Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
@ markbili
pa i da to naprave, ne vidim problem, opet će smisliti drugi način protokola,,
ja već bar 3 godine koristim SIP na mobitelu, i kad sam doma ili u uredu mobitel se spaja preko fiksnog WLANa,, da odeš vani samo se prebaci na mobilni internet,, inače direktno pričanje preko SIPa je puno kvalitetnije nego Skype, koji ima kašnjenja i prekidanja što može iritirati,,
da ne govorim o roamingu, odeš vani konektiraš se na neku free WLAN mrežu i pričaš sa Hrvatskom ili dotičnom zemljom za 0 kn, tj. plačaš samo promet ako uzmeš neki prepaid mobilni internet te države ako si duže vani,, i preko njega se spajaš,, praktično većina novijih mobitela su maleni kompjuteri,, a za njih se mogu raditi programi kakvi ti padnu na pamet, uzmi samo iPhone i trenutno 180 000 raznih programa, tko ih samo smisli i tko to može sve i proučiti neznam,,
istina treba svu tu tehnologiju poznavati,, ali dolaze sve mlađi ljudi kojima to neće biti strano,,
Veliki dioničari HT-a u zadnja 3 tjedna riješavaju se svojih portfelja. Treći, sedmi, deveti i deseti dioničar svaki tjedan spuste portfelj, a drugi ili Država RH uskoro će prodati cijeli portfelj ??
Drugim riječima interes za HT pada, zašto ?
zato što je prošla dividenda,vratit će se opet za pola godine
Veliki dioničari HT-a u zadnja 3 tjedna riješavaju se svojih portfelja. Treći, sedmi, deveti i deseti dioničar svaki tjedan spuste portfelj, a drugi ili Država RH uskoro će prodati cijeli portfelj ??
Sigurno zato sto se sele u Ingru [rolleyes]
Zato što će rezultati biti očajni,o tome sam već dosta pisao,projekcija dobiti po dionici za 2010g je cca 20-22kn i to u optimističnoj varijanti,pa je teško vjerovati da ht može biti na razini 300kn,prije da će na 230-250 jer će ga možda i država prodati ili građanima ili fondovima.radi se o velikom paketu na koji će morati ići diskont ili ga neće prodati,radi se paketu od 800 mil. kuna po današnjoj cijeni.Zašto bi ht 2008g vrijedio na ipo-u 260kn i tada je zarađivao 30kn po dionici,a danas kada zarađuje 35% manje 280kn.zar vam nije logično da pada?pa neki dan ga je i mirovinac prodavao AZ OMF,a cijenu mu još drži samo raifeisen mirovinski koji ga kupuje kao sumanut,da opravda svoje dosadašnje glupe kupnje i nerealno dizanje cijene,ne može kamata u banci biti veća od zarade ht-a…
zato što je prošla dividenda,vratit će se opet za pola godine
Siguran sam da će se Vlada RH vratiti i dodatno kupiti još koji posto.
– interes za ht pada jer tako želi LORIS.
– pa koji ste vi lik, jučer ste se ulogirali na ovaj forum i tu svaki treći post vaš.
– najprije mi odgovorite pod kojim imenom ste prije pisali ????????
– i ono najvažnije, pišete neistine, točno je kako su neki prodavali.
– ali ono najvažnije namjerno ste izostavili !!!!!!!!!!!!!
– top10.
– prije tri tjedna 71.11%
– pretprošli tjedan 71.12%
– prošli tjedan 71.23%
– onda je li to smanjenje ili povećanje u top10 ?????????????????’
– pisati tu da se kupi ingra, pa u ovu dionicu svakako ne ulaže taj tip investitora (ht).
– ht, je dodatno pao zbog najvjerovatnije prodaje države, ali i na ovim cijenama on je i dalje zanimljiv mirovincima.
– a sada se pokrijte ušima ili promijenite novi nick i uživajte u vašim zahebancijama.
– I love this game.
Pozdrav !
Gospon Loris nekaj bi ti rekel al naj to k srćecu zeti.Imal sam za videti da si denes pošteno obglodal tipkovnicu na temu HT-a.Daj mi reči jedan dobar razlog zakaj bi neko pisal pol dana o nećemu kaj ga inače nebi trebalo tangirati(sam si napisal da nemaš i ne nameravaš kupiti HT) Čuj, ak su penezi vu pitajnu (pišeš po nalogu )svaka čast ,to razmem.Družba je družba a sljužba je sljužba,saka kuna dobro dojde.A mortik si samo dobronameran čovek pak nam očeš pamet presvetliti,pomoći,na pravi put ispeljati,opet poštivam.Pošlji mi brojček tekučeg,bi ti nekaj coltal na dividendovo.Jedan manje više.Dok se namirim mortik mi ostane kakvih 60 jezerač ali grof ni cicija,kad je bal ne mora biti i maskenbal. I inaće sam primetil najezdu "dobronamjernih"komentara "novokomponiranih" članova.Ja sem rečimo godinicu i pol čitać foruma i nije mi padalo na pamet da nekaj napišem ,dok me nisu na Dalekovodu hitili s takta.nadam se da nisi i tam bil vu sljužbici.Ja sem ti više onak šankerski čovek a strućnost mi je na labavim nogama (pogotovo nakon 5-6 gemišta ) ali v jedno se razmem,znam kak ljudi razmišljaju tj. poznam psihu čoveka.Se kaj se kosi sa zdravom logikom mi smeta.Zato se čudim kaj se mućiš na stranicama HT-a a denes je sunćece sjalo i lepe puce špancirale se gradom.Najte kaj zameriti,bi ti štel pomoči,iskrenije neg ti nama…PS. Baš sam štel pitati nekoga spametnešeg ,ko to sad kupuje Ht kad je tak črna perspektiva ??? Fala Ivani 7 ! Znači to su oni bedaki iz TOPA 10 ! Pozdrav svima,dobronamjernima !
Svašta!
Koje budalaštine sve pišete.
Shvatite!
U tjedan dana fondovi mogu podignut HT na 1000 Kn ili spustiti na 100 Kn.
HT je tvornica novca još dugo, i dugo, i dugo, i dugo, i dugo…
HT je nositelj razvoja u RH.
baš na 1000?