Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
Za sada kako stvari stoje oni traderi koji su se kladili na pad dionice poslije dividende i nisu nešto zaradili. Ako su uboli najvišu cijenu za prodaju 332,50-293 = 39,5kn – provizije brokerima cca 3 kn ispada 36,5 a dividenda 34,05. Sitna para za toliko živciranje. Možda je spas u čekanju ?
[lol] [lol]
Gledajte genijalci!
Ja nisam prodao i imam i dalje istu cifru u Kn.
Ako HT bude padao i dalje do isplate dividende super. Nadokupiti ću sa dividendom više dionica.
Ako bude rastao isto super.
A vi koji ste prodali razbijajte lubanje gdje sa novcima u ovoj krizi.
Naravno da će te ubosti krivu dionicu, bar 90% vas.
ŽIVIO HT! [wink]
Definitivno dionica za penziće i ljude slabog srca…a budući da je još uvjek pretjerano napuhana za 20-30 %……..ni njima neće biti lako u narednom periodu………..
Genijalac, kolio si u plusu na ht-u? Pretpostavljam ništa, ulog zajedno sa "dobitkom" ti je još uvijek na stolu. Sretno!
Ali nemoj se začuditi ako ćeš još čučiti u ht-u kad on bude po 30 kn….
[/quote]
Jel se ovo meni čini ili vi to insinuirate da će HT na 30 kuna? [shocked]
Gledajte genijalci!
Ako HT bude padao i dalje do isplate dividende super. Nadokupiti ću sa dividendom više dionica.
ŽIVIO HT! [wink]
Genijalac, kolio si u plusu na ht-u? Pretpostavljam ništa, ulog zajedno sa "dobitkom" ti je još uvijek na stolu. Sretno!
[/quote]
Genije u plusu sam i to jako dobrom.
Od IPO kupujem i nadokupljujem i svu dividendu vraćam u HT, a ti grizi nokte.
HA; HA! AH! [lol]
Pa stvarno!
Za sada kako stvari stoje oni traderi koji su se kladili na pad dionice poslije dividende i nisu nešto zaradili. Ako su uboli najvišu cijenu za prodaju 332,50-293 = 39,5kn – provizije brokerima cca 3 kn ispada 36,5 a dividenda 34,05. Sitna para za toliko živciranje. Možda je spas u čekanju ?
zar Ht postoj od jućer? Imao si 3 godine vremena ga otkupit po niskim cijenama!! Plus dividende i ovaj rast…..!! Ova dionica nije za vas daytraidere !! Sta ti misliš da se neće vratit na 310-315?
U plusu sam sto posto!!!
Gledajte genijalci!
ŽIVIO HT! [wink]
[/quote]
Genije u plusu sam i to jako dobrom.
Od IPO kupujem i nadokupljujem i svu dividendu vraćam u HT, a ti grizi nokte.
HA; HA! AH! [lol]
[/quote]
Da sam bio pametan,sav novac bih tako ulagao.Sad me jedino HT izvlaci od silnih sranja sto sam kupovao koja mi stvaraju debele minuse…A ovaj sto ceka HT na 30…I ja bi isto…
hm nema nekog prelijevanja u druge dionice. di su pare? [shocked]
Ni Zapi se nije baš nešto prelio bez obzira kaj se je o tome puno pisalo.
Namjeravate li se nakon ove dividende riješiti dionica HT-a i potražiti (potencijalno) profitabilnije investicije?
23%
DA
77%
NE
Ukupno glasova: 220
ŽIVJELI!
zar Ht postoj od jućer? Imao si 3 godine vremena ga otkupit po niskim cijenama!! Plus dividende i ovaj rast…..!! Ova dionica nije za vas daytraidere !! Sta ti misliš da se neće vratit na 310-315?
U plusu sam sto posto!!!
Ne kontam. Jel ti to meni ? Ako da onda si pogriješio adresu – nisam ti ja daytrader.
Niti znam zašto bi me zanimalo jesi li u plusu ili nisi.
Tko god drži HT zna zašto ga drži kao što i onaj što ga izbjegava zna zašto ga izbjegava. Otkud ovolike strasti stvarno mi nije jasno.