HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 02:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,94
56.149
1,480
37,90
38,30
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@kanabis
za prodati je kasno, za kupiti je rano. (surferi to je nešto drugo).

Tehnički pogled na HT-R-A

http://www.svijet-dionica.net/index.php?option=com_content&view=article&id=445:ht-jaka-potpora-na-270-kn-ali-bez-kupvnog-signala&catid=62:tehnika-analiza-dionice

buy high sell low analiza..
[/quote]

pa kad će okrenuti
[/quote]
nemam pojma..
[/quote]
JA SAM SE IZGUBIO

S OVE TENDENCIJE I BURZI SE LOŠE PIŠE

@kanabis

upravo to….trenutno vrijedi i za surfere….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Evo još jedanput…

EB0BU5 Turbo Long Call Hrvatske Telekomu… 200.0000 210.0000 30/09/2010 0.1 Erste Group Ban…
EB7YRC Turbo Long Call Hrvatske Telekomu… 250.0000 260.0000 31/03/2011 0.1 Erste Group Ban…

evo konjica se okuplja………..

ja mislim da sada ht kreće up. Sanjati nisam mogao da dividenda neće bar jednim djelom završiti u njemu. No eto mogao sam prosuditi po sebi, jer sam i ja njom pokrio neke svoje obaveze. No ovaj mjesec sam produžio 2 pretplate i uzeo novi mobitel, pa ako ćemo suditi po tome. ovo kreće up

izgleda da RBA mirovinac hoće kupiti oko 10% HT (slično kao i kod ere). Nakon dividende već četvrti put ponavlja čišćenje aska kad ga se lijepo nakupi (prvo je bilo do 299, drugo negdje do 289, treće do 278, i ovo danas do 270). I moram priznati da će imati vrlo lijepi prosjek ulaska za tu količinu dionica.

evo stiglo im još 4000komada, jel to pbz tako ruši cijenu?

ja mislim da sada ht kreće up. Sanjati nisam mogao da dividenda neće bar jednim djelom završiti u njemu. No eto mogao sam prosuditi po sebi, jer sam i ja njom pokrio neke svoje obaveze. No ovaj mjesec sam produžio 2 pretplate i uzeo novi mobitel, pa ako ćemo suditi po tome. ovo kreće up

i ja sam produžio pretplatu i uzeo ,odnosno dobija novi mobitel…za jednu kunu,nadam se da će im popraviti bilancu……mada je i ovako dobra,gledajuči unaprijed….

izgleda da RBA mirovinac hoće kupiti oko 10% HT (slično kao i kod ere). Nakon dividende već četvrti put ponavlja čišćenje aska kad ga se lijepo nakupi (prvo je bilo do 299, drugo negdje do 289, treće do 278, i ovo danas do 270). I moram priznati da će imati vrlo lijepi prosjek ulaska za tu količinu dionica.

sad im je prilika……….. [thumbsup]

evo stiglo im još 4000komada, jel to pbz tako ruši cijenu?

sila ih goni na to……….. [sad]

@kanabis

upravo to….trenutno vrijedi i za surfere….
[/quote]
meni je to malo pre mali raspon u silaznom trendu.

New Report

Close