Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,14 | 51.375 | 1,347 | 38,00 | 38,20 | -0,52% |
jel punomoć mora biti ovjerena kod javno bilježnika?
mora
Gle čuda,odobrili prospekt,a ja mislio da će ga vratiti na doradu…[smiley2]
Gle čuda,odobrili prospekt,a ja mislio da će ga vratiti na doradu…[smiley2]
Fakat cudo… [smiley7]
Nakon što je HANFA utvrdila listu potrebnih izmjena dijelova Prospekta dostavljenog 13. rujna 2007., nakon što je pravni savjetnik izdavatelja, Odvjetničko društvo Cirkveni i partneri dana 14. rujna 2007., dostavio izmijenjeni i dopunjeni Prospekt usklađen sa svim zahtjevima HANFE, Uprava je na izvanrednoj sjednici donijela Rješenje kojim se odobrava objavljivanje podataka pri uvrštenju dionica društva HT – Hrvatske telekomunikacije d.d., Zagreb, u prvu kotaciju Zagrebačke burze.
A sada u štampariju sa prospektom, do ponedjeljka to treba distribuirati širom lijepe naše.
Nakon što je HANFA utvrdila listu potrebnih izmjena dijelova Prospekta dostavljenog 13. rujna 2007., nakon što je pravni savjetnik izdavatelja, Odvjetničko društvo Cirkveni i partneri dana 14. rujna 2007., dostavio izmijenjeni i dopunjeni Prospekt usklađen sa svim zahtjevima HANFE, Uprava je na izvanrednoj sjednici donijela Rješenje kojim se odobrava objavljivanje podataka pri uvrštenju dionica društva HT – Hrvatske telekomunikacije d.d., Zagreb, u prvu kotaciju Zagrebačke burze.
Pa da idu direkt u 1. kotaciju…
A sada u štampariju sa prospektom, do ponedjeljka to treba distribuirati širom lijepe naše.
Da mi je samo dobiti posao štampanja toga preko vikenda,ne bih više u životu radio…[smiley2]
quark:
”
A sada u štampariju sa prospektom, do ponedjeljka to treba distribuirati širom lijepe naše. ”
Da mi je samo dobiti posao štampanja toga preko vikenda,ne bih više u životu radio…[smiley2]
Da li oni mogu to zaj*? I wonder… Mozda ce u ponedjeljak dijelit CD-e sa prospektom.
[/quote]
Uze mi riječ iz usta !
quark: ” A sada u štampariju sa prospektom, do ponedjeljka to treba distribuirati širom lijepe naše. ” Da mi je samo dobiti posao štampanja toga preko vikenda,ne bih više u životu radio…[smiley2]
Da, ima onih koji će i zaraditi na HT-u, uz vladu i DT naravno. [smiley2]
” Da li oni mogu to zaj*? I wonder… Mozda ce u ponedjeljak dijelit CD-e sa prospektom.
Trebalo bi onda kupiti CROR zbog onih naknada…
Neznam zašto ali imam osjećaj da su sada neke dobre dionice toliko podcijenjene da će biti isti prinosi kao i na T-HT – u.