Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
Dajte nek neko ponovi ljudima do kad trebaju grijati dionice HT-a,zbog SKD i od kad ih mogu brzinski prodati!!!!!
Ponavljam gradivo…..
Da bi ostvarili pravo na dividendu HT morate biti upisani u SKDD kao vlasnik dionica 21. travnja 2010.
To znači da ukoliko želite ostvariti pravo na isplatu dividende dionice HT morate kupiti do 16.travnja (uključujući i 16.travanj).
Prvi dan kada možete prodati dionice, a ipak ostvariti pravo na dividendu je 19. travnja 2010.
e odj…te sa tim stalnim ponavljanjem dividenda dana nek koriste jeb… search ili nek listaju 20tak strana u rikverc. Nije zvaka za seljaka !!!!!
Ako dođe do 345 ja prodajem…10% nagradnih dionica, tri dividende, ja zadovoljan…ako padne više kupujem, ako ne u druge puduhvate [thumbsup]
ht je više obveznica nego što je dionica tako da ne treba panićarit ako padne i na 250 jer godišnji prinos od preko 10% nemate nigdje
Ponavljam gradivo…..
Da bi ostvarili pravo na dividendu HT morate biti upisani u SKDD kao vlasnik dionica 21. travnja 2010.
To znači da ukoliko želite ostvariti pravo na isplatu dividende dionice HT morate kupiti do 16.travnja (uključujući i 16.travanj).
Prvi dan kada možete prodati dionice, a ipak ostvariti pravo na dividendu je 19. travnja 2010.
To sve stoji, ali vidim da nitko ne računa i na 2-4% harača od dividende preko 3.000 i 6.000kn. Treba i to pribrojit računici.
evo ga skoro na 329. iznad mojih očekivanja. definitivno je ovom pomogla ZAPI.
mislim da se do petka može očekivat hlađenje. i to naglo zahlađenje.
sad gađajte vrh.
ja sam ga, čini se, već omašio. [bye]
Nema hlađenja do 16.
Ako gledamo INA-u i njene rezultate te cijenu ispada da je ovo još uvijek jeftino.
neće se moć progutat količine koji će niknit na prodaji do 16 -og.
krenit će rasprodaja malo prije. sad je samo pitanje kada.
Ponavljam ZAPi je oslobodila dosta love pa je (uz probližavanje ex dividend daya) zato vako (opet) skočila, i na tome joj hvala 🙂
izgleda da stvarno neće (puno) ispod 300 nakon 16.4.
Prošle godine nije bilo Zapi-a pa si pogledaj količine koje su se prodavale. Ja si mislim da u opće neće više ispod 300 premda ne treba zanemariti i interes onih koji će kupovati 19. da bi nakon mjesec dana zaradili na odbijancu. Moguć je i scenarij 400 do kraja godine jer pravi ATH ovoga čuda još nismo ni vidjeli zbog krize koja je nastupila. Inicijalna ponuda je bila sa nekim popustom koliko se sjećam i pitanje je šta će fondovi odlučiti na koju razinu to treba natjerati posebno sad kad je malih unutra sve manje i manje.
Hoće li pasti bedem na 330 i kada?
Načelo ga dobrano, pada do kraja dana sigurno! [proud]