Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
kolega pa sklonite se onda u sigurne dionice. mislim da je ht već solidno pao ili stavite neke jeftine naloge na malo rizičnije dionice i okušajte sreću. Recimo snho ako prođe po 160-170 bi bio jako dobra kupnja
SNHO je bio dobra kupnja početkom godine između 60-80 kn i svima koji su kupovali na 160-170 kn
je dobra prodaja.
Kolega zašto navlačite ljude koji imaju cash?
[/quote]
kolega Antiša veći dio dionica sam kupio po 80kn, no jedan dio sam kupio i prije par dana i na njemu već zaradio 20%, uz predpostavku da ću zaraditi još minimalno 20-30%. Vidjet ćemo tko će biti u pravu.
a i tako i tako mislim da će ljudi ht-ovu dividendu potrošiti na život, možda će samo manji dio ponovno uložiti na burzu i to najviše u ht. Dobio sam ht-ovu dividendu i neću je investirati na burzu
SNHO je bio dobra kupnja početkom godine između 60-80 kn i svima koji su kupovali na 160-170 kn
je dobra prodaja.
Kolega zašto navlačite ljude koji imaju cash?
[/quote]
kolega Antiša veći dio dionica sam kupio po 80kn, no jedan dio sam kupio i prije par dana i na njemu već zaradio 20%, uz predpostavku da ću zaraditi još minimalno 20-30%. Vidjet ćemo tko će biti u pravu.
[/quote]
Ne znam ni ja što će biti, ali dionica koja odradi 150%- 200% u par mjeseci nije baš najpametnija kupovina.
Potpuno se slažem sa vama, zato i ne treba ući više od 20% u neku dionicu. No velika večina tih dionica je odradila 50% i 100% rasta. Snho je odradio malo više, a zna se i zašto. Mislim da je neupitan dug prema njemu, samo ćemo vidjeti gdje će se cijena zaustaviti. Sudeći po dosadašnjoj zainteresiranosti ulagača, mislim da neće biti ispod 250kn.
Loše kolega. analiza mi se ni na koji način ne sviđa, ovakve objavljene analize i služe u svrhu zstrašivanja malih i onih koji nisu dovoljno upućeni. Ovo mi samo govori da će dionica gore.
W.Buffett je jednom prilikom rekao, da gledajući jadnu takvu sliku poput ove tvoje okrenuo je napoko, i zaključio da mu opet slično izgleda – da bi po tom gledanje u slike TA potpuno odbacio kao nešto vrijedno trošenja svog dragocijenog vremena.
Ne brinite, donja granica je 250, RBA je brani s 20.000 dionica, osim ako se ne povuče kad dođe gusto ?
al se sipaju 69 tice…jos uvjek sa plusom izlazi narod