Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 92.391 | 2,571 | 35,80 | 36,20 | -0,56% |
pa nisi lud sada prodavati, kako se bude bližila skupština cijena HT će sve jače rasti, možda i na 340 kn. prodavati treba 18-19. travnja tko baš želi, tada će vjerojatno cijena biti najviša
[/quote]
Nope, cijena će vjerojatno biti najviša 16.04. – zadnji dan za kupnju ako se želi ostvarit pravo na dividendu [rolleyes]
pa nisi lud sada prodavati, kako se bude bližila skupština cijena HT će sve jače rasti, možda i na 340 kn. prodavati treba 18-19. travnja tko baš želi, tada će vjerojatno cijena biti najviša
[/quote]
18. travnja je nedjelja i ne možeš prodati
19. travnja je pad cijene, jer nemaš pravo kupnjom na dividendu ( e sad koliki pad, to bi svi voljeli znati, pa i ja 🙂 )
Dečki najte se sekirisati okolo dana D.Ja sam prošlu godinicu filozofiral do iznemoglosti i sa HT-om i Atlanskom.Bilo je -nekaj prodal prije-nekaj zadnji dan-nekaj odma posle dividende- i da skratim lepe sam peneze spušil uz puno sekirikija.Ove godinice bum same gljedal.Nema logike da padne za iznos dividende(Raikkonen,prijatelju,naj biti pesimista,kak bi ti vozil formulicu ?)Složil bi se sa gospodom Flickom i Coneom a i sa filozofskim stajalištem gospuna Nokle..Sviđa mi se ova bonaca na HT-u . Obavjest za g.Likosa -vrati se par stranica unatrag i se buš saznal(ponovljeno je valjda 20 puta)
Ukratko prodaj kad misliš ubosti negdi drugo jer je ovo slično oročenoj štednji + dividenda! [undecid]
[/quote]
preko 325 ne ide to je granica do koje može
[/quote]
preko 325 ne ide to je granica do koje može
[/quote]
nema puno filozofije, i ako ne poraste priko 325 za nas jos bolje jer nakon dividende nema teorije da padne za puni iznos, ja sam do neki dan bio nakrcan na 90% danas sam na nekih 75% ali samo zbog ulaska u druge, ovo ostalo ceka prvi maj….
ispod 300 neide sigurno vise ove godine!
nema puno filozofije, i ako ne poraste priko 325 za nas jos bolje jer nakon dividende nema teorije da padne za puni iznos, ja sam do neki dan bio nakrcan na 90% danas sam na nekih 75% ali samo zbog ulaska u druge, ovo ostalo ceka prvi maj….
Ići će HT preko 330 kn prije skupštine, sada fondovi skupljaju mrvice od malih, ali za koji dan će počistiti sve ove veće naloge ispod 330 kn. Dividenda je za naše prilike odlična, a fondovi će se pobrinuti da HT nakon dividende ne pada ispod 300 kn.
I meni se čin isto 🙂
Ići će HT preko 330 kn prije skupštine, sada fondovi skupljaju mrvice od malih, ali za koji dan će počistiti sve ove veće naloge ispod 330 kn. Dividenda je za naše prilike odlična, a fondovi će se pobrinuti da HT nakon dividende ne pada ispod 300 kn.
[/quote]
Prošle godine je dividenda bila 29,99 kn cijena dionice se kretala cc 225 kn nakon skupštine pala je na 207 tri dana tako stajala i odmah počela rasti i to ne za malo.za tri tjedna vratila se na svoju cijenu.Ako tako bude ove godine bit će odlično.Ne vjerujem da će pasti više od 20 kn.,a dividenda je 34,05.Ja neću prodavati prije ,dapače očekujem prošlogodišnji scenarij [pray]
Prošle godine je dividenda bila 29,99 kn cijena dionice se kretala cc 225 kn nakon skupštine pala je na 207 tri dana tako stajala i odmah počela rasti i to ne za malo.za tri tjedna vratila se na svoju cijenu.Ako tako bude ove godine bit će odlično.Ne vjerujem da će pasti više od 20 kn.,a dividenda je 34,05.Ja neću prodavati prije ,dapače očekujem prošlogodišnji scenarij [pray]
da, kratkotrajan pad bi mogao biti na nekih 310 kn, a onda opet gore jer ovo je jedina dionica koju fondovi ozbiljno kupuju na ZSE.