HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 10:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,94
56.149
1,480
37,90
38,30
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

kolega pa sklonite se onda u sigurne dionice. mislim da je ht već solidno pao ili stavite neke jeftine naloge na malo rizičnije dionice i okušajte sreću. Recimo snho ako prođe po 160-170 bi bio jako dobra kupnja

SNHO je bio dobra kupnja početkom godine između 60-80 kn i svima koji su kupovali na 160-170 kn
je dobra prodaja.
Kolega zašto navlačite ljude koji imaju cash?
[/quote]

kolega Antiša veći dio dionica sam kupio po 80kn, no jedan dio sam kupio i prije par dana i na njemu već zaradio 20%, uz predpostavku da ću zaraditi još minimalno 20-30%. Vidjet ćemo tko će biti u pravu.

a i tako i tako mislim da će ljudi ht-ovu dividendu potrošiti na život, možda će samo manji dio ponovno uložiti na burzu i to najviše u ht. Dobio sam ht-ovu dividendu i neću je investirati na burzu

kolega pa sklonite se onda u sigurne dionice. mislim da je ht već solidno pao ili stavite neke jeftine naloge na malo rizičnije dionice i okušajte sreću. Recimo snho ako prođe po 160-170 bi bio jako dobra kupnja

SNHO je bio dobra kupnja početkom godine između 60-80 kn i svima koji su kupovali na 160-170 kn
je dobra prodaja.
Kolega zašto navlačite ljude koji imaju cash?
[/quote]

kolega Antiša veći dio dionica sam kupio po 80kn, no jedan dio sam kupio i prije par dana i na njemu već zaradio 20%, uz predpostavku da ću zaraditi još minimalno 20-30%. Vidjet ćemo tko će biti u pravu.
[/quote]

Ne znam ni ja što će biti, ali dionica koja odradi 150%- 200% u par mjeseci nije baš najpametnija kupovina.

Potpuno se slažem sa vama, zato i ne treba ući više od 20% u neku dionicu. No velika večina tih dionica je odradila 50% i 100% rasta. Snho je odradio malo više, a zna se i zašto. Mislim da je neupitan dug prema njemu, samo ćemo vidjeti gdje će se cijena zaustaviti. Sudeći po dosadašnjoj zainteresiranosti ulagača, mislim da neće biti ispod 250kn.

Tehnički pogled na HT-R-A

http://www.svijet-dionica.net/index.php?option=com_content&view=article&id=445:ht-jaka-potpora-na-270-kn-ali-bez-kupvnog-signala&catid=62:tehnika-analiza-dionice

Loše kolega. analiza mi se ni na koji način ne sviđa, ovakve objavljene analize i služe u svrhu zstrašivanja malih i onih koji nisu dovoljno upućeni. Ovo mi samo govori da će dionica gore.

Tehnički pogled na HT-R-A

http://www.svijet-dionica.net/index.php?option=com_content&view=article&id=445:ht-jaka-potpora-na-270-kn-ali-bez-kupvnog-signala&catid=62:tehnika-analiza-dionice

W.Buffett je jednom prilikom rekao, da gledajući jadnu takvu sliku poput ove tvoje okrenuo je napoko, i zaključio da mu opet slično izgleda – da bi po tom gledanje u slike TA potpuno odbacio kao nešto vrijedno trošenja svog dragocijenog vremena.

lijepa je ovo potpora,samo koliko dugo će izdržati [pray]

trebala bi nam i europa pomoći [embarass]

razbilo potporu ko beba zvečku [sealed]

Dogovoreni pretovar.

who dares, wins

Ne brinite, donja granica je 250, RBA je brani s 20.000 dionica, osim ako se ne povuče kad dođe gusto ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

al se sipaju 69 tice…jos uvjek sa plusom izlazi narod

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close