HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 02:18
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Prodaja 66.439 zadnji prodaju na 350kn/dionica
Kupnja 11.605 zadnji prodaju po 100kn/dionica

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/telekomunikacije/dodikove-tajne-sluzbe-prisluskuju-telefone-u-hrvatskoj!%3f,76532.html
Evo i Mile se malo ubacio u eter. To je valjda već 6. po redu što nas preslušava. Šta li njega samo zanima da mi je znati? Pošto su janjci u Lici ili nešto drugo?

who dares, wins

Prodaja 66.439 zadnji prodaju na 350kn/dionica
Kupnja 11.605 zadnji prodaju po 100kn/dionica

ovo je zadnji na prodaji
999,00 53
1.000,00 377
1.200,00 50
1.205,00 63
Bar kojeg sam dosegao. Možda ima ih ima još.

who dares, wins

Ovaj račun je vrlo zanimljiv,ht ako ove godine zaradi 20kn po dionici to će biti veliki uspjeh,na današnjoj cijeni to je prinos od 7%.to imate u banci,a uz to vam država garantira za depozit.A dali će ht bolje poslovati ili možda lošije,ili će se uvesti porez na dividendu i kapitalnu dobit,ili ht neće isplatiti dividendu da bi trezor mogao jeftino kupiti,puno je tu nepoznanica i morate priznati da je prinos u banci puno izvijesniji,barem sljedeće dvije godine…,naravno govorimo o jučerašnjoj cijeni na burzi.

Iskreno ne vjerujem da će se dogoditi toliki pad dobiti a sumnjam da iti jedna banka daje 7% kamata na oročenje. Porez na dividendu bi srušio čitavu burzu ne samo HT, tako da ni u to ne vjerujem (eventualno porez na špekulacije).

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

http://www.seebiz.eu/hr/burze/erste-drzati-dionice-ht-a%2c-ciljana-cijena-dionice-snizena-na-300-kuna,76586.html

jedino HT raste

još uvijek najbolji pick

Porez na dividendu u novcu je veoma izvjestan dok porez na dividendu u dionicama nije !
Naime time Vlada stimulira rast cijena dionica, a izbjegava izljev kapitala iz zemlje, te u tom slućaju HT više ne igra !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

HT se ovaj tjedan dobro drži.očigledno investitori slušaju analitičare,koji sada preporučuju ulaganje u sektor telekomunikacija i farmacije.

nadam se,da će HT pratiti odbijanac na zapadu,DAX ponovo iznad 6000.

evo jedne analize napravljene 28.04.2010 gdje se prognozira 270-275 kn jaka potpora.
http://www.svijet-dionica.net/index.php?option=com_content&view=article&id=340:tehnika-analiza-za-dionicu-ht-r-a&catid=62:tehnika-analiza-dionice

Pozdrav svim "nevjernim tomama" koji su napadali moja razmišljanja nakon objave financijskih rezultata zadnjeg kvartala 2009g,tada su mnogi tvrdili da je i 270kn za ht nemoguća misija,bio sam napadan sa svih strana,sada vidimo da je 260kn vrlo realno,a za dalje se ne usudim prognozirati,ali mislim da to može još dole…,ja ga čekam na 240kn ali i tada treba biti oprezan i pratiti da se ne pogorša stanje kako u eu,tako i na kamatnom tržištu,ako kamate skoče,evo nas lagano na 200kn.

Pozdrav svim "nevjernim tomama" koji su napadali moja razmišljanja nakon objave financijskih rezultata zadnjeg kvartala 2009g,tada su mnogi tvrdili da je i 270kn za ht nemoguća misija,bio sam napadan sa svih strana,sada vidimo da je 260kn vrlo realno,a za dalje se ne usudim prognozirati,ali mislim da to može još dole…,ja ga čekam na 240kn ali i tada treba biti oprezan i pratiti da se ne pogorša stanje kako u eu,tako i na kamatnom tržištu,ako kamate skoče,evo nas lagano na 200kn.

Kaj ti briješ, pa pada sve, ali ne zato jel je to realno nego zato jel svi padaju…

New Report

Close