HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 06:13
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

– evo, gospon inverter, ja čekam i niže
– jako volim ht, al mi je draža moja lova

I love this game!

od 270 ce se odbit…i tu prodajem….a poslje me zivo boli gdje ce cjena…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ma kolega melos je vjerojatno mislio na fus note skrivene u onim ugovorima 😀

ništa, treba nastavit sa restrukturiranjem i pojeftiniti usluge, kako bi bili konkurentniji

Na sastanku kojem sam prisustvovao prosli tjedan bila je tema usporedba T-HT i konkurentne mreze. HT, T-Mobile nije nista skuplji( naprotiv, povoljniji je) od onih koji se reklamiraju kao najpovoljniji razgovori jer su u HR jos uvijek dopustene neistine u reklami. Koliko se skrivenih istina krije u drugim reklamama to ljudi nemogu ni zamisliti, jer nove mreze idu s iskljucivo agresivnim marketinskim pristupom sa debelim celofanom. Mene su takodjer iznenadile neke "najjeftinije" cijene s reklama i sto se u tim "paketima" krije
[/quote]

Ovo je post tipa, puno zujis, malo meda dajes… Jel mozete dati neki primjer ili nesto? Jer npr. ako cijena poziva kosta 1 kn/min ne vidim gdje me tu netko moze prevarit, znamo da postoji naknada za ukljucenje i da je svima obracunska jednicica 60s za prvu minutu a kasnije koliko već…
[/quote]

Hehe, pisao sam o T-Mobile uslugama a ne o fiskoj telefoniji, ali nije bitno, nemam se ja ovdje s kim
dopisivati jer ako je itko upoznat sa cakama u cijenama onda sam to ja, sto god vam to znacilo, eto
vi kolega jedan i kolega dva znate svoje ja znam to sto znam i to je to, pozdrav!

Najskupljom slikom moglo se izgraditi 2000 kuća..usporedba funckionalnosti jedne "umjetničke" slike i 2000 kuća, snobizam=zlo

Hehe, pisao sam o T-Mobile uslugama a ne o fiskoj telefoniji, ali nije bitno, nemam se ja ovdje s kim
dopisivati jer ako je itko upoznat sa cakama u cijenama onda sam to ja, sto god vam to znacilo, eto
vi kolega jedan i kolega dva znate svoje ja znam to sto znam i to je to, pozdrav!

mene bi zanimalo također da svoj post potkrijepiš kakvim primjerom jer nije problem HTu agresivna marketinška kampanja alternativaca već to što ljudi na ulici javno hvale druge operatere kako su jeftiniji.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

Prošle godine su u prvom kvartalu kamate na tržištu novca bile izuzetno visoke. Bilo je dana kad se za overnight plaćalo i preko 30%. HT je u tom trenutku imao brdo keša na računu pa pretpostavljam da su kratkoročnim oročavanjem ostvarili velike financijske prihode.
Ove godine u isto vrijeme su kamate bile bitno niže – oko 5%. Zato je tolika razlika između financijskih prihoda.

Meni se čini da je Balgač to prepisao od kolege sa foruma.
[/quote]
i meni, a kolega je samo objasnio ono što sam ja već prije napisao citirajući izvješće.
[cool]

Je li ovo HT odlučio odriješit kesu?

– evo, gospon inverter, ja čekam i niže
– jako volim ht, al mi je draža moja lova

I love this game!

ima ovaj čovjek inverter i neko znanje
napiso da će odbijanac s 270 i evo sad se odbilo
svaka čast da nisam pročito na svoje oči ne bi vjerovao
jeste li vi neki FM koji se vratio s skijanja sezona 2007/08?
od 270 ce se odbit…i tu prodajem….a poslje me zivo boli gdje ce cjena…
[/quote]

Postanite Eu-robovi

Tko je ovo potegao na kraju? Je li moguće da je trezor počeo kupovati?

Rekao bi da su sve ovce podšišane, a tko je jeftino nadokupio, taj je nadokupio…

proklet bio na božić 2010.

17.05. od dividende se na Hrv. racune slijeva oko 1 mld. kn.
Mislim da ce bar trecina tih kunica doci natrag na burzu [cool]
Tih dana… zakon ponude i potraznje ce reci svoje !! [thumbsup]

ČOVJEČE PAZI DA NE IDEŠ MALEN ISPOD CROBEXA

Zar vi mislite da svi samo bulje u burzu i pretaču šuplje u prazno poput nas ovdje? Većina građana će taj novac potrošiti na životne troškove, a što će fondovi napraviti to ne znamo.

Kupnja

Cijena Količina
280,00 3000
279,00 60
277,00 500
276,01 400
276,00 500
275,60 1000
275,01

who dares, wins

New Report

Close