HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 19:37
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Osobno mislim da HT danas ide u blokadu na otvaranju a zatim i do -15%
dakle cca 285 Kn
Bumo vidili koliko sam fulal.

Balgač potcjenjuje inteligenciju Mudroga kao i onih koji čitaju njegovo piskaranje.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

bill gates i verdi ste prodali u petak? [lol] [lol] niš vi ne brinite za ht…bu to dobro

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

bill gates i verdi ste prodali u petak? [lol] [lol] niš vi ne brinite za ht…bu to dobro

Je dividendu smo tebi ostavili jer nama ne treba. [lol]
Kaj će mi više od 10% to svaki dan na cesti nađem.

who dares, wins

mirovinci su se ukopali prije ovog zadnjeg skoka i nisu pojačalavali pozicije. što bi značilo da su se vjerojatno naoružali da brane 300 🙂
jedva čekam 10h. pa da vidimo.

325,03 – 34,05 = 290,98

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

mirovinci su se ukopali prije ovog zadnjeg skoka i nisu pojačalavali pozicije. što bi značilo da su se vjerojatno naoružali da brane 300 🙂
jedva čekam 10h. pa da vidimo.

bar će danas bit zanimljivo pratit burzu

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

Mislim da ne bi trebalo dići paniku , ona ne bi trebala ići spod 290 , i svi su zadovoljni 🙂

Mislim da ne bi trebalo dići paniku , ona ne bi trebala ići spod 290 , i svi su zadovoljni 🙂

Vjerujem da će mirovinci braniti kotu 300, neće pasti ispod te razine a možda ostane i na 305-310. Osobno me više interesira tko će danas profitirati, jer dio će se preliti, po meni, u Adris (P-A), ERNT i ATPL, no bit će i malih iznenađenja. Konačno, jedan interesantan dan je pred nama.

Vrjeme je da ovaj ht dođe na svoju realnu cjenu 230-250……….
ova trenutna cjena je cjena koja će biti i 2015 god
sve ostalo je balončina……..
pa pogledajte malo fundamente…………

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Brana na 295.

Mirovinci neće ništa braniti – oni će kupovati kad procijene da je kupnja povoljna

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

New Report

Close