HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 04:02
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,92
141.150
3,627
39,00
39,10
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ti koji su u građevinarima ne ulijeću u ovako stabilne dionice.
sad će probat nadomjestit gubitak i uletit u nove špekulacije. već su bili u optimi, hgspotu i đakovštini. čeka se sljedeća žrtva.
možda brodari? sumnjam ipak.

mislim da bi bilo ljepo da se ekipa iz ht-a naljuti i da nam da dodatak na dividendu [thumbsup]

ne mari za male stvari i ostat ce male

mislim da bi bilo ljepo da se ekipa iz ht-a naljuti i da nam da dodatak na dividendu [thumbsup]

Pozdravljam da se dodatno razljute, kad im već Agencija ovako bezobrazno stopira investicije ?!

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

evo je, opte-r-a +7,13%.
a HT di i jučer.

[lol]

Bravo HT-R-A! Žao mi je što nisam vjerovao u ovu dionicu na 195 kn ali i ovako je dobro. Barem mirno spavam i ćekam dividendu pa ponovno reinvest u HT, pa opet ćekam dividendu… Savršeno investiranje.

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Dakle koh HT imamo ovu situaciju.

Kad je ERNT objavio da će dividenda biti 120 kuna što daje dividendni prinos od 8 9% dionica je osjetno skočila, u jednom trenutku čak i 5%, šta znači da ako ga usporedimo sa ERNT po pitanju dividende da možemo očekivati HT na nekih 335 do 340 kn. I 2008 se HT se tržio na dividendi prinosu od 9% u odnosu na cijenu.
2009 ne možemo gledat jer je dividenda isplaćena u dva dijela. Rezime po mojim procjenama HT će se tržiti na nekih 335 do 350 kn zadnjeg dana kad se može ostvariti dividendni prinos.

BTW ovo zaustavljnje ulaganja u optiku i nije tako loše jer će Ht imati više novca na računu, mogla bi neto dobit biti osjetno veća.

Bravo HT-R-A! Žao mi je što nisam vjerovao u ovu dionicu na 195 kn ali i ovako je dobro. Barem mirno spavam i ćekam dividendu pa ponovno reinvest u HT, pa opet ćekam dividendu… Savršeno investiranje.

alo, formulas, jesi to ti, ili je necastivi bio usao u tebe…

Smiješno je da neki na forumu pišu da je ht-r-a precjenjena u odnosu na ostatak tržišta.istina je da je i danas na 295 kn ht podcjenjen u odnosu na ostatak tržišta i to samo iz razloga visoke likvidnosti.ht je po svim parametrima,ako se pribroji vrijednosti dividendni prinos i stabilnost sektora najpodcjenjenja vrijednosnica na crobexu,a ako se i to zanemari i svrsta se u ravan drugih vrijednosnica opet je ht sigurno među top 3 najpodcjenjenje vrijednosnice na crobexu.ne znam od kuda argumenti da je ht precjenjen,"možda zbog količine keša na računu"???molim drukere da mi argumentirano objasne kako je ht precjenjen u odnosu na druge vrijednosnice na crobexu.

Ako sada HT-R-A nije precijenjena- što je ondak bila prije godine dana kada je vrijedila 188,00 HRK?
Mislim da je HT na gornjoj precijenjenosti.
[/quote]

osmo vs raikkonen, borba tigrova [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Kad je ERNT objavio da će dividenda biti 120 kuna što daje dividendni prinos od 8 9% dionica je osjetno skočila, u jednom trenutku čak i 5%, šta znači da ako ga usporedimo sa ERNT po pitanju dividende da možemo očekivati HT na nekih 335 do 340 kn. I 2008 se HT se tržio na dividendi prinosu od 9% u odnosu na cijenu.
2009 ne možemo gledat jer je dividenda isplaćena u dva dijela. Rezime po mojim procjenama HT će se tržiti na nekih 335 do 350 kn zadnjeg dana kad se može ostvariti dividendni prinos.

BTW ovo zaustavljnje ulaganja u optiku i nije tako loše jer će Ht imati više novca na računu, mogla bi neto dobit biti osjetno veća.

U ovu cijenu je već manje-više uračunata dividenda i ne treba očekivati neki rast do dividend daya veći od cca 5 kuna po dionici.
Ova odluka o zaustavljanju investicija je loša jer će sa taj novac sada potrošiti na nešto drugo. S druge strane način kako HT gradi optičku mrežu je vjerojatno loš pa se možda u međuvremenu opamete.

Ne bih se složija sa tobom da je dividenda uračunata u cijenu, ja tipujen na 335 do 345 do ex dividend dana, vidjet ćemo ko je u pravu.

Ne bih se složija sa tobom da je dividenda uračunata u cijenu, ja tipujen na 335 do 345 do ex dividend dana, vidjet ćemo ko je u pravu.

podrzavam te u potpunosti, s obzirom da je to prijedlog dividende a ova nase glupa drzava nevidi da ht zeli uloziti u nasu zemlju, zbog toga ja se nadam da dt ovu sumu od 1milijardu kuna ulozi u kupnju dionica na burzi jel je dividenda ove godine predobra, da mi isplati jos kojih 10-13 kn, bio bi sretan ali kupnjom svojih dionica poslje podjele dividende jos sretniji jel bi mi investicija narasla min 11% u vrijednosti sto ja smatram odlicnim potezom

ne mari za male stvari i ostat ce male

U ovu cijenu je već manje-više uračunata dividenda i ne treba očekivati neki rast do dividend daya veći od cca 5 kuna po dionici.
Ova odluka o zaustavljanju investicija je loša jer će sa taj novac sada potrošiti na nešto drugo. S druge strane način kako HT gradi optičku mrežu je vjerojatno loš pa se možda u međuvremenu opamete.
[/quote]
Naravno da je Brutalno loše i vidim da mnogi dioničari ne razumiju, ne razmišljaju ili im je dovoljna vrijednost dionice po osnovi bakrene i već zastarjele infrastrukture. S planiranom investicijom u sjetlovodne infrastrukture sama bi dionica dobila u startu bar 50% veću vrijednost, o novim i zadovoljnim korisnicima koji žele konzumirati nove usluge i plaćati kvalitetu ne treba niti govoriti.

HT i sve nas ulagače Sramotno su zakočili nerazumnim ultimatumima (preko HAKOM-a) ?
Kako to objasniti nego željom za izvlačenjem love, (moguć i u džepove) tj. 18% po kuni prihoda,
namjenjenih ulaganjima u cijelu RH ? Ako nije to, onda se nekome drugome pogoduje, drži zaleđe ???
Osobno ne vidim drugog ulagača koji može pokriti cijelu RH najnovijom infrastrukturom !
Možda neki mogu pola jednog kvarta u ZG, a onda su u gubicima slijedećih 10 godina !

Vidi se iz aviona da je HARAČ na telekomunikacije dio plana čim većeg isisavanja love iz tog sektora?

Zašto trebamo nove i to optičke mreže … prvenstveno zbog sebe da budemo napredniji korisnici usklađeni sa EU, Amerima …
I sami kao ulagači komunicirate, surfate, pratite sve i pritom koristite i ulažete u tehnologiju, a sve da biste bili brži od zadavanja naloga do …, informiraniji i sami znate koliko vam to može prednosti nositi u svakodnevnim potrebama.

Zato predlažem da HT odmah nastavi s ulaganjima ili tu lovu jednostavno
zapije skupa s nama dioničarima [tongue]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/telekomunikacije/deutsche-telekom-kupuje-telekom-srbiju,69899.html

who dares, wins

New Report

Close