Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
Toliko o HT-u ;
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/telekomunikacije/adrian-jezina-iskazani-rast-nekih-nasih-konkurenata-je-neodrziv,78545.html
Još samo 3000 dionica do 250 kuna, a onda s RBA povlači, narano .
Još samo 3000 dionica do 250 kuna, a onda s RBA povlači, narano .
pa samo na 265 imaš preko 3000 komada………..
pa samo na 265 imaš preko 3000 komada………..
[/quote]
Ako mene pitate volio bi da vam HT vrijedi po 900 kuna, ali plasim se da upravo mi mali u laznoj nadi drzimo HT u zgrcenim rukama dok se RBA igra pa i do visine nominale, iz dana u dan. Kada to bude jasno naravno sve je kasno .
kolega, nebitna usporedba i poprilično netočna, daleko bi lijepše bilo vidjeti koliko je prebjega iz ht-a u b-net i obrnuto, ovako je ovaj prikaz totalno besmislen u kontekstu " eto koliko ht vrijedi " [smiley]
nadokupio sam danas po 266, a sada opet u šparcung za nove kupnje, možda još povoljnije? Daj bože…
buy high sell low analiza..
[/quote]
pa kad će okrenuti
napisao naš kolega za jednu dionicu:
ima ovde njih šta su puno,puno više uložili od mene pa će se valjda nekako pobrinut
uh kada bi cijene ostale još neko vrijeme ovako nisko, pa da jedan dio portfelja vratim u ht i onda plovim mirnim vodama
buy high sell low analiza..
[/quote]
pa kad će okrenuti
[/quote]
nemam pojma..
uh kada bi cijene ostale još neko vrijeme ovako nisko, pa da jedan dio portfelja vratim u ht i onda plovim mirnim vodama
Ploviti u "mirnim vodam" u financijama je nemoguće- pa čak da ste investirali u zlato, platinu, dolare,eure, jene, naftu, bakar, obveznice a kamoli u dionice HT !!!
U financijama je jedno samo sigurno- NIŠTA NIJE SIGURNO!