HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 05:18
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,88
73.795
1,948
37,70
38,20
1,06%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

TAko nesto.
NA cijenu od 280 to je diskont od 18%..
S tim da prvi dan sigurno ide vise pa se stabilizira…a na koliko ce to biti; pojma nemam…

Dosta njih želi prvi dan prodati dionice. Možda efekt bude upravo suprotan. Zbog prevelike ponude, cijena u prvim danima može biti niža, a kasnije se lagano penjati prema gore.

U trenutku uspjeha ne zaboravljaj svoje neuspjehe.

Zeus:

Cijena Deutsche Telekom na burzi u Njemačkoj iznosi 13,7 € (oko 100 kn). Da li će cijena ove dionice utjecati na cijenu našeg T-HT i koliko bi usporedno po tome vrijedila dionica koja je kod nas u ponudi? Hvala

Kupi knjigu, ne lupaj bezveze..
Pitaj na osnove investiranja..
Nema veze cijena DT sa THT.
Ima ali ne onako kako ti mislis..

mozda je covjeku bolje predlozit da kupi PUNT uskoro ce biti po 3 kn, a to je zbilja jeftino za dionicu. ko bi pokraj takve jeftine kupio MMTZ na 80.000 kn ili JMNC na 90.000 kn [smiley1][smiley1][smiley1]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Blueman,

može li moja tetka registrirati dionice u PBZ banci.

Da li diončari DT-a imaju pravo na povlaštenu kupnju dionica HT-a?

Zašto je dionica HT-a oko 300 kuna kad je dionica DT-a 100 kuna?

Kako to da je INGRA sa cijenom od 45.000 kuna, a HT oko 300. Zar je INGRA toliko bolja od HT-a?

Joj, pa nista neznas.
INGRA je bolja od HT-a za 45200 KN po dionici jer INGR Aradi dvoranu za rukomet, a HT ne, zar neznas za to.
Nemoze u PBZ-u ali tetka moze ici u Promdei, tamo primaju.
HT je veca cijena jer su lopovi i Mudrinic i Sanader i sva ta lopovska bagra, nama su dali po 300 a DT-u po 100 KN.

Dionicari DT-a imaju pravo na kupnju HT-a po 100 KN samo to nesmijem reci; politika je tu u igri, vec sam vam previse rekao.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

morat cemo te ubiti[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Joj, pa nista neznas.
INGRA je bolja od HT-a za 45200 KN po dionici jer INGR Aradi dvoranu za rukomet, a HT ne, zar neznas za to.
Nemoze u PBZ-u ali tetka moze ici u Promdei, tamo primaju.
HT je veca cijena jer su lopovi i Mudrinic i Sanader i sva ta lopovska bagra, nama su dali po 300 a DT-u po 100 KN.

Dionicari DT-a imaju pravo na kupnju HT-a po 100 KN samo to nesmijem reci; politika je tu u igri, vec sam vam previse rekao.

ingra je za sad bolja od HT al pošto neće stić arenu napravit na vrijeme mislim da oni koji drže dionice 1 god. i dobe još dopunske će to komotno moć zamjenit 1:1 za ingrine[smiley1]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

asdfgh123:
znači registrirajmo dionice na vrijeme, nadajmo se cijeni od 280 na IPO i onda pišimo naloge od 340 kuna za prvi paket pa po 10 kuna gore za svaki slijedeći prije početka trgovanja. pa što bude

skromno kolega, skromno. sa 280 na 340… pa imas puno boljih prilika ovih dana na burzi

slažem se sa kolegom, bolje onda naći na burzi bilo koju ako tako msli i ne komplicirati.

blueman e sad si nagrabusio zbog odaje tajne ![smiley1]

Ako cijena odmah po izlistanju ne ode gore za više od 20%, to se onda ne isplati prodavati. Bolje je pričekati godinu dana, uzeti jednu dividendu i stimulativnih 10%. Na taj bi se način za godinu dana moglo izvući i više od 50%. Sve ostalo je pušiona.

Pozdrav

Onda jel će se u prospektu konačno znat način rezanja ili ne?

Podržavam gospodina Saska!
Treba se prebaciti na PUNT-R-A, jeftino, a kad naraste 50% je pedeset posto! Samo je pitanje koliko uložit? Na paket HT za cca 2 mjesaca možeš imati duplo, što kod HT nećeš nikada![smiley1]
Točno, napravljen split i dionica će biti3 kn, dakle odmah imaš 12000 komada![smiley2]
Nikad bolje![smiley13]

Hmm, zanimljiva situacija. Neki “homo-novi” (što se tiče tržišta kapitala) iz moje okoline su se ohladili od HT-a. Poznanik iz Siemensa koji je mislio upisat 5 paketa je potpuno odustao. Moj djed je mislio uzet 4, a sad će uzet samo 1. Frend koji je mislio uložiti sve što ima (10ak paketa), je odlučio da će ići sa 50% na IPO, a drugih 50% čuva da kupuje na burzi u slučaju:

a) da će se prodavati na razinama ispod “fer cijene” (malo vjerojatno)
b) da će cijena pasti (SF)

Ja? Radije ću požaliti nešto što sam učinio, nego nešto što sam propustio učiniti.

New Report

Close