HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 06:31
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,94
56.149
1,480
37,90
38,30
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Tehnički pogled na HT-R-A

http://www.svijet-dionica.net/index.php?option=com_content&view=article&id=445:ht-jaka-potpora-na-270-kn-ali-bez-kupvnog-signala&catid=62:tehnika-analiza-dionice

buy high sell low analiza..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

vrlo vjerojatno Trezor krenuo u akciju .

ehhh, to bi bila odlična vijest [thumbsup]

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

Ah, zadnji put sam od ušparane lovice kupio na 290, a sad ću od dividendice još malo pridokupiti…270 – super, čini se povoljno… sutra u šoping…

proklet bio na božić 2010.

Hm, ipak mi ovdje neš smrdi… Gledam promet, fantastičan, 21 milja, ko cijela burza zajedno, a cijena u padu, dakle potražnja velika, promet dobar, a cijena u padu…Čini mi se da su neko s nekim igra praveći predstavu – ne čini li se i vama tako? Fond menageri se dogovaraju? ja tebi ti meni?

proklet bio na božić 2010.

Ma jedna transakcija od 50000 komada čini većinu ovog prometa.

u pitanju su neki malo veći igrači, tako da nema zime kod HT-a. Vrtit će se ona par kn gore/dole ali sa blagim rastom kroz par mjeseci

u pitanju su neki malo veći igrači, tako da nema zime kod HT-a. Vrtit će se ona par kn gore/dole ali sa blagim rastom kroz par mjeseci

Da, vratit će se možda sa blagim rastom jedino ako se nevrati prema 220-230 kn ako nebude "dvostruka recesija" u svijetu pa ćemo opet plakati da su nam krivi Matušići, Samodoli, Novoselci, Sanaderi, Bin Ladeni…

...biti najbrži čovijek na svijetu...

http://www.poslovni.hr/148207.aspx
Ovo je milina kako je Slovencima.

who dares, wins

RBA je do sada uložila u HT preko 100 mil. Eura, mislim da neće dugo izdržati .
Sa 1 mil. Eura još pokušavaju održati cijenu i opravdati svoje ulaganje, a zadnja obrana im je na 250.
Zanimljivo je da HT-u je potpuno nebitno koja je vrijednost dionice, nema dokupa niti u nagađanjima.
Totalno promašena investicija.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Sa 1 mil. Eura još pokušavaju održati cijenu i opravdati svoje ulaganje, a zadnja obrana im je na 250.
Zanimljivo je da HT-u je potpuno nebitno koja je vrijednost dionice, nema dokupa niti u nagađanjima.

Evo samo kaj nisu propali. Od dana kad ste se Vi ulogirali do danas oni su povećali svoj udio za 0,18% a Vi si slobodno sami izračunajte koliko je to komada.

who dares, wins

Evo samo kaj nisu propali. Od dana kad ste se Vi ulogirali do danas oni su povećali svoj udio za 0,18% a Vi si slobodno sami izračunajte koliko je to komada.
[/quote]

Izračunao sam i napisao gore, a uložili bi oni, naravno samo iz inata jer logike nema, i 18%, a ne samo 0,18% kada bi imali .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

hehehehe vidim da su se prophets of doom pojavili i na ovoj temi. Štoviše – ne odustaju. Pohvalno dečki 🙂 Do sada mi je najbolji lik bio onaj koji bi došao i svima podijelio jedinice bez obzira na sadržaj posta ali sada dečko ima konkurenciju 😉

Zanima me što vi mislite o tehničkoj analizi. Slušamo kojekakve prognoze no barem koliko pratim nemaju baš povećani postotak točnih predviđanja. Zadnje što sam zapamtio je bilo da ukoliko Crobex probije 2170 da nas čeka konstantniji rast. Probili smo 2170, probili 2200 i to 2 puta i opet nadolje. Totalno sam izgubio interes za bilo kakvim prognozama.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

New Report

Close