Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,14 | 51.375 | 1,347 | 38,00 | 38,20 | -0,52% |
quark:
”
A sada u štampariju sa prospektom, do ponedjeljka to treba distribuirati širom lijepe naše. ”
Da mi je samo dobiti posao štampanja toga preko vikenda,ne bih više u životu radio…[smiley2]
Stampanje preko vikenda? Sad ce ih Bozanic oprat…
kolege šta ako fondovi dobiju premalo ,pa se međusobno dogovore spuštat cijenu,nekažem da će se to dogodit al i ta mogućnost postoji tako da neizvijesnost je poprilična , a plus toga s prospektom se odugovlači!![smiley5]
Sad ce ih Bozanic oprat…
Pih, a nji će to ubiti u pojam,vjerum mi da će oni opet za Božić u prvi red u Crkvi. Reći će oni : A Joso nije se moglo nego u nedilju i gotovo…a štaš sad..[smiley2]
A Joso nije se moglo nego u nedilju i gotovo…a štaš sad..[smiley2]
I Joso radi nedijom.
Misa je svečanost a ne rad. Na ovom forumu sami crvenjaši.[smiley1]
Nego imam pitanje ………… šta je bolje ………čakat Ht ili kupovati sad ove bonbone od dionica?
mmstanic: ” Gle čuda,odobrili prospekt,a ja mislio da će ga vratiti na doradu…[smiley2] http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&LANG=HR&vijestid=234 ” Fakat cudo… [smiley7]
odradili su lavovski posao [smiley7]
kolege šta ako fondovi dobiju premalo ,pa se međusobno dogovore spuštat cijenu,nekažem da će se to dogodit al i ta mogućnost postoji tako da neizvijesnost je poprilična , a plus toga s prospektom se odugovlači!![smiley5]
Kolega, ja sam uvjerenja da ce se o cijeni dionice HT-a na burzi odluka donjet na jednoj visoj razini… Zivi bili pa vidjeli.
Neznam zašto ali imam osjećaj da su sada neke dobre dionice toliko podcijenjene da će biti isti prinosi kao i na T-HT – u.
Ukoliko je trziste efikasna masina, onda ne.
anamcara: ”
kolege šta ako fondovi dobiju premalo ,pa se međusobno dogovore spuštat
cijenu,nekažem da će se to dogodit al i ta mogućnost postoji tako da
neizvijesnost je poprilična , a plus toga s prospektom se
odugovlači!![smiley5]
”
Kolega, ja sam uvjerenja da ce se o cijeni dionice HT-a na burzi odluka
donjet na jednoj visoj razini… Zivi bili pa vidjeli.
Agenti izdanja imaju dovoljno dionica da štite doljnju i gornju razinu cijene prvih mjesec dana trgovanja.
Pravo trgovanje počinje nakon tih mjesec dana (bez doljnje i gornje granice).
Zato očekujem dodatni porast cijene tek u trećem mjesecu trgovanja, odnosno tokom 12. mjeseca ove godine.
Kolega mreich, ja govorim o jednoj visoj razini.
Nitko ne može pobijediti tržište, a pogotovo ne političkom odlukom.
Nitko ne može pobijediti tržište, a pogotovo ne političkom odlukom.
Nedavno je jedan u SAD-u rekao : Oni samo misle da mogu pobijediti tržište,ne poznaju oni tu moć.