HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 21:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ko je pratio vidio je da petica iz top tena kupuje. što bi značilo da je cijena u londri ispod realne.
sad su i nju digli(danas čak 7,51%). završna kako je kolega napisao je 60.1 $.
po srednjem tečaju HNB-a to je 320,95. nije 321,55 al je iznad 320.
to znači samo jedno, ko se nakrcao tamo sutra će i na zse.

330 je novi target.
go girl. [pray]

Ht nije ni trebao ispod 400.
ali očito će tamo i doći stabilna firma, a Švabama trebaju pare, dakle bit će dividendi, fondovi je imaju najviše isplati im se samo nju kupovati, ako samo brane cijenu imaju 10% prinosa od dividende.to im je dosta.a ovi Rajkoneni i ostala buranija mogu da duvaju

imam nešto od IPO a nešto od 230.držao sam je i kad je palo na 190-200 a i dalje ću.
rađe ću sve ostalo prodat nego ovo

Frankly my dear, I don't give a damn!

imam pbz investor hočun dobit dividendu ako kupim poslje 19 04,,,molim odgovor HVALA

ajde decko molim tebe i ostale koji nemaju ozbiljnih ambicija nauciti osnove trgovanja i kojima se neda pratiti burzu i gledati je kako dise, MANITE SE CORAVA POSLA jer nista korisno necete izvuci niti iz foruma niti s burze.

Odgovor: NIJE BITNO, jer je dividenda danasnjim danom VEC 90% uracunata u cijenu, 15dana prije i poslje se nece dogadjati nista zanimljivo.

Ja ocekujem vrhunac cijene tamo negdje za 10ak dana, makar je i ova vec priko svakog mog prijasnjeg ocekivanja a kupovina na ovim razinama je velika spekulacija

ZELIM BITI BRUTALNO USPJESAN KO bananarama................................

ko je pratio vidio je da petica iz top tena kupuje. što bi značilo da je cijena u londri ispod realne.

330 je novi target.
go girl. [pray]

ONAJ ko vam je zaljepijo keca upravo je potvrdio ovo sto ste upravo iznjeli, evo stoja odmene! [lol]

imam pbz investor hočun dobit dividendu ako kupim poslje 19 04,,,molim odgovor HVALA

ajde decko molim tebe i ostale koji nemaju ozbiljnih ambicija nauciti osnove trgovanja i kojima se neda pratiti burzu i gledati je kako dise, MANITE SE CORAVA POSLA jer nista korisno necete izvuci niti iz foruma niti s burze.

Odgovor: NIJE BITNO, jer je dividenda danasnjim danom VEC 90% uracunata u cijenu, 15dana prije i poslje se nece dogadjati nista zanimljivo.

Ja ocekujem vrhunac cijene tamo negdje za 10ak dana, makar je i ova vec priko svakog mog prijasnjeg ocekivanja a kupovina na ovim razinama je velika spekulacija
[/quote]
-zanima ga kad je ex-dividend day

volim PITI (Principal, Interest, Taxes, Insurance)

[/quote]
-zanima ga kad je ex-dividend day
[/quote]
onda isprika [sealed]

pozdrav HTovci…ja osobno se slazem da ce rasti jos do travnja al ne bih spekulirao do kolko..nadam se da ste u pravu sa 345, al ja kupio na 310 i ipak ne mislim prodati 16.04. dapace kupujem..uvijek isto, prvih dana padne a onda opet up..zlatna dionica izgleda a vi koji ste drzali i kupovali na dnu 188,00, skidam kapu…
[thumbsup]

Rekao sam ja, 335 do 345 do dividende. Mislim da će cijena biti bliže 345 kn.

Ma po meni ht je još uvjek potcjenjen i trebao bi biti barem 500-600 kn ako ne i 1000::::
Ma možda i više

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

345+34=379 kn

nije loše

379 + 30 + 30 = 449 kn [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ma po meni ht je još uvjek potcjenjen i trebao bi biti barem 500-600 kn ako ne i 1000::::
Ma možda i više

A nije šala [thumbsup]

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

330 je novi target.
go girl. [pray]

Pa koliko je bio volumen trgovanja sa HT danas u Lodri?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

New Report

Close