HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 15:17
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,14
51.375
1,347
38,00
38,20
-0,52%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

jel punomoć mora biti ovjerena kod javno bilježnika?

mora

Gle čuda,odobrili prospekt,a ja mislio da će ga vratiti na doradu…[smiley2]

http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&LANG=HR&vijestid=234

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Gle čuda,odobrili prospekt,a ja mislio da će ga vratiti na doradu…[smiley2]

http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&LANG=HR&vijestid=234

Fakat cudo… [smiley7]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Nakon što je HANFA utvrdila listu potrebnih izmjena dijelova Prospekta dostavljenog 13. rujna 2007., nakon što je pravni savjetnik izdavatelja, Odvjetničko društvo Cirkveni i partneri dana 14. rujna 2007., dostavio izmijenjeni i dopunjeni Prospekt usklađen sa svim zahtjevima HANFE, Uprava je na izvanrednoj sjednici donijela Rješenje kojim se odobrava objavljivanje podataka pri uvrštenju dionica društva HT – Hrvatske telekomunikacije d.d., Zagreb, u prvu kotaciju Zagrebačke burze.

No respect

A sada u štampariju sa prospektom, do ponedjeljka to treba distribuirati širom lijepe naše.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Nakon što je HANFA utvrdila listu potrebnih izmjena dijelova Prospekta dostavljenog 13. rujna 2007., nakon što je pravni savjetnik izdavatelja, Odvjetničko društvo Cirkveni i partneri dana 14. rujna 2007., dostavio izmijenjeni i dopunjeni Prospekt usklađen sa svim zahtjevima HANFE, Uprava je na izvanrednoj sjednici donijela Rješenje kojim se odobrava objavljivanje podataka pri uvrštenju dionica društva HT – Hrvatske telekomunikacije d.d., Zagreb, u prvu kotaciju Zagrebačke burze.

Pa da idu direkt u 1. kotaciju…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

A sada u štampariju sa prospektom, do ponedjeljka to treba distribuirati širom lijepe naše.

Da mi je samo dobiti posao štampanja toga preko vikenda,ne bih više u životu radio…[smiley2]

quark:

A sada u štampariju sa prospektom, do ponedjeljka to treba distribuirati širom lijepe naše. ”

Da mi je samo dobiti posao štampanja toga preko vikenda,ne bih više u životu radio…[smiley2]

Da li oni mogu to zaj*? I wonder… Mozda ce u ponedjeljak dijelit CD-e sa prospektom.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

jel punomoć mora biti ovjerena kod javno bilježnika?
Da. Uvijek se mora ovjeriti kod bilježnika da bi bila važeća. 50 lipa: ” Tko god kupi dionice na kredit bit ce to pusing jer kamata jede dobit!Samo za cash bit ce neke zarade mozda 20%.Ovi koji budu imali kredite kamata je 7% godisnja i 500kn daju za obradu kredita!Tako da nevidim tu nesto bas pametno i optimisticno! ” Ovisi kako gledaš. Meni je trošak od 10% godišnje nešto što uvijek prihvaćam. Pogotovo što taj kredit gledam kao na “dokapitalizaciju” portfelja.
[/quote]

Uze mi riječ iz usta !

quark: ” A sada u štampariju sa prospektom, do ponedjeljka to treba distribuirati širom lijepe naše. ” Da mi je samo dobiti posao štampanja toga preko vikenda,ne bih više u životu radio…[smiley2]

Da, ima onih koji će i zaraditi na HT-u, uz vladu i DT naravno. [smiley2]

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

” Da li oni mogu to zaj*? I wonder… Mozda ce u ponedjeljak dijelit CD-e sa prospektom.

Trebalo bi onda kupiti CROR zbog onih naknada…

Neznam zašto ali imam osjećaj da su sada neke dobre dionice toliko podcijenjene da će biti isti prinosi kao i na T-HT – u.

New Report

Close