Njemačkoj jer imaju volan na desnoj strani, ne .
[/quote]

kolega pogledajte promet i ako može savjet kupite ht-r-a, rješili se budete stresa a možda napokon i zaradite na zse [thumbsup]

New Report

Close