Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
@kanabis
za prodati je kasno, za kupiti je rano. (surferi to je nešto drugo).
buy high sell low analiza..
[/quote]
pa kad će okrenuti
[/quote]
nemam pojma..
[/quote]
JA SAM SE IZGUBIO
Evo još jedanput…
EB0BU5 Turbo Long Call Hrvatske Telekomu… 200.0000 210.0000 30/09/2010 0.1 Erste Group Ban…
EB7YRC Turbo Long Call Hrvatske Telekomu… 250.0000 260.0000 31/03/2011 0.1 Erste Group Ban…
ja mislim da sada ht kreće up. Sanjati nisam mogao da dividenda neće bar jednim djelom završiti u njemu. No eto mogao sam prosuditi po sebi, jer sam i ja njom pokrio neke svoje obaveze. No ovaj mjesec sam produžio 2 pretplate i uzeo novi mobitel, pa ako ćemo suditi po tome. ovo kreće up
izgleda da RBA mirovinac hoće kupiti oko 10% HT (slično kao i kod ere). Nakon dividende već četvrti put ponavlja čišćenje aska kad ga se lijepo nakupi (prvo je bilo do 299, drugo negdje do 289, treće do 278, i ovo danas do 270). I moram priznati da će imati vrlo lijepi prosjek ulaska za tu količinu dionica.
ja mislim da sada ht kreće up. Sanjati nisam mogao da dividenda neće bar jednim djelom završiti u njemu. No eto mogao sam prosuditi po sebi, jer sam i ja njom pokrio neke svoje obaveze. No ovaj mjesec sam produžio 2 pretplate i uzeo novi mobitel, pa ako ćemo suditi po tome. ovo kreće up
i ja sam produžio pretplatu i uzeo ,odnosno dobija novi mobitel…za jednu kunu,nadam se da će im popraviti bilancu……mada je i ovako dobra,gledajuči unaprijed….
izgleda da RBA mirovinac hoće kupiti oko 10% HT (slično kao i kod ere). Nakon dividende već četvrti put ponavlja čišćenje aska kad ga se lijepo nakupi (prvo je bilo do 299, drugo negdje do 289, treće do 278, i ovo danas do 270). I moram priznati da će imati vrlo lijepi prosjek ulaska za tu količinu dionica.
sad im je prilika……….. [thumbsup]
evo stiglo im još 4000komada, jel to pbz tako ruši cijenu?
sila ih goni na to……….. [sad]