Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
Pozdrav svim "nevjernim tomama" koji su napadali moja razmišljanja nakon objave financijskih rezultata zadnjeg kvartala 2009g,tada su mnogi tvrdili da je i 270kn za ht nemoguća misija,bio sam napadan sa svih strana,sada vidimo da je 260kn vrlo realno,a za dalje se ne usudim prognozirati,ali mislim da to može još dole…,ja ga čekam na 240kn ali i tada treba biti oprezan i pratiti da se ne pogorša stanje kako u eu,tako i na kamatnom tržištu,ako kamate skoče,evo nas lagano na 200kn.
Prizivati pad Ht-a na 200 je ok ako nemas dionica.Sto mislis koliko ce tek pasti ostale dionce, ako Ht padne na 200?
Pozdrav svim "nevjernim tomama" koji su napadali moja razmišljanja nakon objave financijskih rezultata zadnjeg kvartala 2009g,tada su mnogi tvrdili da je i 270kn za ht nemoguća misija,bio sam napadan sa svih strana,sada vidimo da je 260kn vrlo realno,a za dalje se ne usudim prognozirati,ali mislim da to može još dole…,ja ga čekam na 240kn ali i tada treba biti oprezan i pratiti da se ne pogorša stanje kako u eu,tako i na kamatnom tržištu,ako kamate skoče,evo nas lagano na 200kn.
Prizivati pad Ht-a na 200 je ok ako nemas dionica.Sto mislis koliko ce tek pasti ostale dionce, ako Ht padne na 200?
[/quote]
Ma ne brini se za takove prijatelju, jedino ako ne misliš prodavati dionice. Jeftinija dionica – jeftiniji dokup nama koji dugoročno gledamo, a zanima nas samo ovakova ultravisoka dividenda za naše (hr tržište) vrijednosnica. Neka mi netko kaže koja dionica u zadnje tri godine daje postotni dividendni prinos viši od ht a (gledajući na prosječnu prodajnu cijenu dionice), i ja ju odmah kupujem.
[/quote]
Ma ne brini se za takove prijatelju, jedino ako ne misliš prodavati dionice. Jeftinija dionica – jeftiniji dokup nama koji dugoročno gledamo, a zanima nas samo ovakova ultravisoka dividenda za naše (hr tržište) vrijednosnica. Neka mi netko kaže koja dionica u zadnje tri godine daje postotni dividendni prinos viši od ht a (gledajući na prosječnu prodajnu cijenu dionice), i ja ju odmah kupujem.
[/quote]
Neki se pribojavaju padu dobiti, ali rast korisnika iptv,interneta i mobilne telefonije moze samo rasti.Koliko je samo ljudi uzelo max tv sa 3 mjeseca bez pretplate, a sada tek to pocinje stizati na naplatu.Svi se boje da ce dividenda pasti sa padom dobiti, a sjetite se samo ernt-a koji ima pad dobiti, a dividenda je vrhunska.Ovdje su vlasnici stranci, pa ocekujem da ce dividenda ostati na istom nivou.
Koji rast…?Toliko su bahati i neprofesionalni postali.. pa su se malo u precijenilii. Pa ljudi se masovno prebacuju na b- net ,evo i ja +internet..prezadovoljan..koji max tv..ljudi probaju pa vrate…evo opet i ja!..shit..b- net ih tuče zadnju godinu samo tako..uzeli im 30 % korisnika , mobilna telefonija da ne spominjem…prebacio se na tomato….upola smanjio troškove…Dosta ljudi znam koji su uradili isto..
E da..nemam Ht..
kula,ma koji b-net…………..to je živa kaka…………ja isto znam dosta ljudi koji su izašli iz b-net_a prvom prilikom…..p.s. jeli i oni daju dividendu………..hmhm
Prodajte HT, kupite sestrinski OTE.
To je samo bio komentar na njihove usluge ,nikako aludiranje na pad…drukanje ,ne bavim se tim ,činjenica je da su u prošloj godini izgubili dobar dio tržišta ,mahom ht- korisnike ,što je i Ježina potvrdio…O mobilnoj telefoniji da negovorim ,nazovi nekog na vip ili….nadam se da znaš koliko naplaćuju, uostalom pročitaj izvješće…
Što se tiče cijene dijonice ,kolega Vrana vam je sve rekao ,povijest se ponavlja…
u zadnje vrijeme 100 komentar tko kupuje, tko rusi cijenu, jaca prodaje, mirovinci ruse cijenu zbog jace itd
evo relativno kvalitetnih informacija
HT-ove dionice rasprodavao je skrbnički račun Zagrebačke banke (ZSE:ZABA-R-A) koji je prodao 19.496 dionica i s devetog pao na deseto mjesto u TOP 10.
Netko je postavio nalog za kupnju na 250 kn-a u količini od 20.000 dionica ?
Mislim da je RBA ?
molim cijelu dubinu
Nema je, ostalo je praznina !