Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Evo još malo činjenica ;
Jedino RBA OMF dokupljuje HT kako bi opravdali investiciju, ali to je potez očajnika .
S druge strane HT ne može se prilagoditi ( spuštati cijene ) do nivoa Tele2 ili Optime, operativni troškovi i očekivanja poslovne politike DT-a im to ne dozvoljavaju, prije će DT prodati HT . DT je već davno opravdao investiciju u HT, a sve ostalo im je šlag na torti. Zanimljivo je da u grupaciji DT-a jedino HT radi pozitivno već 3-4 godine.
dobra fora, ali kom to treba- internet na tv-u. Ako netko to želi već si je odavno spojio tv i komp, što je po meni puno bolja opcija. Napraviti jedan media centar, preko kojeg se mogu igrati igre, gledati filmovi, ići na net, slušati glazba…
70% u oročenu štednju na mjesec dana
20% u smanjivanje duga
10% ženi za potrošnju
dionice mi trenutno nisu opcija, mislim da bi mogle nastaviti kliziti prema dole
[/quote]
Prošli tjedan me zove frend i raspituje se kako bi se ubacio u dionice veli 3% u banci za eure mu je slabo.
[/quote]
meni je kamata na kune negdje oko 4,15% na godišnjoj razini. prvi cilj je skloniti novce od potrošnje. dionica imam dovoljno. Burza mi je u nekom lošem trendu i osim što dolazi ljeto, moguća su svakakva iznenađenja od EU (Španjolska, Portugal, Irska). Svaka loša vijest bi mogla rušiti nekliko posto tržište, a oporavak je slab na dobre vijesti.
kolega pa sklonite se onda u sigurne dionice. mislim da je ht već solidno pao ili stavite neke jeftine naloge na malo rizičnije dionice i okušajte sreću. Recimo snho ako prođe po 160-170 bi bio jako dobra kupnja
20% u smanjivanje duga
10% ženi za potrošnju
dionice mi trenutno nisu opcija, mislim da bi mogle nastaviti kliziti prema dole
[/quote]
Prošli tjedan me zove frend i raspituje se kako bi se ubacio u dionice veli 3% u banci za eure mu je slabo.
[/quote]
minus deset posto na dionicama će mu biti puno bolje [thumbsup]
Ma tržit će se to uskoro po nominali, ali po nominali DLKV-R-A. [smiley]
ajd nekaj pametno i od tebe, točno da DT-u cijena nije bitna ali nekima je cijena jako bitna, zato i je toliki drukeraj po forumu, ali prodavatelja po niskim cijenama sve je manje, pa makar fm pretakali iz šupljeg u prazno da održe privid rasprodaje promet pada, stoga primite se lupanja po asku [yawn]
[/quote]
E sada mi je lakše kad sam i ja nešto pametno napisao . Hvala, hvala majstore .
Nego nisam razumio koji dio je pametan ?
20% u smanjivanje duga
10% ženi za potrošnju
[/quote]
[/quote]
minus deset posto na dionicama će mu biti puno bolje [thumbsup]
[/quote]
To sam i ja prvo pomislio ali mu nisam rekao. Prvo ću ga na virtualku da malo trenira. Svi koje sam uputio na igricu brzo su upali u minus i odmah su se ohladili. Ovo je samo za fanatike bez obzira što je trenutak za ulaz koliko toliko povoljan.
HT-ovci, kakav je osjecaj imati dividendu na racunu ?
Mogu samo zamisliti ?
Jedino nisam siguran da li je bolje tu dividendu svakodnevno gledati na racunu ili kupiti jeftine dionice, gdje cu vise izgubiti ?
Evo odgovora,
Pitajte se gdje cete vise zaraditi i odgovor je tu !!! [cool]
lova od dividende je sa računa otišla na lagano pacanje do ljeta……pošto mi firma vjerovatno neće ove godine isplatiti regres ovo će mi dobro doči…………staviču malo germe na dividendu,pa neka buja do ljeta………ja za leto budem imal dosta..hehe [wink] [cool]
kolega pa sklonite se onda u sigurne dionice. mislim da je ht već solidno pao ili stavite neke jeftine naloge na malo rizičnije dionice i okušajte sreću. Recimo snho ako prođe po 160-170 bi bio jako dobra kupnja
SNHO je bio dobra kupnja početkom godine između 60-80 kn i svima koji su kupovali na 160-170 kn je dobra prodaja.
Kolega zašto navlačite ljude koji imaju cash?
SNHO je bio dobra kupnja početkom godine između 60-80 kn i svima koji su kupovali na 160-170 kn je dobra prodaja.
evo svi trčimo kupiti…kako ono ide snhoo
[rolleyes] [yawn]