Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
TKO JE ONO OSPORAVAO DA JE HT OUT, INGRA IN ????
tu smo [cool]
Da li akvizicija Combisa utjece na ovaj pad dobiti?
noup, rezulat je većinom pada prihoda i ”lošeg” upravljanja kešom.
imaš izvješće pa čitajda ja ne budalesam.
[/quote]
Tnx. Bas i nemam vremena, pa onda linijom lakseg otpora. A ovako smo i to rascistili.
Da li akvizicija Combisa utjece na ovaj pad dobiti?
akvizicije nisu trošak nego bilančna promjena
[/quote]
Keš treba potrošiti na trezorske dionice. Gdje je prihvatljiva razina za one vladine dionice? 265 IPO nakon 3 godine? Ovu Burzu samo HT može nekud pomaknuti. Vidjeti će mo uskoro da li će biti što od toga. Možda 17. kad sjedne dividenda. Ipak je to puno novaca, a do tad ništa značajno ne vidim.
ja vidim samo prvih 20 pa me interesira gdje je bio otpor u 10h.
da li je i tada bio na 270 ili su se igraci tek kasnije postavili?
[/quote]
Keš treba potrošiti na trezorske dionice. Gdje je prihvatljiva razina za one vladine dionice? 265 IPO nakon 3 godine? Ovu Burzu samo HT može nekud pomaknuti. Vidjeti će mo uskoro da li će biti što od toga. Možda 17. kad sjedne dividenda. Ipak je to puno novaca, a do tad ništa značajno ne vidim.
[/quote]
Suprotno, Ht dok je došao je upropastio burzu. I sada mirovinci napuhuju balon našim novcem. Brane neobranjivo.
tele2 3gb 145kn mjesečno ali sada akcija dobivaš duplo znači 6GB za 145 kn……
valjda ti je jasno da poslije akcije u kratkom roku ostaje za stalno……
nemoj pričt da sam lažov nego prvo provjeri….
a zar nije pljačka 10GB za 138 kn kad već u sloveniji imaju flat za 10 eura….
pljačka je to sine….
ja sam kod tele2 uzeo bežični od 3 gb prije godinu dana za 200 kuna. u međuvremenu su smanjili cijene, ali samo za nove korisnike, a ja i dalje plaćam isto, mamicu im pokvarenu. kad sam imao slučnu uslugu kod vipa, i kad su smanjili cijenu novim korisnicima, starima su zadržali cijenu, ali su im povećali promet, pa smo ipak bili izjednačeni. nikad više u tele2, čim mi istekne dvogodišnji ugovor bježim od njih.
Danas znalci kupuju a paničari prodaju…institucionalni ulagači brane svoje uloge na 3xx. Rezultati HT su očekivani i sasvim solidni (dobit je i dalje visoka).
ja vidim samo prvih 20 pa me interesira gdje je bio otpor u 10h.
da li je i tada bio na 270 ili su se igraci tek kasnije postavili?
bio jedan 6000 pa zbriso. u trenutku nastala gadna rupetina i sad ovo šamaranje u mraku.