HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.11.2024. u 21:05
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

To je samo bio komentar na njihove usluge ,nikako aludiranje na pad…drukanje ,ne bavim se tim ,činjenica je da su u prošloj godini izgubili dobar dio tržišta ,mahom ht- korisnike ,što je i Ježina potvrdio…O mobilnoj telefoniji da negovorim ,nazovi nekog na vip ili….nadam se da znaš koliko naplaćuju, uostalom pročitaj izvješće…
Što se tiče cijene dijonice ,kolega Vrana vam je sve rekao ,povijest se ponavlja…

Kolega Vrana će sa ovom dividendom nadokupit HT a ti i dalje gledaj b-net.
Tko će izgraditi novu infrastrukturu?
Dobro jutro!

Koji rast…?Toliko su bahati i neprofesionalni postali.. pa su se malo u precijenilii. Pa ljudi se masovno prebacuju na b- net ,evo i ja +internet..prezadovoljan..koji max tv..ljudi probaju pa vrate…evo opet i ja!..shit..b- net ih tuče zadnju godinu samo tako..uzeli im 30 % korisnika , mobilna telefonija da ne spominjem…prebacio se na tomato….upola smanjio troškove…Dosta ljudi znam koji su uradili isto..
E da..nemam Ht..

I ja sam prešle na B-net 3d paket i također sam prezadovoljna, sve funkcionira bolje (posebno internet). I sad su mi ove seronje iz HT-a poslale nakon 4-5 mjeseci, iako sam podmirila sve račune (kako bi inače prebacila broj), da dugujem 0,75 kn na račun zateznih kamata!!

E da..namam ni ja Ht… digla sam dividendu i prodala…

I ja sam prešle na B-net 3d paket i također sam prezadovoljna, sve funkcionira bolje (posebno internet). I sad su mi ove seronje iz HT-a poslale nakon 4-5 mjeseci, iako sam podmirila sve račune (kako bi inače prebacila broj), da dugujem 0,75 kn na račun zateznih kamata!!

U takvu firmu vjerujem! [thumbsup]

bilo bi lijepo imati b-net, no on je samo uskom dijelu dostupan

Kako se b-net reklamira ovdje, prejadno!

Kad završi Farma, završiti će i b-net. [lol]
Na kraju će ga ionako kupiti HT (ako ikada bude nešto vrijedio)!
HA, HA, HA!

Kolega Vrana…
Uistinu me ne zanimaju vaša ulaganja…ni gdje ćete sa vašom dividendom.Činjenica je di ima puno boljih investicija momentalno ,barem što se mene tiče ,činjenica je da da su u kriznoj godini izgubili 30 % korisnika..a b-net povećao..činjenica je da je prije dvije godine po istom scenariju pukao certifikat erste b. na 250 kn koliko se sjećam, činjenica je da će novu infrastrukturu moći izgraditi samo povećavanjem prihoda…korisnika, a ne gubljenjem.E da, dobro jutro i vama želim..evo uz b -net !

Koji rast…?Toliko su bahati i neprofesionalni postali.. pa su se malo u precijenilii. Pa ljudi se masovno prebacuju na b- net ,evo i ja +internet..prezadovoljan..koji max tv..ljudi probaju pa vrate…evo opet i ja!..shit..b- net ih tuče zadnju godinu samo tako..uzeli im 30 % korisnika , mobilna telefonija da ne spominjem…prebacio se na tomato….upola smanjio troškove…Dosta ljudi znam koji su uradili isto..
E da..nemam Ht..

[/quote]
budi sretna da je samo 0,74 kn za kamate, meni već dva mjeseca skidaju po trajnom nalogu 100 kn za flat internet jer nismo zatvorili korisnički pasword, pa smo, kao, mogli otići kod nekoga tko nema flat internet, ulogirati se sa svojim korisničkim imenom i trošiti lovu. a da ti to vrate moraš pisati žalbe i tužbe, a vjerojatno neće vratiti. osim toga b-net je digao brzinu interneta sa 4 na 8 megabita (ili tako nešto, nemoj me držati za riječ). ovako smo uštedjeli barem 150 kn mjesečno.

kakvo čišćenje [shocked] da nije izvanredna dividenda [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Frend je uzeo Max-tv probno na 3 mjeseca i baš na kraju isteka kada je trebao odlučit da li ga uzima započela je glupa Farma i odluči on vratiti Max-tv i probati b-net (iz zajebancije).
Sada mi kuka svaki dan kako je napravio glupost i da jedva čeka da se vrati na Max-tv jer "ovo sranje od b-neta ne vrijedi ništa u niti jednom pogledu, samo problemi" (- njegove riječi). Stalno mu linija puca i sve šteka.

Sada kuka a ja mu se smijem. [lol]

Kolega Vrana…
Uistinu me ne zanimaju vaša ulaganja…ni gdje ćete sa vašom dividendom.Činjenica je di ima puno boljih investicija momentalno ,barem što se mene tiče ,činjenica je da da su u kriznoj godini izgubili 30 % korisnika..a b-net povećao..činjenica je da je prije dvije godine po istom scenariju pukao certifikat erste b. na 250 kn koliko se sjećam, činjenica je da će novu infrastrukturu moći izgraditi samo povećavanjem prihoda…korisnika, a ne gubljenjem.E da, dobro jutro i vama želim..evo uz b -net !

Znači po vama će novu infrastrukturu izfraditi b-net? [lol] [lol] [lol]

Vraća se na 280? Jedino HT može spasiti ovu propast od burze. I juče se je nešto čistilo.

who dares, wins

budi sretna da je samo 0,74 kn za kamate, meni već dva mjeseca skidaju po trajnom nalogu 100 kn za flat internet jer nismo zatvorili korisnički pasword, pa smo, kao, mogli otići kod nekoga tko nema flat internet, ulogirati se sa svojim korisničkim imenom i trošiti lovu. a da ti to vrate moraš pisati žalbe i tužbe, a vjerojatno neće vratiti. osim toga b-net je digao brzinu interneta sa 4 na 8 megabita (ili tako nešto, nemoj me držati za riječ). ovako smo uštedjeli barem 150 kn mjesečno.

U takvu firmu vjerujem! [thumbsup]
I u pravu su 100%. To što si ti aljkav to je tvoj problem.
Zašto nisi zatvorio korisnički pasword? Moža baš iz razloga kojeg su oni naveli.

Za drugi dio teksta se mogu samo [lol] [lol] [lol]

New Report

Close