HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 02:00
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ipak blokada.

Biti će živo kad se odblokira! [yawn]

hm nema nekog prelijevanja u druge dionice. di su pare? [shocked]

Ni Zapi se nije baš nešto prelio bez obzira kaj se je o tome puno pisalo.
[/quote]

pa ne bi rekao da nije. prelio se u HT, zato ga je i diglo na 332. po meni neočekivano.
da nije bilo zapija sad bi se trgovalo na 285.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/telekomunikacije/tele2-podupiremo-uvodenje-registracije-prepaid-korisnika,74766.html

Ipak blokada.

[/quote]

osjeti se, [yawn] [yawn] idem nekoga nazvati da se cijena malo popravi

Ipak blokada.

[/quote]

[/quote]
nemoraš ti nikog zvat trebaš samo prićekat par dana i evo ti ht na 310

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

Ipak blokada.

[/quote]

[/quote]

vrijedilo je,nismo dugo razgovarali i već ide

Ipak blokada.

[/quote]

[/quote]
nemoraš ti nikog zvat trebaš samo prićekat par dana i evo ti ht na 310
[/quote]

prošle godine mu je trebalo tri mjeseca da se vrati 10 % , a kriza na vrhuncu, e sad baš za par dana, ne znam, ali za 2 tjedna bih rekao da hoće, možda na Skupštini odluče malo nagraditi Mudrinića pa mu malo kupe, a mogao bi i on malo dokupiti, nije čini mi se od 193,00 odriješivao kesu, tko zna kud taj sa 2,5 mil plaće

Mislim da se fondovi nikad ne nagrabiše ovoliko jeftinog HT-a kao danas – državši ga blizu blokade, a evo sad tu i tamo netko proda koji sixty-nine paketić i ode s burze…
Neće to fondovi spuštati ispod 290; slično je bilo i prošle godine kad se očekivao veći pad i tijekom ljeta, a kad ono – ništa od toga.
Meni samo nije jasno kako i zašto da su ga onomad naglo digli s 225 na 275, u manje od tjedan dana…

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Meni samo nije jasno kako i zašto da su ga onomad naglo digli s 225 na 275, u manje od tjedan dana…

dovoljna je sumnja, i nedostatak prodavatelja
ipak danas ni 40 milja, fali aska, fali
[thumbsup]

dovoljna je sumnja, i nedostatak prodavatelja
ipak danas ni 40 milja, fali aska, fali
[thumbsup]
[/quote]

trebalo bi 50, ali nema pa nema

HT ispod svih razina potpore 🙁
Izgleda mi ko slobodan pad prema 200!

Fućkaš što će dividenda sjesti drugi mjesec. Imam feeling ko da sam lakši za 2000 kuna

maos, 19.04.2010. u 15:55

HT ispod svih razina potpore 🙁
Izgleda mi ko slobodan pad prema 200!

Istina – pao je ispod kratkoročnih razina potpore, bar onih mjerenih pomičnim prosjecima na 298 i 315 kuna po dionici. (Ovdje imaš više o tome kako se došlo do tih razina: http://www.investa.hr/tutorial/tehnicka-analiza-dionice.html )

Međutim, ne bih baš rekao da je HT pao ispod svih razina potpore. Oko 288 ima snažna support zona koja je testirana ogroman broj puta (znak jakosti), pa vjerujem da HT neće pasti ispod toga čak i da nastavi ići dolje.

New Report

Close