Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
ok rezultati. ma nek ide cijena kuda hoce, samo se pitam kolika ce biti dividenda obzirom da ce u ovo vrijeme dogodine imati 70 kn po dionici gotovine na racunu. ja bih im preporucio sljedecih 5 godina 30 kn, pa onda koliko bude godisnja dobit nakon investicija. dakle 5*30, pa onda jos 5 godina 15kn….225 kn dividende plus onih 93 kn..318 kn dividende u 12,5 godina. A dionica ce jos uvijek nesto vrijediti zar ne.
ok rezultati. ma nek ide cijena kuda hoce, samo se pitam kolika ce biti dividenda obzirom da ce u ovo vrijeme dogodine imati 70 kn po dionici gotovine na racunu. ja bih im preporucio sljedecih 5 godina 30 kn, pa onda koliko bude godisnja dobit nakon investicija. dakle 5*30, pa onda jos 5 godina 15kn….225 kn dividende plus onih 93 kn..318 kn dividende u 12,5 godina. A dionica ce jos uvijek nesto vrijediti zar ne.
A investicije???? Kaj ce i za 5 godina nudit ljudima net brzine 5 Mbps?
"pa onda koliko bude godisnja dobit nakon investicija". to sam napisao, ali slazem se, nisam mislio da tek nakon 5 godina investiraju. pametni su, znat ce sto im je najjbolje za gazdu. kako gazda veli, tak ce i biti. a gazda je obacao svojim dionicarima 5 godina dividendu unaprijed. gazda ce paziti valjda da izvuce iz oranice sto vise. gazda izvlaci iz crne gore 0,71 euro po dionici. ne znam kolika je tamo cijena dionice.
eps je za 1 kvartal 30% manji. ja ne znam na konto čega, pošto ja još uvijek imam 4 mobitela,adsl i telefon kod njih
Ali zato sam ja smanjio bonove iz 9 komada u 3 mjeseca na 1 komad. Ni više ni manje nego 9 puta manje trošim na bonove od prošle godine.
Nego, malo je OT ali da li ima netko da su ga zvali iz T-mobila na mobitel i tražili OIB?
Mene je ženska zvala, nisam joj htio dati ni OIB ni JMBG, bio sam glup što sam joj i potvrdio ime i prezime a broj mi je inače još od pred 10-tak godina!!!!
eps je za 1 kvartal 30% manji. ja ne znam na konto čega, pošto ja još uvijek imam 4 mobitela,adsl i telefon kod njih
Ahh kolega kakav vam je nick trebali bi svaki dan mijenjati broj i aparat.
Čudi me da se u opće usudite komunicirati na taj način [lol]
hahahaha kolega podrijetlo novca se ne pita
[/quote]
Ali zato sam ja smanjio bonove iz 9 komada u 3 mjeseca na 1 komad. Ni više ni manje nego 9 puta manje trošim na bonove od prošle godine.
ja se tužim sa ht-om već 4mj, zvali me za sve i svašta. čak i iz njemačke, no ovo prvi puta čujem…da nije neka novotarija 😀
Nego, malo je OT ali da li ima netko da su ga zvali iz T-mobila na mobitel i tražili OIB?
Mene je ženska zvala, nisam joj htio dati ni OIB ni JMBG, bio sam glup što sam joj i potvrdio ime i prezime a broj mi je inače još od pred 10-tak godina!!!!
[/quote]
Najdraži su mi oni koji OIB taje a ne taje to da nemaju poooojma što je OIB.
OIB ti svaka mreža čiji si pretplatnik nađe na netu jer imaju tvoje osnovne podatke preko kojih dođu do tog taaaajnog OIB-a.
OIB nije tajni broj!
A još su mi draži oni koji imaju HT na portfelju a prešli u drugu mrežu…hahahahahhaha, tu umrem od smijeha!!! Čovječe!!! Slučajno sam odlično upoznat sa HT-om i drugim mrežama ( svesamonefer )
Najdraži su mi oni koji OIB taje a ne taje to da nemaju poooojma što je OIB.
OIB ti svaka mreža čiji si pretplatnik nađe na netu jer imaju tvoje osnovne podatke preko kojih dođu do tog taaaajnog OIB-a.
OIB nije tajni broj!
Čemu ovaj komentar? OIB nije tajan drzavnim sluzbama, no ukoliko netko nema vas broj osobne iskaznice ili maticni broj gradjanina, nije u stanju saznati vas OIB. Nije ni mbg niti broj osobne iskaznice, pa niti vas bilo koji podatak tajan, pa nista nije tajno, ni vas racun na banci niti stanje racuna itd…sto ne znaci da svatko bas moze sve naci. Evo recimo ja koristim simpu i ht nije u stanju saznati moj oib jer im nikada nisam dao svoj mbg ili broj osobne iskaznice. ako bi im policija dala taj broj, to je druga prica. Pa ako smo do policije dosli, onda policija moze i izlistati manje vise sve IP adrese korisnika ovog foruma, pa i imena za vecinnu nas pa i sto ste jeli danas. Doci cemo do toga da nista nije tajna, ali privatnost je privatnost.
[/quote]
vidim nitko ne komentira ovaj novi ‘fašistički’ zakon o tome da će nam uvest obaveznu prijavu imena i prezimena za svaki telefonski (prepaid) broj. Mene je ženska zvala na broj koji najviše koristim (imam ih nekoliko, a taj ‘glavni’ imam od prvih dana, i fino sam im novaca dao do sada, uglavnom ja sam joj rekao da ništa ne prijavljujem i da jednostavno više neću koristit mobitel, siguran sam (i nadam se) da nas ima još takvih, a stvar je principa… eventualno si možda nabavim neki e-telefon (tipa skype i sl.) a ako ne -imam e-mail, il ću morat nekog klinca potkupit da mi uzme par brojeva -svašta živjela Policijska Republika Hrvatska
Raiff. mirovinac, najveći prikupljač.
[/quote]
vidim nitko ne komentira ovaj novi ‘fašistički’ zakon o tome da će nam uvest obaveznu prijavu imena i prezimena za svaki telefonski (prepaid) broj. Mene je ženska zvala na broj koji najviše koristim (imam ih nekoliko, a taj ‘glavni’ imam od prvih dana, i fino sam im novaca dao do sada, uglavnom ja sam joj rekao da ništa ne prijavljujem i da jednostavno više neću koristit mobitel, siguran sam (i nadam se) da nas ima još takvih, a stvar je principa… eventualno si možda nabavim neki e-telefon (tipa skype i sl.) a ako ne -imam e-mail, il ću morat nekog klinca potkupit da mi uzme par brojeva -svašta živjela Policijska Republika Hrvatska
[/quote]
Šta ti smeta objava podataka
Čega se bojiš, od koga se skrivaš?