Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
da iskrcavanje na svemu ostalom i ukrcavanje i spuštanje cijene
i to ima da dovede da će na kraju HT biti oko 300 kuna
Najzanimljivlja je vijest da se ukida porez na mobilnu telefoniju.to je ht-u cca 250 mil kuna uštede.
čestitam svima ….ali nemojte očekivat čuda, po meni zadržite tlo pod nogama….
ipak lova se izvlači još više a dobit bi mogla nastavit padat…..pa i internet je kod
nas još daleko preskup…….
PAY DAY!!
danas bi mogao promet htom i preko 30 milja kuna.
bit će zanimljivo, gomilaju se nalozi. neki su znali za ovo, neki su se i iznenadili. al dividenda je premašila izgleda očekivanja sviju.
siguran si?
nakako mislim da su oni koji su upucali desetke milijuna i digli pri tome HT na 300 kn dok je sve padalo…ili znali ili očekivali ovoliku dividendu
Mene samo zanima kada će netko početi kažnjavati ovakve svinjarije. Direktno zainteresirani za dionicu preporučuju prodaj. Pa to je smiješno….
http://www.poslovni.hr/139547.aspx
http://www.poslovni.hr/139024.aspx
Mene ni vas neće zajebati, ali se zna da mnogi imatelji hateja nemaju veze o burzi ( u biti na kraju ispalo da su zapravo najveći znalci) i da su njima fond menadžeriu koji baljezgaju po dnevnim tiskovinama autoriteti i da će ih mnogi slušati. Prestaršno
[angry]
koja je ovo zajebancija, kupnja skoro na 50.000 komada a u prvih 20 ni jednog većeg naloga.
ko ima prvu generaciju da izlista i prodaju i kupnju da vidimo di su ti nalozi.
super 34 kn
samo je smiješno da isplačuju odjednom
jer onda država uzima svoj harač
i recite da to onda nije "dogovor"
damo im malo više pa onda pretočimo malo u državnu blagajnu a vi ukinete porez na telefonoju itd itd
veseli se narode [lol] [thumbsup]
danas bi mogao promet htom i preko 30 milja kuna.
bit će zanimljivo, gomilaju se nalozi. neki su znali za ovo, neki su se i iznenadili. al dividenda je premašila izgleda očekivanja sviju.
siguran si?
nakako mislim da su oni koji su upucali desetke milijuna i digli pri tome HT na 300 kn dok je sve padalo…ili znali ili očekivali ovoliku dividendu
[/quote]
oečkivali su 30,00 kuna. mudri je dao još 4 premije. onako, za ekipu. [lol]
Čemu euforija? Taj novac u svakom slučaju pripada dioničarima, bio zadržan ili isplaćen. EPS broj pokazuje koliko je povećan vlasnički kapital a dividenda je samo isplata s jednog vašeg računa na drugi. Zanimljivo kolika pozornost se daje dividendi a poslovni rezultat se zanemaruje.
super 34 kn
samo je smiješno da isplačuju odjednom
jer onda država uzima svoj harač
i recite da to onda nije "dogovor"
damo im malo više pa onda pretočimo malo u državnu blagajnu a vi ukinete porez na telefonoju itd itd
veseli se narode [lol] [thumbsup]
treba istorbariti na obitelj ,rodbinu,prijatelje,kumove i dr.. naravno, na one od povjerenja [lol]